Şimdi Ara

Marvel Vs Capcom 2 (X360,PS3)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır hayır bu kez MK vs DC değil, daha önce de oyun dünyasında yer alan Marvel vs Capcom isimli yapımın 2. versiyonu yeni nesil konsollar için geliyor bu sefer. ESRB sitesinde yer alan bilgiye göre, oyun yeni nesil konsollar için yeniden hazırlanacak (remake). Muhtemelen PSN ve Live gibi servislerden indirilebilir olacak oyun hakkındaki kesin bilgilerin yakın bir zamanda gelmesi bekleniyor.

Alıntıdır

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 28 Nisan 2009; 14:56:01 >

• Vay anasını.PSONE oyununu ne oynardım.Oynamaktan CD nin altı cizilmişti.Ne oyundu ya...Ne ararsan vardı,Grafik,oynanabilirlik,ses,eğlence...

Hey gidi günler...
  • Pc'de vardı bende ryu'yu alır spider-man ile kapışırdım :D

Sf4 varken bunu geç heleki live'dan ms points ile indirilecekse teşekkürler almıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Ekim 2008; 18:55:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Pc'de vardı bende ryu'yu alır spider-man ile kapışırdım :D

Sf4 varken bunu geç heleki live'dan ms points ile indirilecekse teşekkürler almıyım

muhtemelen öyle böyle bir oyunun 6-7 gb kullanacağını sanmıyorum kesin xbox live arcade oyunudur.
  • Ya bunu değilde keşke CAPCOM vs SNK 2: Mark of The Millennium 2001 çıksa.Hayatımda oynadığım en mükemmel dövüş oyunu
  • eskiye dönüşe başladı galiba firmalar crash falan filan derken buda hoş oldu.. adını unuttum eskilerden atari salonlarında vardı 2 adam seçiyoduk dövüş oyunu futbolcu vardı rövaşata atıyoduk adama bezbolcu sopayla vuruyodu falan.. adı neydi o oyunun ? bak oda gelse tam olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Ya bunu değilde keşke CAPCOM vs SNK 2: Mark of The Millennium 2001 çıksa.Hayatımda oynadığım en mükemmel dövüş oyunu

Capcom vs. SNK 2 EO ve marvel vs capcom 2'nin XBOX1 versiyonu zaten var diye biliyorum. garfikleri hd yaparlar belki yeni versiyonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 13 Ekim 2008; 20:52:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naomi sistemi PC'ye emule edildi zaten. Emulatörü falanda mevcut nette.

Naomi sisteminin oyunları; (Dreamcast)

Mobile Suit Gundam: Federation VS Zeon
    Street Fighter Zero 3 Upper
    Capcom vs SNK Millenium Fight 2000 Pro
    Mobile Suit Gundam: Federation VS Zeon DX
    Capcom vs SNK 2 Millionaire Fighting 2001
    Ikaruga
    Guilty Gear XX
    Musapey's Choco Marker
    Quiz Keitai Q mode
    Guilty Gear XX #Reload
    Shikigami No Shiro II / The Castle of Shikigami II
    Melty Blood Act Cadenza
    Senko No Ronde New
    Super Shanghai 2005
    Sports Jam
    Slashout
    Spikers Battle
    Virtua Golf / Dynamic Golf
    World Series Baseball / Super Major League
    Virtua Athletics / Virtua Athlete

Oyunların çalışma sistemi arcade'dir.
  • Pc de oynadım oyunu ama konsoldaki tadı vermiyor
  • Marvel Vs. Capcom 2 geri dönüyor, Demo PSN'e özel

Bir zamanların en çok jeton harcanan oyunlarından biri olan Marvel Vs. Capcom 2 yeni nesil konsollar için geri dönüyor. Oyunun demosu 30 Nisan'da PSN'e özel olarak sunulacak. XBLA için henüz kesin bir tarih yok.

* Demoda iki kişi maç yapabilecek
    * Seçilebilen altı karakter olacak: Ryu, Chun-Li, Strider, Spider-Man, Iron Man ve Wolverine
    * Seçilebilir yedi mekan olacak
    * Upscale olarak 1080p grafiklere sahip olacak
    * Geniş ekran yada 4:3 seçeneği olacak
    * Seçilebilir iki grafik filtresi olacak karakterler için

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 28 Nisan 2009; 14:54:41 >

• Demosu bile dehşet görsellikte olacaktır. Oy anam oyyy...

PS3 bazen işe yarayabiliyor demek ki.

PS3'cülerden bolca SS bekliyorum arkadaşlar veya benden de gelebilir SS'ler + video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 28 Nisan 2009; 15:04:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

eskiye dönüşe başladı galiba firmalar crash falan filan derken buda hoş oldu.. adını unuttum eskilerden atari salonlarında vardı 2 adam seçiyoduk dövüş oyunu futbolcu vardı rövaşata atıyoduk adama bezbolcu sopayla vuruyodu falan.. adı neydi o oyunun ? bak oda gelse tam olur

Project Justice gibi bişeydi sanırım bir iki değişik adı vardı..Benim çalıştığım internet cafede bir iki arcade cihazı var arada oynarım canım sıkıldığında hala çok güzel oyun hakket ..Bu marvel vs capcomu da çok oynardım zamanında sanırım bu da iki dövüşçü seçerek oynadığımız seriydi anime tarzında apocalypse falan vardı matkaplı evet evet zevkliydi baya

• eskiler herzaman efsanedir degiştirelemz sfr gibi bence buda cok guzel olucak
  • grafikler iyi şekilde ayarlandıysa satışlar patlama yapar bence
  • live ye demo yok mu
  • Bende zamanında hep wolverine le oynardım...

Tornado clawwwww
  • Bana hep gereksiz gelmiştir bu oyun.
  •  Marvel Vs Capcom 2 (X360,PS3)

• güzel gözüküyo
  • playstation demosunu indirdim, grafikler (özellikle karakterler) kötü. #RIDANES in verdiği resimdeki gibi değiller.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.