Şimdi Ara

Masa Kasa Mod (05/07/2015 FİNAL) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
26
Favori
35.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam öncelikle masa bayağı güzel olmuş benimde pompanın titreyişimi konusunda sıkıntım vardı pompanın alt tabanına silikon sıkıp kasaya yapıştırdım ve çok işe yaradı hiç titreğişim sesi yok ama pompanın silikon kuruyana kadar sabit kalması gerekiyor kalın olcak şekilde sürerseniz silikonu daha iyi işe yarıyor.
  • hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende iki-üç gündür böyle projelere bakıyordum. detaylı çizimlerinizi bekliyoruz
  • Hocam projeniz cok guzel ellerinize sağlık masanın boyasını ayrı beğendim kendiniz mi boyadınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet_ilbey kullanıcısına yanıt
    elektrostatik toz boya ile boyatıldı :)
  • Bayaa estetik olmuş +takip
  • Güzel mod tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final yapılacak mı? yoksa son hali bu mu..eğer öyleyse başlığı editleyin bence hocam.
  • Final yapılacak cam ve akrilik borular ayrıca rezervuar ve pleksi işlemleri var ama yoğunum bu aralar maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 24 Şubat 2014; 10:26:35 >
  • supressor kullanıcısına yanıt
    beklemedeyiz

• Arkadaşlar moda bir isim arıyorum yardımlarınızı bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Arkadaşlar moda bir isim arıyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

Sigma Mod

şimdi ne desek kiingilizce mi olsun farklı bir şey mi? hem sizin zevkinize göre hangi isimler daha uygundur. ben isim bulamadığımdan black-red mod dedim mesela
  • Resolute (rezolüut okunur) desk diyebilirsin mesela. Amerikan başkanlarının oval ofisteki masasının adıdır. Dünyada bu masadan sadece 2 adet olup diğeri de smithsonian enstitusundedir. Masanın tahtaları ilk amerikan savaş gemilerinden biri olan USS Resolute'dan kurtarılan parçalardan yapılmış olup masanın icinde Çin kutusu benzeri gizli bölmeler olduğu rivayet edilir. Resolute Türkçede "sağlam", "dirayetli" anlamlarına gelir. Bu kadar poku püsürü nerden biliyorum ben de bilmiyorum hipneler nasıl yerleştiriyolarsa kafanıza, böyle dandik bilgiler unutulmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Resolute (rezolüut okunur) desk diyebilirsin mesela. Amerikan başkanlarının oval ofisteki masasının adıdır. Dünyada bu masadan sadece 2 adet olup diğeri de smithsonian enstitusundedir. Masanın tahtaları ilk amerikan savaş gemilerinden biri olan USS Resolute'dan kurtarılan parçalardan yapılmış olup masanın icinde Çin kutusu benzeri gizli bölmeler olduğu rivayet edilir. Resolute Türkçede "sağlam", "dirayetli" anlamlarına gelir. Bu kadar poku püsürü nerden biliyorum ben de bilmiyorum hipneler nasıl yerleştiriyolarsa kafanıza, böyle dandik bilgiler unutulmuyor...

Battlefield'dan isim de bulunabilir

• Battlefield'dan ne gibi birşey çıkarabiliriz, aslında bf oynadığım için iyi olurdu bulamazsak resolute de karar kılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Battlefield'dan ne gibi birşey çıkarabiliriz, aslında bf oynadığım için iyi olurdu bulamazsak resolute de karar kılıcam

Araba, silah, tank, top olaylarına çok girmek istemedim klişe ve çocuksu olabilir endişesiyle. Bir de misal M1 Abraams desen tank temalı bişeyler de yapman gerekebilir masaya, iş iyice çığırından çıkacak. Biraz daha maskülen, daha olgun bir isim bulayım dedim.
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    masanın ayaklarını palete çevirip, bir namlu ekleyip birde kamuflaj attık mı tamamdır
    Asus'un sabertooth serisi için yaptığı CM hafx kasa aklıma geldi.savaşa hazır.

ASUS TUF Hummer

Masa Kasa Mod  (05/07/2015 FİNAL)

• yasin.25 kullanıcısına yanıt
    ttam böyle bişeyden bahsediyordum bende
    besmele çekin ve başlayın o halde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.