DLSS, FSR hiçbiri FPS artırmıyor bende. Tam tersine düşürüyor. İlk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Neden olabilir? RTX 3060 Mobile, Ryzen 7 5800h sistemim. Driverlar güncel. |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (43. sayfa)
-
-
An itibariyle ana oyunu bitirdim, sıra DLC'lerde. Oyun her anlamda gerçekten güzeldi. Özellikle açık dünyası canlı, görev tasarımı ise oldukça çeşitliydi. Ana görevler ve yan görevlerde dolu dolu, şehir içi aktivitelerde eğlenceli. Ubi tarzı bir açık dünyası var ama bunu da tadında bırakmışlar. Oyun üzerinize içeriği boca da etmiyor. Suit'ler içinde ise oyunun en başında ki Classic Suit hariç hiçbir auit'e ısınamadım diyebilirim.
Bu arada ses sorunu yaşayan arkadaşlar PC'lerini yeniden başlatırsalar hata çözülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 16 Ağustos 2022; 22:17:37 > -
Oyun sanki blurlu gibi görünüyor motion blur kapalı olmasına rağmen üstelik very hihgde neden böyle ki :( rx 570 8gb
-
Chromatic Aberration'ı ve o sıradaki ayarları kapatmayı deneyin hocam.
-
Oyun işlemciye olağan dışı bir yük bindiriyor o yüzden. Dlss ve Fsr pek etki etmiyor çünkü olay ekran kartı değil. Birkaç patche ihtiyacı var oyunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ağustos 2022; 22:15:6 > -
Mark Medinatwitter“Putting Marvel's Spider-Man on PC was absolutely a mistake.”https://twitter.com/Mark_Medina/status/1559229699909304320
-
hahaha , her oyunda olur böyle gayet normal :D ama komikmiş
-
işlemci yeterli gibi dursa da ram de çok etkiliyor bu oyunda şu an. laptoplardaki ramler gecikme olarak bayağı geride kalıyor masaüstündekilere göre, çoğunda voltaj artırma, oc vs. de yok zaten. bence asıl nedeni bu. ekran kartına doğru düzgün yük binmiyor bile bu yüzden çünkü besleyemiyor işlemci (ve ram)
ekleme: bu dediğim ray tracing açık durumda geçerli. rt kapatınca oyun daha rahat çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 17 Ağustos 2022; 11:46:37 > -
Evet herkes bundan yakınıyor oyun çok işlemci yiyor. RAM kullanımını da ilk defa bu kadar yükseklerde görüyorum 15i vuracak nerdeyse.
-
Sonlara doğru aşırı sıkıcı olmaya başladı sinematikleri atlıyorum artık çocuğa anlatır gibi herşeyi tane tane açıklıyor oyun ubisoft oyunlarından beter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ağustos 2022; 1:38:36 > -
+1 Şu oyuna para verip oynasaydım gerçekten çok üzülürdüm. Klasik Sonyboy şişirmesi oyunlardanmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTX 1650, 8 gb ram, i5-9300H laptopumda
1920x1080'de, High ayarlarda, 60 FPS olarak
bazı aksiyon dolu ara sahnelerdeki ufak tefek takılmalar haricinde akıcı olarak oynuyorum. Böyle güzel grafikli bir oyunu benim cihazın orta değil yüksek ayarlarda açmasına şaşırdım.
Yalnız dediğiniz gibi işlemciye yük biniyor olabilir. 1 saat oynayıp laptopu bir kaldırdım, altı cehennem ateşi gibiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otemiz -- 17 Ağustos 2022; 2:44:6 >
Türkçe yamalı yamasız da denedim fps yerler de sürünüyor kartın belleği yetmesine rağmen oyun sürekli çöküyor artık sağlam patch beklemekten başka çare kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 17 Ağustos 2022; 10:39:58 > -
Hiç patch getirecekmiş gibi bir havaları da yok. Normalde twitter hesaplarından vs. duyururlar "sorunların üstünde çalışıyoruz" şeklinde ama tık yok. Milletin çektiği fotoları paylaşmakla meşguller :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ağustos 2022; 10:43:25 > -
Kartınız nedir hocam acaba? Ben rx6600 ile rt kapalı high ayarda oynuyorum şehir içinde sabit 60 fps çalışamıyor oyun. Genel anlamda optimizasyonu iyi ama dropsuz oynanmıyor god of war da bu şekildeydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rtx 3070 hocam özellikle yetenek kısmına girince inanılmaz takılıyor oyun tuşlar vesayre çalışmıyor oyun çok eğlenceli oynamak da istiyorum ama yapacak da birşey yok rt açsam da kapatsam ayarları düşürsem de nafilequote:
Orijinalden alıntı: Cemo94
Kartınız nedir hocam acaba? Ben rx6600 ile rt kapalı high ayarda oynuyorum şehir içinde sabit 60 fps çalışamıyor oyun. Genel anlamda optimizasyonu iyi ama dropsuz oynanmıyor god of war da bu şekildeydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garipmiş hocam. Sizde ki sorun oyundan değil bence sistemden kaynaklanıyor gibime geliyor. Yoksa 1650/1660 ile birçok kişi akıcı şekilde oynarken sizin 3070 ile oynayamamanız imkansız gibi. Acaba işlemciniz 3070'i mi besleyemiyor da darboğaz yaşıyorsunuz?
Hadi öyle diyelim diğer oyunlar da sorun yaşamıyorum hocam cayır cayır oynatıyor darboğaz yaptığı belli sanırım işlemciye çok yük biniyor global olarak sorun var Reddit ve Steam forumlarında sorun yaşayan çok kişi var oyun sistem seçiyor sanırım anlam veremedim pes ettim artıkquote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Garipmiş hocam. Sizde ki sorun oyundan değil bence sistemden kaynaklanıyor gibime geliyor. Yoksa 1650/1660 ile birçok kişi akıcı şekilde oynarken sizin 3070 ile oynayamamanız imkansız gibi. Acaba işlemciniz 3070'i mi besleyemiyor da darboğaz yaşıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ryzen 5 2600 ve 6700 xt ile 2k rt hariç diğerleri full şehirde felan 50 leri görüyor ama genelde 80-90 gidiyor. İşlemcim biraz zayıf o yüzden darboğazda yapıyor ama oyun zevkli çok takılmamak lazım. Arladaşlar saçma gelebilir ama fps sayacını felan kapatıp sadece oyuna odaklasanız daha iyi olur yoksa gözünüz hep orda oluyor kaç fps oldu drop girecekmi diye oyundan ziyade gözümüz hep orda oluyor. Şuan tek sorunum eski bir xbox 360 gamepadim var arada pili temassızlık yapıyor tekrar açıncada oyunda görmüyor gamepadi gir çık yapmak zorunda kalıyorum.
-
Bence de sistem seçiyor gibi geldi. Geçmiş olsun hocam ne diyelim umarım kısa zamanda güncelleme gelir, sorunlarınız çözülür de rahat rahat bitirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X