Oyun konusuna oyundan SS atılmasından rahatsız olanıda görmek varmış Bide çolukçocuk işler demiş ama arkadaşın foruma katılma tarihi 2020.. Özellikle son görsel çok iyi çıkmış hocam. Hepsi güzelde zaten. Bende bu kostümle oynuyorum. Yıllardır İlk defa bi oyunda gerçekten yeni nesildeyiz artık dedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 19 Ağustos 2022; 17:16:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (51. sayfa)
-
-
eyvallah hocam :) oyunda aslında herkes çok farklı sahneler yakalayabilir karakterin anlık davranışlar çok çeşitlik gösterebiliyor, foto modu da gerçekten gelişmiş evet ayrıca bende 16 senedir bu forumdayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Ağustos 2022; 17:47:8 > -
Çok güzel kareler yakalamışsınız. Emeğinize sağlık, iyi eğlenceler.
-
Aslında yeni bir Batman yapsalar hepsini havada kara alır. Çok eleştirilen Arkham Knight’da bile harika içerik vardır.
Miles of Morales gelecek bir de. Ben oynadım onunda ama tamamen aynı mantık oyundur dlc tadında. Umarım Spider-man 2’de hatalardan ders alırlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler kardeşim size de iyi eğlenceler :)
-
Gözlük takmayı sevmiyorum diye takmıyordum 1.75 olmuş miyopum. Artık takıyorum. Sizin profil gifinizi yıllardır Bully Maguire zannediyordum.
-
geçmiş olsun hocam pp deki henry maguire aslında çok severim
-
biraz eski işlmeciler için olan sse fix ( cpu performansı dengelemesi için ), malum gruplar paylaşmış güvenlidir ama yine de tarama yaptırırsınız
https://www120.zippyshare.com/v/wfmTfJPE/file.html
-
Bölgelerdeki çantalar ve görevleri görebilmek için kuleleri açmanız lazım diğer türlü çantaları görseniz dahi alamıyorsunuz. Oyunun ilk aşamalarında kuleleri açarsanız sonrasında daha iyi olur çünkü haritanız bir süre sonra yeni aktivitelerle dolmaya başlayacak. Droplar konusunda ise daha önceki sayfalarda yazmıştım işlemciden kaynaklı, belki diğer oyunlarda bir sorun yoktur ama bu oyun 9-10.nesil işlemcileri bir anda eskitti. 11 ve özellikle 12. nesil işlemci kullananlarda bu kadar sorun görmüyorum. Sadece Hyper Threading kapatılınca iyileşme olduğunu yazanlar var onu deneyebilirsiniz.
-
Oyunu fazla oynamadım ama dikkatimi çeken 5600x ve 3080 ile 2k ultra ayarlarda ilk kez belirgin bir darboğaz yaşadım
Başka tecrübe eden var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@BlogKaan Hocamın elinden Türkçe Altyazılı şekilde Spidey'nin tüm hikayesini öğrenebilirsiniz. Ellerinize sağlık tekrardan. Abone olmadan geçmeyelim :)
Türkçe Oyun Filmi - vLogyoutubeMahallenizin dostu örümcek adam geldi! Maske ile geçen sekiz yılın ardından, Peter Parker artık suçla savaşmakta bir usta olmuştur. Doğaçlama dövüşler, dinamik ve akrobatik hareketler, şehirde akıcı gezinme ve çevre etkileşimleri ile çok daha deneyimli bir Spider-Man izleyeceğiz. İyi seyirler dilerim!https://www.youtube.com/watch?v=ArNTlsqXweY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 19 Ağustos 2022; 21:48:50 > -
Rtx kapatın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden hocam? RTX çok mu dengesiz performans konusunda? Yada pek bir fark yok mu?
gün batımında böyle şehre bakınca tam Sam Raimi Spider-Man i havası alıyorum, harika detaylı çizmiş adamlar, yansımalarda inanılmaz, tüm şehri camlara yansıtıyorlar gerçek zamanlı olarak ayrıca kostüme göre Spidy nin gözüne de yansıyor her şey ya çok büyük emek var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Ağustos 2022; 2:25:7 >
-
Rtx her oyunda çok fps düşüşüne sebep oluyor. Bende 3070 var ben açamıyorum doğru düzgün oyunlarda. Yerinizde olsam hiçbir oyunda açmam onu, o ekran kartı ile.
Hocam malesef yuksek guclu kartlarda sanırım sorun var çok fazla işlemci kullanıyor genelde 3080 kullananlar droplardan akıcı olmayan oyundan şikayetci bende dahil yamalar beklıyoruz bakalım. Ki sizin işlemci benim İ5 11400F den daha iyi olmasına ragmen sizde aynı sorunu yasıyorsunuz.
-
2K ultra ayarlarda da darboğaz yaşamak çok garip geldi. Nasıl işlemci kullanan bir oyun olmuş mübarek sanki stress programı.
-
oyunda açık alanda ilerlerken yazılımsal sorunlar var bence, normalde daha dar ve kapalı mekanlara girince cpu gpu kullanımı üst sınırlara çıkabiliyor ama açık alanlarda salınırken yeteri kadar cpu ve gpu yu kullanamıyor oyun dengesiz bir kullanım sergilediği içinde droplar olabiliyor ( 10400f de HT kapatınca droplar büyük ölçüde yok oluyor )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Ağustos 2022; 15:35:29 > -
Çok teşekkürler. :)
-
Bende benzer şikayetlerde bulundum bizim i9 u emekli et diyor sanki ama oyundan kaynaklı. Hatta 5.3 e kadar zorladım işlemciyi sanal çekirdekleri kapattım değişen hiç bir şey olmadı. 4.0 a çektim gene aynı noktalarda benzer fps lere düşüyor. Gow yağ gibi akıyordu bu oyunda sıkıntı var iyi ki denemeden almamışım %43 gibi bıraktım oyunu hem çok tekrar ediyor kendini hem fps droplar can sıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X