|
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (44. sayfa)
-
-
Konsol oyunlarını hiç takip etmediğim halde bu oyun hakkında birkaç şey duymuştum rekorlar kırdığı harika olduğu yönünde ama inanması güç büyük balonmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oyun sorunlu belli stabil oynayan arkadaşlar nasıl stabil oynuyor anlam veremıyorum ayarları degıstırıp denıyorum bır dengesızlık oluyor mıllet RT acık 2k da 60 FPS altına dusmuyor bende droplardan oyun oynanmıyor. PS 5 DLC kısmına devam edıcem PS4 de bıtırmıstım zaten konsolda daha akıcı.
-
BIOS'tan kullandığın CPU Intelse Hyperthreading, AMDyse SMT Disable yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 17 Ağustos 2022; 13:24:18 > -
İlginç olan GPU kullanımı %99 oluyor bende. 2x8 ram var. Rt kapalı 1080p high ayarlarda oynuyorum 60 fps altına anlamsız droplar oluyor. Dlss'in fps artırmayı geçtim düşürmesi çok garip. FSR'da 2 fps daha da düşüyor hatta.
Türkçe yama kırılmış paralı olan, türkçe yama diye aratın ilk çıkan sayfada :P
-
Keşke 2-3 finisher animasyonu ve 2-3 düşman tipi yerine çok daha genişletselermiş oynayışı. Playstation oyunlarının puanlarına ve fanboyların yorumlarına aldanmamak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende anlamadım ki hocam bu nasıl iştir sanal çekirdekleri dahi kapattım banamısın demiyorquote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35Hocam oyun sorunlu belli stabil oynayan arkadaşlar nasıl stabil oynuyor anlam veremıyorum ayarları degıstırıp denıyorum bır dengesızlık oluyor mıllet RT acık 2k da 60 FPS altına dusmuyor bende droplardan oyun oynanmıyor. PS 5 DLC kısmına devam edıcem PS4 de bıtırmıstım zaten konsolda daha akıcı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki ekran kartı sürücüleri ile alakalı bir durum vardır. Bazen yeni sürücüler daha kötü yapabiliyor. Dlssin gram etkisi yok fps değerine, görüntüyü bozuyor üstelik.
Oyunu açmadan önce arka plan da ne varsa tüm programları çıkış yapıp kapattım MSI afterburner dahil FPS göstergesi vesayre hiç birşey yok 20 dakikadır oynuyorum şu an akışkan şekilde oynanıyor oyun anlamadım ben bu işi yağ gibi akıyor şu an ne takılma ne donma bir de böyle deneyin
Windowsun kendi antivirüsü bile yüklemeye izin vermiyor.
nerde göremedim
-
Oyunu 20 saati aşkın bir süredir oynuyorum. Başlarda kule açma, çanta peşinde koşma derken açık dünyası hep böyle mi olacak diye düşünmeye başlarken hikayede ilerledikçe yeni aktivitelerin çıkması bu tek düzeliği bir nebze olsun iyileştirdi ama oyunun açık dünyasında çok büyük bir potansiyel harcanmış görünüyor. Rastgele çıkan görevler hep aynı ya mağaza soygunu yada sivil kurtarımı ileride yeni bir düşman grubuyla bazı yeni görevlerde çıkıyor ama onlardada çeşitlilik yok. Sadece hikayeden ilerleyerekte oynanır ama ağ atma ve yeni yeteneklerle çatışmaların çok keyifli olması ve yeni suitleri açmak için bu görevleri yapmak gerektiği için her ne kadar açık dünyası benzer aktivitelerle dolu olsada kendisini oynatıyor.
Oyun performansı ise tamamen işlemciye bağlı, Nixxes portları her zaman yüksek işlemci kullanır ama bu oyunda açık dünya ve Ray Tracing olunca işin boyutu değişiyor. 12700K kullanıyorum ve şu an oyun için alınabilecek en iyi işlemcilerden birisi olmasına rağmen şehirde dolaşırken yer yer %100 e ulaşıyor. Kiminde yağ gibi akıyor kiminde droptan oynanmıyorun olayı burda ,üzerine birde dlss yada fsr açıp fps kazancı olmayanların nedenide tamamen işlemci limitine uğramaları, oyun tamamen 12.nesil işlemcilere göre optimize edilmiş. Önceki işlemciler için mutlaka güncellemeye ihtiyacı var ama 12.nesil işlemcisi özellikle 12600-12700K sı olanlar içinde pek bir sorunu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Patch üzerinde çalışıyorlarmış, bu hafta haber vereceklermiş ama haber dediklerine göre daha bekletecekler gibi.
Şu an mevcut işlemci durumu ile yaptıkları biraz kolaya kaçmak olmuş. Oyunu en yeni nesil parçalarla iyi çalıştırmak bir başarı değil. Esas başarı birkaç nesil öncesinden de maksimum verim alabilmek. Yoksa herkes alsın bir 3090 ve 12900k oynasın :) Sen 11400f gibi oyun için fazlasıyla yeterli bir işlemci ile bile iyi iş çıkaramıyorsan ne yapsın bu insanlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ağustos 2022; 17:31:30 > -
Oyun birkaç sıkıntı dışında zaten gayet oynanabilir durumda. Belki o yüzden aceleci davranmayıp şikayetleri gözlemleyip geniş çaplı bir yama yapıyor olabilirler. Benim de bazı performans şikayetlerim var ancak bu devirde bu kadar sıkıntısız bir PC oyunu oynamakta mesele. Keşke her oyun bu kadar ufak sıkıntılarla çıksa.
türkçe yama ücretsiz ama sanki oyuna biraz drop katıyor gibi geldi bana
BKBTB - BerkantyoutubeArkadaşlar Türkçe yamayı indirmek için link yorum bölümünde sabit.https://www.youtube.com/watch?v=f4NsrFkQoM8&ab_channel=BKBTB-Berkant
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Ağustos 2022; 18:59:42 > -
Ben de anti virus kurulu değil, o yüzden rahatça kurdum sanırım. Yamada çalışıyor gayet güzel
-
Fit sürümünde aldığımız ssler nereye gidiyor, dizini bulamadım.
-
Yazacaklarıma yine birileri goygoy vs diye atlayacak ama ne yapayım yinede yazacağım.
35 TL ye mis gibi hazırlanmış Türkçe çeviri varken niye abuk sabuk yerlerden yama arayışına giriyorsunuz ki, bir aylık abonelik alsanız dahi sadece bu oyun değil kaç tane oyunun çeviriside içinde oluyor üstelik bir çoğu güncelleme almadığı için bu çevirilerde oyunu silene kadar sizde kalır. Bir ayda zaten bu oyunu defalarca bitirir üzerine % 100 dahi yaparsınız. Tamam para kolay kazanılmıyorda 35 TL bu devirde çerez parası bile değil.
-
sixth senseMarvel's Spider-Man Remastered Türkçe Yama | Sixth Sense Çevirihttps://sixthsenseceviri.com/marvels-spider-man-remastered-turkce-yama/
Ücretsiz olanı çıkacak yakında! 35 liranızdan olmayın, gidin o paraya yeni indie oyunlar alın veya ne bileyim döner falan yiyip karnınızı doyurun. Hem oyuna hem de oyunun yamasına para vermek büyük saçmalık, bu yamalardan para isteme meselesi büyük şark kurnazlığı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X