Dava edecek insan seni dava edeceğim falan demez, gider paşa paşa davasını eder, dava kağıdının fotoğraflarını atar. Bunlar ucuz hareketler. Yıllardır ben, Ekşi Sözlük, Donanımhaber, YouTube vb. bir sürü siteden dava tehditleri yemiş bir insanım. Bugüne kadar bir kişinin bile kalkıp da dava açmaya gittiğini görmedim. Boş göz korkutmalar bunlar hep. Kolay kolay kimse yemiyor artık böyle şeyleri. Rücu ile sonlanıyor genelde bu tür işler. Neymiş karaktersiz demişmiş, siz hiç sokağa çıkmıyorsunuz sanırım. Herkes her lafa dava açsaydı ohooooo. Bu ülkede karısını tanınmaz hale getirip, insanları dolandırıp, yüz kızartıcı onlarca suç işleyip arka kapılardan salınan binlerce insan gördük, görmeye de devam ediyoruz. Hukuk sistemi düzgün işleyen bir ülkede yaşasak belki biraz anlarım bu gibi tehditleri ama biliyorsunuz işte. Yazılacak çok şey var aslında ama yok yere başımız ağrımasın şimdi hehe. Tek tek dava açılacak yerleri mi saymam gerekiyordu acaba? Karakol deyip geçtim işte. Komiksiniz hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (48. sayfa)
-
-
Hocam görseller çok iyi duruyor. Acaba sisteminizi ve hangi ayarlarda oynadığınızı söyler misiniz ?
ve genel bir soru sorayım, sizce RTX2080 - Ryzen9 5900 ile 1080P’de RTX high ayarda kaç fps almam normaldir bu oyun için. Zaman zaman 50’leri görüyorum, zaman zaman 70’den inmiyor. Normali nedir merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun ilk güncellemesi yayınlandı.
steamcommunity.comSteam :: Marvel’s Spider-Man Remastered :: Marvel's Spider-Man Remastered v1.817.1.0 Patch Noteshttps://steamcommunity.com/games/1817070/announcements/detail/33658979609365033564.7 MB boyutundaki güncelleme ile ;
-Ray Tracing kaynaklı oluşan çökme sorunları düzeltildi.
-HBAO+ ortam kapatmanın doğru çalışmama sorunu düzeltildi.
-Işın izlemeli yansımalarda oluşan grafiksel hatalar düzeltildi.
-DLSS için görsel iyileştirmeler
-Grafik ayarları değiştirilirken oluşan çökme sorunu düzeltildi.
-ALT+Tab yapıldığında oluşan sorunlar düzeltildi.
Güncellemeyi Steam üzerinden otomatik olarak indirilebilirsiniz.
-
Daha çok çıkarırım önünüze ama aklıma ilk bu geldi.
Arkadaşı rezil etmemek için ismini kapattım ama genelde mahkeme tehditleri böyle sonlanıyor. Kuyruk dik tutulmalı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 18 Ağustos 2022; 15:58:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bahsi geçen ‘’dava edeceğim’’ olayına istinaden yazmadım. Alıntıladığım mesajınız için yazdım. Sizi tehdit edenler uğraşmak istememiş olması bundan sonrakilerin aynı yapacağı anlamına gelmez. Bana bir şey olmaz düşüncesinden kurtulmak gerektiğini bu noktada tekrar gösterdiniz.
Ayrıca mesajımı arkadaşın söylemiş olduğu ‘’karaktersiz’’ lafından yola çıkarak yazdığımı düşünmeyin. Her hakaret için söyledim.
Sizin kadar komik değilim hocam, varsayımlarla hayatı yaşamıyorum çünkü. Sizin tabirinizle benim içim dede. :)
Ek olarak ben sizinle tartışmak için mesaj yazmıyorum, o yüzden bu konuyla ilgili son mesajım. Çünkü gereksiz ps vs pc tartışmalarını görmekten bıkmış biri olarak konuyu kirletmek istemiyorum. İyi günler dilerim.
Yorumunuza saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Yıllardır aboneyim ve bir kere abone olduğunuzda sadece tek bir oyun değil beraberinde çok sayıda daha oyunun çevirisi bulunuyor ve oyunları güncelleme almadığı için silene kadar çeviriler sizde kalıyor tekrar abone olmanıza gerek yok. Üstelik çevirip bırakmıyorlar ve güncelleme geldikçe hemen yeni sürüme uyarlıyorlar. Sistemleri güzel ve benim için 35 TL büyük bir rakam değil oyunların her birine 500 TL ödüyorum ki onun yanında hiç bir şey kalır. Düşünceniz için sağolun ama bu yamaya ödeyecek paraya ihtiyaç kalmadan güzelce karnımı doyurabiliyorum. Benimki sadece laf işte yoksa bu forumda Türkçe çeviriye 35 TL ödeyecek kimsenin olmayacağını iyi biliyorum. Teşekkürler.
-
kardeşim 2K DSR+ DLSS QUALITY de oynuyorum ayarlar en yüksek sadece kalabalık ayarlarını kıstım ve depth field, chromatic aberration ve vigente yi kapadım, Reshade kullandım o turuncu tonu biraz kırdım oyundaki, RTX kapalı ( RTX in çok bir faydası yok oyunda zaten screen space reflection ayarı var onu açınca gayet yeterli görünüyor ) ...
sistem 10400f / 2*8 3600 mhz / rtx 3060 ti / win 10 pro, 75-120 fps arası alıyorum ortalama 100 fps oynayabiliyorum, geceleri biraz daha fps drop olabiliyor onun haricinde cpu dan smt varsa kapatın intel de de ht yi kapatınca cpu ve gpu kullanımları artıyor
-
Bana bir şey olmaz kafasıyla söylenmiş, omnipotent kafadaki söylemlerde bulunmuyorum hocam. Yanlış anlıyorsunuz. Elbet bir gün dava yeriz paşa paşa gider ifademizi de veririz ama bunlar boş işler bunu anlatmaya çalışıyorum. Boşa zaman kaybı. İnternet üzerinden bugüne kadar onlarca kez dava tehditi yedim ve genelde boş tehditten öteye geçemedi tüm bunlar şu ana kadar. Ben istisnaların kaideyi bozacağına pek inanmıyorum. Karşısındakini çocuk yaşta gören erken yetişkinlik dönemindeki insan tehditleri bu dava tehditleri. Aklınca korkutmaya çalışıyor genelde bu tipler. Bugüne kadar internette mahkemeye taşınan tek bir hakaret tipi gördüm o da cumhurbaşkanına yapılmıştı. Gerçi cumhurbaşkanına doğrudan hakaret etmeye gerek bile yok bir şekilde pastiş etsen, karikatürünü çizsen bile ifadeye çağırılıyorsun. Öyle bir ülkede yaşıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada Sixth Sense çevirisi de iptal edildi. Grubun kendi Discord sunucusunda aşağıda ki açıklama paylaşılmış. Ufak bir google aramasında bahsi geçen TR yamaya ulaşılabiliyor ama Virustotal de ağzına kadar trojan dolu gösterdiğini de belirteyim.
Edit 1: TR Yama arayan arkadaşlar için şu an en güvenilir yol Anonymous Çevirinin ücretli üyelikle alınabilen yaması.
Edit 2: Bahsi geçen TR Yama Anonymous'un yamasıymış. Kırmışlar yamayı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 18 Ağustos 2022; 16:40:47 >
-
Ben spider man için aldım üyelik ve sadece onun yamasını kurdum. Üyelik bittiğinde diğer kurmadığımız yamaları yine de kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece indirip kurduğumuz yamalarımı kullanabiliyoruz? Bu konuda bilginiz var mı?
-
Spidey de titreşim eski usul rumble şeklinde değil, hapticten ne beklediginize bağlı biraz. Asfaltta yürürken ayrı, çimende ayrı hissiyatı vermeyi spideyde yapmamışlar çok da gerek yok açıkçası. Ama haptix sadece bu zemin olayı değil titreşim olayına farklı bir yaklaşım olarak bakmışlar.
Ps5deki Astros roomu deneyimleyemedim ama haptic orada yapabileceklerini çok iyi gösteriyormus. Ben pcde hapticten en fazla farklı deneyimi death stranding de aldım. Valhalla ve metroda deneyemedim onlar bende yok korsan sürümlerinde de dualsense güncellemeleri eksik tanımıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe yama konusunda bir konuda size katılmıyorum o da horizon zero dawn yaması siyah ekran verip çalışmıyor. Mesaj atıp bildirmeme rağmen düzeltmediler. Ayrıca almak isteyen kişiye tek yama da satılabilir bu da bir seçenek. Aklıma geldiği için yazıyorum virüs programı client.exe dosyaları için Türkçe yamayı uygulayınca sürekli uyarı veriyor. Virüs Total de taratiyorum birçok zararlı uyarısı var. Bu konuya da çözüm bulmaları gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 18 Ağustos 2022; 17:6:48 >
Teşekkürler hocam, size de hayırlı olsun güle güle kullanın.
Cpu'm AMD Ryzen 5 3600x
Gpu'm NVIDIA Geforce RTX 2060 Super
16 GB DDR4 RAM 'İM var.
Oyunun kendi ayarları ile oynuyorum bitek DLSS açık hiç özel ayarlandırma yapmadım. Tavsiyelere açığım.
-
Anonymousun yaması kırılmış çökebilirsiniz memoryle başlayan site
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimalle haptive feedback dedikleri teknik özellik Fps oyunlarında kendini belli edecektir, Shotgun'la ateş ettiğinde silahın o geri tepmesi, Magnum Revolver'la ateş ederken horozu düşürme olayları vs. Henüz spiderman'den başka oyun oynamadığımdan dolayı merak etmiyor da değilim açıkcası. Death Standing'de deneyim edecem vaktim olunca steam kütüphanemde vardı o oyun.
Korsan sürümlerde oyunun .exe'sini steam kütüphanesine ekleyip, steam üzerinden oyunu başlattığımız da oyun dualsense desteği içerse bile kullanamaz mıyız, aklıma gelmişken sorayım dedim hocam size.
-
Yamaları indirip kuruyorsunuz ve oyunları sisteminizden silmediğiniz sürece aboneliğiniz bitse bile yine sizde kalıyor. Çevrilen oyunların bir çoğu hali hazırda güncelleme almayan oyunlar bu nedenle Spider Man gibi güncelleme alacak oyunlar dışındakiler aboneliğiniz bitse dahi sizde kalmaya devam eder. Tek şart oyunların ve yamaların abonelik bitmeden kurulu olması.
Çözünürlük, grafik ayarları, fsr bunları bilemeden bir şey diyemem. 1080p ise %60 larda gpu kullanımı normal, fsr açıksa üzerine 1080p de oynanıyorsa yine normal çünkü işlemci limitine uğranıyor. En az 1440p de oynamanız gerekir hatta 4k da dahi rt kapalıyken çok rahat oynanır. Bu oyun özelinde amd kartlar rtxlere göre rt açıkken çok geri kalmıyorlar bunun nedeni ise oyun dxr 1.0 kullanıyor eğer 1.1 kullansaydı bu seferde rtx kartlar rt açıkken epey öne geçecekti bu nedenle 6900xt ile rt açık olarakta oynayabilirsiniz. Böylece sistemden daha iyi verim alırsınız.
Doğrudur hocam ama bahsettiğiniz oyun ve yaması sistemimde yüklü ve bu çeviriyle hiç bir sorun olmadan oyunu oynamıştım. Sonradan bir sorun mu oldu diye düşünüp tekrar indirip denedim ama siyah ekran vs yine olmadı. Eğer çeviride genel bir sorun olsa o zaman benzer bir durum olması gerekirdi. Muhtemelen sisteminizdeki bir yazılımdan yada antivirüs programından kaynaklıdır.
yok oyunun içinde implente etmedikleri sürece "dualsense" olarak steame göstererk oynayamazsın. steamdeki dualsense desteği emüle ederek çalışıyor, spidermande sağ tık özellikler -kontrollerden -disable steam input yapmazsanız tam dualsense özellikleri çalışmıyor tuş emülasyonu yapıyor. hatta xbox tuş dizilimi bile görebilirsiniz oyunlarda.
-
ben de 3600 ve düz 2060 ile oynuyorum. digital foundry'nin yayınlamış olduğu optimize ayarları kullanıyorum çok memnunum. o ayarları kullanabilirsiniz .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X