bende de aynı sistem var ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.herşey en yüksekte. trafik ve kalabalığı orta yaptım. dlss kalitede.ölçeklendirme kapalı.2k rt çok yüksek, doku kalitesi çok yüksek.gölge yüksek vs.. cpu total yüzde 70-60larda özellikle ara sahnelerde artıyor.onun haricinde. uçarkende dövüşürkende şehirde yerde yürürkende fps dalgalanması olmuyor. fit kızdan hallettim.turkce yamayıda kurdum bilmiyorum ilerde mapte bu sorunları yaşarmıyım güncellerim bunu. ama işlemciyi bir single oyuna göre fazla kullandıgı kesin. onunda nedeni ps port oyun olmasından kaynaklı.önceki ps oyunlarında bu durum düzeltilmediyse bunda da düzeltceklerini sanmıyorum.gpu cpu pcde ayrı ama konsolda gpu+cpu. ama şu an sitem edecek bir nokta göremiyorum.ekran kartı kullanımıda yüzde 95 üzerinde hep.belkide sistemin ayarını bulduk. tek tek cpu usage açtım evet fazlasıyla işlemciyi öttürüyor oyun çok gereksiz.%80 üstü hep.ram kullanımını neredeyse 15gblere kadar çıkarıyor bu şekilde oynanır mı çok istiyorsan oynarsınız fakat donanımı boş yere tüketiyor..gpunun halletceği işleri cpuya ramede bindiriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 18 Ağustos 2022; 17:14:31 > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (47. sayfa)
-
-
Tobey Maguire modu beklerken Stan Lee modu geldi.
Gaming with Griff GriffinyoutubeNow you can play as Stan Lee in Marvel’s Spider-Man PC Mod: https://www.nexusmods.com/marvelsspidermanremastered/mods/147 Created by tiffsomniac #spidermanpc #spidermanmods #marvelsspidermanpc 😍Chat on Discord! https://discord.gg/ZQShDM9vUR 💦Subscribe to my Patreon! https://www.patreon.com/gamingwithgriffgriffinhttps://www.youtube.com/watch?v=p8ptiQtC_7A&feature=youtu.be -
Oyun cidden çok değişik birgün oynarken drop oluyor hatta bazen kitleniyor birgün yağ gibi akıyor yorulana kadar oynuyorum anlam veremedim xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam karıştırmışım dediğiniz gibi. Dualsense fiyatları da uçmuş zaten. Ama imkanı olan varsa dediğim gibi denemeli. PS de böyle giderse oyunları daha çok getirecek PC’ye ve herkes en azından Adaptive Triggers ve Harptic Titreşimi bir kere olsun denemeli diye düşünüyorum. Farklı hissettiriyor cidden.
Eskiden olsa Xbox controller kesinlikle daha uygun derdim PC için çoğu oyunda titreşimi bile yoktu dualshock vs.nin ama şu an DSX uygulaması ile her oyunda titreşimi ayrıyeten Adaptive Triggers’ı kullanabiliyoruz.
God of War’u PC’de oynamadım henüz. Acaba Spiderman gibi kendiliğinden dualsense desteği var mı diye merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 sene beklemek, konsol oyuncuları için artık tarihi eser sınıfına girmiş bir oyun oynamak sıkıntı değilse, tabiki Playstation almak zorunda değilsiniz.
Ha şu da var, 2020 yılının oyun pazarı şartları ile şimdinin şartları farklı, önümüzdeki yıl da, bu yıldan farklı olacak. Belki daha kısa sürelerde bu oyunlar farklı platformlara çıkacak.
-
Bu bitmek bilmez hakaretlerin için mahkemede cevabını verirsin artık. Senelerdir uğraşmaya değmez diye düşünüyordum ama yeter artık, herkes haddini, duracağı yeri bilmeli...
-
Ah be hocam hakaret falan yok buarada sadece sindiremediğiniz uzun süreçli bir olay örgüsü olmuş . Sony sizin gibi sadık takipçileri hak etmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karaktersiz imasi hakaret degilse, size gore ne hakarettir bilemem. Ayrica bu uyenin bundan cok daha agir onlarca hakareti var, bu ilk degil ama insallah mahkemede alacagi ceza ile son olur insallah...
Seve seve sindirmişsiniz sanırım :) çok takılmayın her insanın vardır böyle büyük büyük laflar edip sonra mahçup olduğu durumlar. En sevdiğim atasözüdür, büyük lokma ye büyük söz konuşma. Sonra çok üzülüyor insan pişmanlık mahçupluk öfke gibi değişik duygulara gark oluyor. Hiç gereği yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet Adaptive Triggers vs DSX olmadan çalışıyor oyun kendinden destekli
-
Kaldıramadın durumu tabii hemen mahkemeye veriyorum demeler. Çocukken kaybetmeyi kabullenemeyince “saymıyorum” diyorduk. 60 yaşında “mahkemeye veriyorum” oluyor demek ki. Önceki mesajında da “miladı geçmiş oyun” demişsin.Tam pc’ye çıktı, raf ömrü doldu görüyor musun ya talihsizlik işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah be dedem. Karakola gidip ne diyeceksin acaba? Şey şu forumda bir arkadaş var, ben Playstation konsolu fanatiğiyim bana karaktersiz dedi, hakaret etti asılmasını talep ediyorum, falan mı diyeceksin? Sana nasıl bakacaklarını tahayyül edebiliyor musun? Arkandan sağlam gülerler muhtemelen. Bu mahkeme ile tehdit edenleri gerçekten ciddiye alan var mı hala? Cumhurbaşkanına hakaret edilmediği sürece hiçbir savcı, polis vs. şikayetleri sallamaz. Ceza yemezsiniz yani. Neymiş hakaret etmişmiş. Şikayet edip adamı boş yere ifade için yoracaksın sonra adam gelip daha sağlam sövecek sana. Gereksiz işler. Ah be dedem keşke biraz büyüsen artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 18 Ağustos 2022; 13:16:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahahahahahah. Bu adam ne zaman büyüyecek acaba?
destekliyor ama haptic yok oyunda. ps5 remasterında var mı onu da bilmiyorum belki onda da yoktur.
mesela death stranding de direkt destekli ve haptic de var onda. dualsense pcgw diye aratırsanız haptic ve adaptive trigger destekli oyunları görebilirsiniz.
-
Amazonun prime day günlerinden sonra uzun bir süredir 1100 birimden satılan dualsenseler borsa gibi inişli çıkışlı fiyat politakası izlemeye başladı. Bir bakıyorsun 1300 birimden de stok açabiliyorlar ertesi günü bakıyorsun fiyatı değişmiş 1800 birim olmuş. Bu ekonomik buhranda yakın zamanda 1300 birime Amazon Tr'den Sony garantili dualsense buldum, düşünmeden hemen sipariş geçtim, çünkü artık öyle bir zamandayız ki düşünüp taşınana kadar fiyat bi anda %50 zamlanabilir, aldıktan sonra düşünüp taşınmak en mantıklı hareket şuan için.
Hocam Linkini bırakıyorum buraya. Kablolu bağlantı yapmak koşuluyla Adaptibe triggers ve haptice feedback destekli oyunların listesi, Listede Dying Light 2 - Metro Exodus - AC Valhalla - FC6 gibi oyunlar mevcut. God of war'da haptice feedback yok, özel yapılandırmayla Adaptive Trigger's özelliğini kullanabiliyormuş DSX yazılımıyla.
Spiderman'in ayarlar menüsünden adaptive triggers ve haptice feedback seçeneği mevcut, @designr Adaptive triggers hissi yansıltılmışda dediğiniz gibi Haptice Feedback de pek bir numarasını görmedim.
Bir de aklıma gelmişken sorayım misal TLOU oynarken el fenerinin şarjı bittiğinde DS4 kolunu sağa sola sallayıp şarj ediyorduk ya o teknik özellik dualsense'de mevcut mudur.
www.pcgamingwiki.comController:DualSense - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC gamehttps://www.pcgamingwiki.com/wiki/Controller:DualSense
-
Aklı başında insan bu yazdıklarınıza aldanıp deli cesaretiyle insanları tehdit ve hakaret etmez zaten.
Ancak GoW oynayıp, hazır tazeyken spider man oynayıp gazı gelen kanı kaynayan genç arkadaşlarım aman bana bir şey olmaz, ufak bi hakaret aman ne olacak diyip insanlara hakaret ve tehdit etmeyin. Sonra adresinize mahkeme kağıdı gelir, başınızdan aşağı kaynar su dökülür.
Ek not. Dava açmak için karakola gitmiyorsunuz. Uyap’tan bile açabilirsiniz. Kimse gülmez size yani. :)
konunun amacı dışında yazdığım ve konuyu oyun için takip eden diğer arkadaşlardan özür diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 18 Ağustos 2022; 15:18:48 >
tobey reiz den biraz wallpaper gelsin :)
-
Hocam sağolun bilgilendirme için ve hayırlı olsun dualsense. Tlou2’yi PS4’te bitirdiğim için PS5’te açmak nasip olmadı, o nedenle sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef. Onu da PC’de bitirmek için bekliyorum artık
Siz fps dengesizliğini çözdünüz mü Spiderman’in ? Ben şansa oynuyorum şu birkaç gündür. Birazdan açacağım oyunu bakalım ne olacak bugun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X