Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha çıktığı gün oynamışsın ha 4 sene sonra farkeden bir şey yok.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torunlarını sevmesi gereken yaştaki bir adamdan geliyor bu sözler üstelik. Trajikomik. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

• Ana hikayeyi yaklaşık 12 saatte bitirdim. Oyun güzel ama bütün Sony oyunları gibi abartılmış. Kaç yıllık Arkham City neredeyse her noktada bu oyundan iyi.

Şehir güzel, ağ atarak dolaşmak keyifli. Dövüşler akıcı.

Açık dünya etkinlikleri ve yan görevler sıkıcı. Mini oyunlar berbat. MJ ve Miles görevleri insanı oyundan soğutuyor.

• th3mpo kullanıcısına yanıt
    Çok saçma. 4 sene önce oynadığınızda size ne kattı bugün oynadığınızda ne kaybettirdi. Farzedin ki oyun 4 sene ertelendi. Sürekli oynanış görüntüleri gösterildi. Bugün çıkış yaptı ve oynadınız. Ben bir oyuna 500 tl verme taraftarı değilim indirimle 150 200 tl bandına düşerse alır oynarım şimdi ben diğer ps ve pc oyuncularından sonra oynadım diye oyundan az zevk mi alacağım yoksa önce oynayacaklar arasında küçük mü düşeceğim? Tamamen keyif ve zevk meselei bana göre. Hayatımda hiç diablo oynamadım ilk defa bu sene diablo 3 e başladım ve bağımlısı oldum resmen. 12 sene sonra oynadım diye keyfimden bir şey kaybetmedim ki. Hala forumdaki konusunda oyun hakkında sohbet eder. Çoğu arkadaşla bilmediğimiz bir ton şey öğreniriz. Demem o ki time exc. Mantığı kimseye bir şey kaybettirmez kaybedeceğiniz tek şey. Forumda konuya kendi deneyimlerinizi paylaşamanız. Onun dışında bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kotaless kullanıcısına yanıt

Arkham City kırmızı çizgimdir. En iyi boss savaşlarının olduğu 3-5 oyundan birisidir.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Hocam bahsetmeye çalıştığım şey o zaten. Ben mesela Gow ve Spiderman'in hikayesine çok değer veren bir oyuncuyum. Diğer oyuncular gibi oyun gözüyle bakmıyorum çünkü ergenlik senelerimden beri bu oyunlar ve çizgi romanlarla büyüdüm ve spoiler yemekten nefret eden biri olarak ben 4 sene o oyuna bakmadan dayanamam. O yüzden zaman benim için tabii ki önemli. 5-6 ay olsa evet çok bir şey kaybettirmez ama 4 sene benim gibi bir oyuncuya kaybettirirdi yani. Hevesim de giderdi. Dediğim gibi bu oyunlara ilk günden bakmanın tadı bende çok başkadır.

Ha ben 10 sene sonra oynasam da fark etmez diyen oyuncu da vardır tabii ki kendi görüşü. Ama bunun kavgası neden yapılıyor anlamıyorum. Ben dediğim gibi PC ve PS kullanıcısıyım ve beklememek benim için büyük avantaj ve o da dediğim gibi şu an için böyle. Zamanında Uncharted, inFamous, GOW serisi dediğim gibi çıkmıyordu bile. Bloodborne mesela mis gibi bir oyun ve hala bekliyor PC kullanıcıları. Ben bu oyuncu kategorisinde olup beklemek istemeyenlerdenim ve benim gibi de çok oyuncu var. Herkesi kendiniz gibi sanmayın lütfen. Yani bir filmi ilk gün sinemada insanlarla izlemek ile 4 sene sonra izlemek arasındaki fark gibi bu.

Ha küçük düşme falan yazmışsınız bana göre çok saçma şeyler. Konsolu veya PC'yi neden burada savunup insanlar birbirine girer ki ? Biri gitmiş 10 sene önceki mesajı falan bulmuş. Anlamsız bir çaba. Tamam kardeşim en güçlü Microsoft, veya en güçlü Sony ? Dolar olmuş 20, yeni bir sistem toplayayım dedim piyasanın en iyisi, 100 bin TL'yi buluyor. Valla ben bunca dert varken bir üyenin gidip 10 sene önceki mesajını aramakla uğraşamam ya. Saçma geliyor bunlar bana. Konsolun erken erişim+ekonomi olarak, sistemin ise güç+geniş yelpaze olarak artı yanları var. Gönül ister ki her oyuncu ikisine de ulaşabilsin. Ama dediğim gibi Turkiye'de anca fan olup birbirimize giriyoruz.

Bana göre oyunların gelme süresi kısalırsa PC > PS

ama böyle 3-4 sene devam ederse hala PS > PC'dir. Kişiden kişiye değişir bu durum, farklı düşünene saygı duyarım gidip fikrini değiştirmeye de çalışmam yani. Büyüyün biraz.

• Xbox koluyla spiderman. eskiden olsa dalga mı geçiyorsun derdik.
    Ps4te önsiparişle alıp bitirdiğim oyunu böyle oynamak da nasip oldu.
    Oyun PC’de akıyor resmen. Yine pc master race dedik bu sayede

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

"Yeni bir sistem toplayayım dedim piyasanın en iyisi, 100 bin TL'yi buluyor"

Ahahaha. Üst kalitede oyun oynamak için piyasanın en iyi bilgisayarını toplamanıza gerek yok. Maksimum 20 bin liralık bilgisayar ile piyasadaki istisnasız her oyunu 1080p ultra 60 FPS oynarsınız. Üstelik en az 7-8 yıl götürür bu bilgisayar. Konsolların ömürleri 5-6 yıl artık ve konsollarda oyunlar genelde daha düşük kalite ve FPS ile oynanıyor. Her şekilde bilgisayar önde kısacası. Varsın oyunlar 4-5 yıl sonra gelsin. Bilgisayarın konforundan ve kalitesinden vazgeçmeye değecek bir süre değil nitekim. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

• gaming.gen.tr
    MANTIS-12400F / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 3070 SI 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/176464/mantis-12400f-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-si-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS

Bu bilgisayar 25 bin lira ve istisnasız her oyunu 2K yani 1440 çözünürlük ve ultra grafik ayarlarında sorunsuz çalıştırıyor.

• Evli çocuklu olmak buna binaen hanımın evde bilgisayar görmeyi istememesi, gereksiz yer kapladığını belirtmesi, konsolun TV ünitesi ile uyumu vs. gibi durumlar hariç olmak üzere günümüzde konsol almanın mantıklı hiçbir yanı ve gerekçesi yoktur. Bir zorunluluk olması şart kısacası. Evdeki huzuru korumak, estetik kaygılar vs. falan durumu işte. 10 bin bandını aşan konsol fiyatları ve 1000 lirayı aşmaya hazır oyun fiyatlarıyla ülkemizdeki en saçma iştir herhangi bir konsolu satın almak. Steam ve Epic sağolsun PC'de oyun oynamak ucuz hatta Epic sayesinde bedava yüzlerce oyuna erişim sağladı PC camiası ve sağlamaya da devam ediyor. Üstelik Gamepass gibi bir güzellik var bu da ekstra bir güzellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 18 Ağustos 2022; 0:13:55 >
  • Hocam 4 senede çok ya kim ölsün kim kalsın Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

PC'de çok daha iyi ama çözüm yok hala pcye bf1 oynayayım diyorum hile dolu el mahkum psye ister istemez

PS+PC bence en iyi ikili aynı zamanda ps5 ile 3070 ile deneyimledim oyunu ps4 ile tabii arasında dağlar kadar fark var ama ps5 ile fark görmek içinde çok detaylı bakmak gerekiyor 10bin bandını aşması tamamen bizim ülkeden diye düşünüyorum yurtdısında hala konsol mantıklıdır nesil başında 400 dolara alıp 7 yıl sorunsuz kullanmak çok daha mantıklı zaten orada çok daha büyük bir pazar var oyun takası sayesinde rahatta insanlar

• Hocam derdimi anlatamadım. Bende zaten su an icin 2080'lik bir sistem var ve 1080P'de çoğu oyunu oynuyorum şükür. Ben orada ekonomimize atıfta bulunmuştum. Aynı şekilde konsol da çok pahallı. Umarım yazdığımı anlatabilmişimdir. Demem o ki ekonomi cart curt problemimiz varken şurada fan boyluk yapmak ve birbirimize saldırmak bana ekstra efor gibi geliyor.

• arkadaşlar oyunun CPU da HT ve SMT ile sorunu var net şekilde test ettim, HT açıkken işlemci kullanımı %60-70 lerde ve daha çok drop oluyor ama HT kapalıyken işlemci kullanımı %90 lara çıkıyor

• Oyunun optimizasyonuna bir yorum yapacak olursam dengesiz diyebilirim.

Dün oynadığımda şehirde dolaşırken sürekli 60 altına düşen fps bugün 70 altına düşmedi. Aynı kısımdan başladım bu arada, gündüz gece falan değişimi olmadı aynı görevden devam ettim. RTX High, çok yüksek ayarlarda 1080P'de 60-70 fps arasında oynadım. Bana bu da az geldi açıkçası ama yine de şükür diyelim ne diyelim. Şundan az geldi insanlar 3060 ile 2K'da 70 FPS'den düşmüyorum diyor. 1080P'de RTX2080 ve Ryzen9 5900 ile 60 FPS altına düşmeyi açıkçası beklemiyordum. Umarım gelecek patch ile durum düzelir ve sabit 70-80 fps üzeri oynayabilirim 1080p'de.

Belki de bana özel bir durumdur yalnız bilemiyorum, çok değişken bir performans sıkıntısı var. 2080 ile alamadığım fps'i 2060 ile 2K'da alabilenler vs. var. İşlemcim de düşük değil oysa ama anlayamadığım bir dengesizlik var dediğim gibi.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım yanda DualSense var. Bu oyun için Dualsense'i kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Hatta DSX programıyla (Steam'de mevcut) artık neredeyse tüm oyunlarda Dualsense bir tık öne çıkmaya başladı.

Mavi Xbox Series kolunuz gelmiş hocam, güle güle kullanın. Xbox kolunu uzun bir süre kullanınca Ds4 kolu size oyuncak kullanıyormuş hissi verecektir. Tecrübeyle sabit.

Hocam kamuflaj kılıfdan yanıldınız sanırım bariz bi şekilde Ds4 V2 kolu o. 6 yıldır kullandım nerede görsem tanırım. Ds4 de avuç içiyle kavranildiginda topuz kısmı bombeli(şişkin) olur. Dualsense için daha keskin hatlara sahiptir. Temsili olarak yıldızla gösterdim daha anlaşılır olsun diye.

• Evet geldi hocam. Gayet güzel ve konforlu hissettiriyor. Gamepadten memnunum, haber verdiğiniz için teşekkürler
    Yalnız yandaki kol ilk ds4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 18 Ağustos 2022; 2:20:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Ağustos 2022; 3:33:29 >

Hocam ds4 v1 kolunu çok temiz kullanmışsınız o zaman inanın v2 gibi duruyor neden derseniz ds4 v1 deki kronik sorun analog çubuklardaki kauçuğun aşınıp soyulmasıydı. V2 de daha dayanıklı bir kauçuk kullanmışlardı. Benim ki v2 olduğundan halen ilk aldığım gibi hiç aşınma olmadı. Zaten şuan pek kalmadı v1, çoğunlukta v2 kol hakim piyasada satışta. Bir de ds4 v2 de touchpad'in ön yüzünde ışıklı çubuk olacaktı ds4 v1 de bu yoktu bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 18 Ağustos 2022; 3:8:4 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.