< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (52. sayfa)
-
-
Şu an için RYZEN'lerin sıkıntısı mevcut.
Remake bir oyun olmadığı için düzelir mi düzelmez mi belirsiz.
Bariz bir sıkıntı da olmayabilir tabii etraflıca irdelenmesi lazım. Belki de bu oyun özelinde olması gerektiği gibidir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153665393
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Ağustos 2022; 18:46:6 >
-
Ray Tracing evet belirli bir performans kaybına neden oluyor ama 3070 gibi bir kartın rtx açamadığı herhangi bir oyun yok, zaten bu iş yapılmış kartlardan birisi ve iki yıla yakındır sadece rtx oyunları oynamak için aldığım 3070 ile 1440p ve üzeri oynamadığım rt li oyun kalmadı. 3070 ile nasıl oluyorda doğru düzgün rt kullanamıyorsunuz açıkçası merak ettim. Örneğin Spider Man DXR 1.0 kullanıyor yani burada rtx kartlara dezavantajına olan bir durum eğer DXR 1.1 kullansa o zaman daha iyi performans sunabilirdi ama ilk kez bir oyunda dlss kullanmadan full rt li olarak oynayabiliyorum ve buda teknolojinin daha iyi optimize edildiğini gösteriyor. Ray Tracingin tek handikapı ekran kartı kadar iyi bir işlemci gerektirmesi çünkü rt efektleri sadece ekran kartına değil işlemciyede bağlı olarak çalışıyor. Örneğin Spider Man bunun en iyi örneklerinden birisi, oyun son çıkan işlemciler harici geriye kalanları adeta emekli etti.
-
Bende bitiremedim oyunu days gone gibi bunuda yarım bıraktım uncharted, last of us falanda balon olmasa bari.
-
2k 144hz monitörde, yüksek ayarlarda hangi fpslerde oynuyorsunuz acaba oyunları ve bu hangi oyunlar . İşlemcim i7-11700K , 32gb 4400mhz ramlerle oynuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Balon demek oyunlara haksızlık değil mi hocam? Bu oyunlar kendilerini kanıtlamış oyunlar.
2K 144 Hz monitörde en yüksek ayarlarda oynuyorum. Fps değeri olarak hikayeli oyunlarda belirli bir sınırım yok ama elbette 20-30 lu fpslerde oynamıyorum, genelde 70-80 fps civarı. DLSS destekli oyunlarda ise dengeli olarak kullanıyorum. Bazı oyunlarıda DLSS performans modunda 4K oynadığımda oluyor. DLSS desteklemeyen oyunlarda DLDSR kullanıyorum. Online içerikli oyunları oynamadığım için o konuda bilgim yok. Oyun olarakta rt destekli aklınıza gelebilecek büyük yada bağımsız oyunlar farketmiyor hepsini oynadım.
-
Evet, cevap yazdığım arkadaş bile zaten 2070 ile 50 fps alıyorum yardım edin demiş. 60-70 fps tabiki alır. Hele de dlss varsa. Ben zaten olabildigince yüksek değerler alınmasından bahsediyorum.
Bazı noktalarda tekrara düştüğü açık ama ben pek sıkılmıyorum açıkçası. Çanta toplama vs. gibi görevleri de yapmaya çalışıyorum. 22-23 saat oynadım campaign henüz %55. Daha dlc'ler de var. Spiderman seven insanlar oynar her türlü.
Şu cpu sorunu da olmasa daha da iyi olacakmış ama idare ediyoruz bir şekilde. Bu arada 3060 ile rt açık iyi performans alan var ama ben onun Amd tarafındaki muadili 6600 XT ile rt açtım mı oynanacak gibi olmuyor pek. Amd rt konusunda pek iyi değil gibi halen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ağustos 2022; 19:50:48 > -
Ps sahiplerine özel çıkan bir oyun ve sadece ps sahiplerinin övgüsünü almakla kendini kanıtlamış sayılmaz şuan gerçek yorumları alıyor oyun ve tekrarlayan sıkıcı yapısını herkes görüyor. Bu açıdan balon tabiri tam yerinde.
-
Olumsuz yorum mutlaka alacaktır da Steam başta olmak üzere (%96) puanları iyi oyunun gayet. Biraz abartı sanki böyle "balon" vs. gibi sıfatlar. Yani tamam başyapıt değil tabii de :) Vadettiğini veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ağustos 2022; 19:53:17 > -
İ7-11800H rtx 3060 16gb ram olan msi laptobum yüksek ayarlar açar mı hocam?
Steam ve epic ortalamalarını görmezden neden geliyorsunuz?
Açık Dünya oyunlarında oyuncular 2-3 saat oynayıp hemen puanı veriyor. Ve evet ilk saatlerinde mükemmel görünen ancak ilerleyen zamanlarda hep tekrar eden bir oyun. Spider-man oyunları içinde en iyisi ama yine de yetersiz bir çok konuda.
Kötü oyun değill ama yanlış anlaşılmasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuda bahsi geçtiğini görmedim. Dreamgame diye bir websitesinden keyi temin edebildim 347 liraya. Şimdi indirmeye bıraktım. Sonradan bir sorun çıkmazsa site güvenilir gibi.
-
Bu kadarda yobaz fanatiklik olmaz arkadaş. Benimde konsolu yok bende oyunu yeni oynuyorum pcde ve bu oyuna balon demek için gerçekten sadece fanatik olmak yetmez yobaz fanatik olmak gerek. En son ne zaman bu kalitede bir oyun çıktıda oynadın? Gerçekten merak ediyorum bunun cevabını, senin için balon olmayan en son oyun hangisi bunu söyle. Oyun tekrar vs etmiyor, tekrar eden kısımlar zaten isteğe bağlı ister yap ister yapma oyuncuya kalmış, opsiyonel bırakılmış bir içeriğe bakıpta oyun tekrar ediyor demek saçma. Yazarken fark ettim ciddiye alıp bir de cevap yazıyorum ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyin fanatikliği pc mi xbox mı konsol üzerine ne konuşulsa fanatikliğe bağlanıyor ama yine ps den gelen horizon zero dawn ve death stranding harikaydı.
Onlarda tekrar eden görev yokmuydu ? :D Horizon Zero Dawn sürekli robot yaratık avlıyorsun. Death Stranding hele aman yarabbi yürü babam yürü. Ameleleğinden bitiremedim o oyunu. Ama balonmu ? Tabi güzel oyunduda benlik değildi :)
-
O oyunların hikaye gizem derinlik çeşitlilik özelleştirmeler falan çok şey yazılır ama yorucu olur.
Bu oyunu 3 saat oynayanlardan değilde bitirenlerden daha fazla yorum bekliyorum bakalım sevenmi çok sıkılanmı.
oyunu bitirdimde hikaye olarak yetersiz kaldı bence doctor oct olayı çok çabuk gelişti bir sinister six dövüşü beklerdim 6 sı ile birlikte ama tek tek dövüştük bu kısım yetersiz geldi bana ayrıca doctor oct ile dövüş tamamen berbattı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X