Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356
Cevap
25
Favori
47.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haydar_ecevit

elinize sağlık. ben şimdi kurdum fakat oyun açılmadı. oyuna güncelleme geldi acaba bu yüzden mi açılmadı.

Sanmıyorum ama bir kontrol ederim birazdan oyunu güncelleyip

• hocam ben kaçak indirdim oyunu sizin yamayı da indirdim kuruyorum türkçe olmuyor oyuna girince de atıyor

• yama düzelince haber verirseniz sevinirim elinize sağlık bende olamdı ama olsun

• hocam ben oyunu torrent yani korsan sürümü indirdim türkçe yama çalışırmı

• emredddd E kullanıcısına yanıt

Oyunun ana dosya konumunda **Spider-Man2.rne** isimli bir dosya varsa sil onu, öyle girmeye çalış. Sorun çözülür.

• TÜRKÇE YAMA T kullanıcısına yanıt

Çalışır

• volktyson kullanıcısına yanıt

hocam öyle bi dosya yok ama çalışmıyor yine de

Port sürümünü indirmedin değil mi ? Aylar önce çıkan port sürümünü indirdiysen onda çalışmaz ama dünden sonra çıkan sürümlerde çalışıyor. Eğer her şeyi doğru yapıyorsan ve kurulmuyorsa, discorda gelirsen yayın aç destek olayım.

• geleyim dc hocam çok teşekkürler çünkü yenisini indirdim

• malesef hocam dc gelemiyorum vpn çalışmıyor olsun ilgilendiğiniz için teşekkür ederim skype var da o da size zahmet vermeyelim

Anydesk varsa bağlanabilirim. Özel mesaj ile ulaş bana buradan, iki dakika bakayım.

• hocam şimdi tekrar kuruyorum oyunu kurulunca size mesaj atayım olur mu

• öncelikle emeğinize sağlık,ben yamayı kurdum ancak oyundaki herşey hala ingilizce kalmaya devam ediyor ve dil seçeneklerinde de hala türkçe yok nerde hata yaptım acaba

• GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt

Spider-Man2.rne bu varsa kurulu dosyada sil onu öyle dene

• yama için teşekkürler. May halayı Mayıs diye çeviriyor. May olduğu için. hata gördükçe buraya eklerim. saygılar.

• GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt

Doğru yere kuramamış olabilirsin. Yama kurulu olsa ya hata verir yada Türkçe başlar. Dil ayarlarında İngilizce seçmen lazım zaten

• takami59 kullanıcısına yanıt

Geri dönüşün için teşekkür ederim, düzeltiyorum hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: volktyson

Doğru yere kuramamış olabilirsin. Yama kurulu olsa ya hata verir yada Türkçe başlar. Dil ayarlarında İngilizce seçmen lazım zaten

hocam calypso denilen yerde steam klasörünü seçerek kurdum yani yama kuruldu diyor da oyunu başlattıktan sonra hala ingilizce maalesef

böyle bir birsey yok hocam dosyanın içinde,varsa da bulamadım

• yamadan sonra oyun açılmıyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.