Bildirim
Masa Kasa Mod (05/07/2015 FİNAL) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takibe devam -
takip
çok iyi gidiyor -
Takip tam gaz devam. Iyi gidiyor.
Güzel gidiyor takip -
Arkadaşlar anakart yandığı için biraz hevesim kaçtı şu An. Anakart tamirden döner dönmez devam eedecek. Masa çizildi autocad ile ve ustaya vverildi. Elindeki işi bittikten sonra bizim masamıza başlanacak
quote:
Orijinalden alıntı: supressor
Arkadaşlar anakart yandığı için biraz hevesim kaçtı şu An. Anakart tamirden döner dönmez devam eedecek. Masa çizildi autocad ile ve ustaya vverildi. Elindeki işi bittikten sonra bizim masamıza başlanacak
Olur öyle şeyler... Heves kırmak yok ilgiyle izliyoruz. -
Evet arkadaşlar msi anakartım garantiden para iadesi ile döndü bende onun yerine aynı fiyattan asus z77-a aldım. (msi z77a-gd55 veya gd65 bulamadığımdan ) görünürde fark yok ama oc genie tuşunu aramıyor değilim
yarın yaptığım ufak tefek şeyleri yazarım -
görende sanacak elleri sürekli anakartın üstündetakacaksın duracak, tuşu ne yapacaksın üzüldüğün şeye bak. -
-
vay be vidalar led lamba gibi parlıyorlartakibe devam... -
Vidalar bile görüntüye çok güzel katkıda bulunmuş takibe devam -
Ellerine saglik cok iyi gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok sağlam olacak gibi hadi bakalım :) -
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar -
gerçekten çok güzel gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: supressor
Radyatör bostancı oto sanayide oto vedat tan :D
Pompa otuz.com dan hem su ici hem dışı çalışan bişey al ki rezervuar yapma derdin olmasın
Vga bloğu firebal.com dan
Cpu bloğu sahibinden.com dan
Merhaba bende sıvı soğutma sistemi yapacağım pompa icin verdiğiniz linkte sirkülasyon motorumu kullandınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla bekliyorum %99 Allahdan bisey olmassa super olacak bu mos soyleyim kolay gelsin hocam
İnşallah dostum dediğin gibi olur. Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X