Şimdi Ara

Masa Kasa Mod (05/07/2015 FİNAL) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
26
Favori
35.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sistemi ucuz diye başladın ama ala ala bitiremedin :)
  • RESSAS R kullanıcısına yanıt
    düşün artık bu işin en ucuzu bu :D
  • bende yakında konumu açacağım bi pci-express riser gelmedi cin bayramı vurdu galiba olmazsa türkiyeden alacağım cinde 10 tl olan kablo burada 60 tl :( en gen önümüzdeki pazar başliyorum amaç : ekonomik > basit > görsellik > performans > içeren masa olması :)
  • Vallaha bende ahşaptan yapayım dedim işlemeli falan güzel bişey olsun istedim solid ile çizdim tasarladım içinide aliminyum kaplayacaktım.Bugün bi kaç yeri aradım sordum bırak işlemeyi ,cnc yi , aliminyumu ahşapın 1 metreküpü 1000 TL den başlıyor dedi ne yapacam bilmiyorum baya bi canım sıkıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanakdogan -- 27 Ocak 2014; 15:51:58 >
  • batuhanakdogan kullanıcısına yanıt
    malesef bu işi türkiyede ucuza kapatmak pek mümkün değil ama masa için 1000 tl lik ahşap harcamanız mümkün değil altı üstü mdf
  • batuhanakdogan kullanıcısına yanıt
    bence anormallik var sen ham ahşap yapmakmi isdedin yoksa ham mdf fiyatı tabakası 80/90 tl civarı oda 5,88 mt2 yani bu işde en ucuzu mdf asıl olay cnc kesim buda hiçbir firma projeyi görmeden fiyat veremez sonrası birleştirme ve boyama lake boyama için en az 200 ile 500 arası isteyebilirler bu iş için en ucuz mdf cikmak bile 100 tl dir oda nasıl
    hesaplarsınız parcaları ölcüleri elinize alıp gider bir koctaş yada benzeri yada sanayiye parlak mdf den kesdirir eve gelip siz kurarsınız
  • Evet arkadaşlar masaya boyadan önce şöyle bir baktık, pompaların ayaklarını vidalamak için delikleri açtık

Masa Kasa Mod  (05/07/2015 FİNAL)

1 metre uv sata kablosu almıştım ama kısa geldi 50 cm daha uzatma kablosu aldım

Ve son olarak modifiyemalzemecisine yine bir kablo yaptırdım :D

1 metre molex uzatıp 6lı çoklayıcı ve 3 lü çoklayıcı yaptırdım

Şimdilik bu kadar herkese iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 27 Ocak 2014; 17:43:45 >

• iyi gidiyor.sonucu çok merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel gidiyor sonunu bekliyorum takip ++
  • Masanın altına bacaklar rahat girecek mi peki
  • çok çok rahat giriyor hatta keşke orta kısmı biraz daha alçak yapsaymışız
  • konuyu takipteyim gerçekten çalışmalar çok güzel elinize sağlık :)
  • size özelden de desteğimi dile getirmiştim.burda da takip.hep destek tam destek
  • Aracim conta yaktigi icin canim sikkin arkadaslar, insallah sadece contadir da catlak yoktur valla cok canim sikildi Buradan da son durum hakkinda bilgilendirelim, logitech g510 klavye aldim yesil tus takim aydinlatmasi oldugundan daha sonra yesil aydinlatmali bir fare alicam insallah ve masa imes sanayi sitesinde elektrostatik boyama yapan bir firmaya teslim edilmistir. Is yogunlugundan dolayi bir haftaya yakin bekleyecegimiz soylendi herkese destegi ve iyi temennileri icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supressor kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. inşallah başka sorun çıkmaz.
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum görünmüyordun uzun zamandır
  • geçmiş olsun hocam.inş. büyütecek bişey çıkmaz arabanızdan.müsait oldukça arada foto atında merakta bırakmayın bizi
  • supressor kullanıcısına yanıt
    ayın 27 sinde yaptığınız güncellemeyi konu başlığına eklememişsiniz ondandır.
  • geçmiş olsun hocam.inşallah daha büyük bişeyler çikmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar uv pleksiden üç parça kestirdim,

Parçalardan yuvarlak olan masanın üzerinde bardak altlığı olması için
    Büyük dikdörtgen HDD üzerini kapatmak için, diğeride ssd üzerini kapatmak için.

Hala boyadan haber yok İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.