Sanmıyorum ama bir kontrol ederim birazdan oyunu güncelleyip |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (9. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam ben kaçak indirdim oyunu sizin yamayı da indirdim kuruyorum türkçe olmuyor oyuna girince de atıyor
-
yama düzelince haber verirseniz sevinirim elinize sağlık bende olamdı ama olsun
-
hocam ben oyunu torrent yani korsan sürümü indirdim türkçe yama çalışırmı
-
Oyunun ana dosya konumunda **Spider-Man2.rne** isimli bir dosya varsa sil onu, öyle girmeye çalış. Sorun çözülür.
-
Çalışır
-
hocam öyle bi dosya yok ama çalışmıyor yine de
-
Port sürümünü indirmedin değil mi ? Aylar önce çıkan port sürümünü indirdiysen onda çalışmaz ama dünden sonra çıkan sürümlerde çalışıyor. Eğer her şeyi doğru yapıyorsan ve kurulmuyorsa, discorda gelirsen yayın aç destek olayım.
-
geleyim dc hocam çok teşekkürler çünkü yenisini indirdim
-
malesef hocam dc gelemiyorum vpn çalışmıyor olsun ilgilendiğiniz için teşekkür ederim skype var da o da size zahmet vermeyelim
-
Anydesk varsa bağlanabilirim. Özel mesaj ile ulaş bana buradan, iki dakika bakayım.
-
hocam şimdi tekrar kuruyorum oyunu kurulunca size mesaj atayım olur mu
-
öncelikle emeğinize sağlık,ben yamayı kurdum ancak oyundaki herşey hala ingilizce kalmaya devam ediyor ve dil seçeneklerinde de hala türkçe yok nerde hata yaptım acaba
-
Spider-Man2.rne bu varsa kurulu dosyada sil onu öyle dene
-
yama için teşekkürler. May halayı Mayıs diye çeviriyor. May olduğu için. hata gördükçe buraya eklerim. saygılar.
-
Doğru yere kuramamış olabilirsin. Yama kurulu olsa ya hata verir yada Türkçe başlar. Dil ayarlarında İngilizce seçmen lazım zaten
-
Geri dönüşün için teşekkür ederim, düzeltiyorum hemen
-
quote:
Orijinalden alıntı: volktysonDoğru yere kuramamış olabilirsin. Yama kurulu olsa ya hata verir yada Türkçe başlar. Dil ayarlarında İngilizce seçmen lazım zaten
hocam calypso denilen yerde steam klasörünü seçerek kurdum yani yama kuruldu diyor da oyunu başlattıktan sonra hala ingilizce maalesef
-
böyle bir birsey yok hocam dosyanın içinde,varsa da bulamadım
-
yamadan sonra oyun açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X