Şimdi Ara

Masa Kasa Mod (05/07/2015 FİNAL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
26
Favori
35.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel gidiyor masa duvara monte çok hoş dururdu ama böyle dah kullanışlı tabi
  • teknoforum-bs kullanıcısına yanıt
    l3p d3sk ile başladık ama bize daha uygun olacağı için red harbinger ekibinin cross deskine döndük :D masanın yurtdışı fiyatı 1.999 €
    http://highflow.nl/behuizingen/red-harbinger-cross-desk-ultimate-liquid-cooling-ready.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 1 Ocak 2014; 18:16:04 >
  • Takip bende yapmayı düşünüyorum
  • güzel gidiyorsun takip
  • @supressor

Hocam bi bitirin gözünüzü seveyim, merakla bekliyorum

şablon halinde direk yapılabilir . Çok güzel hayal edebiliyorum şimdiden uuuuuwww
  • Evvet arkadaşlar

Can sıkıntısından görünür kısımda kullanacağım 4 fanın kablolarını sleevledim. Bütün fanları kutularından çıkarıp montaja hazırladım.

Masa Kasa Mod  (05/07/2015 FİNAL)

Izgaralara takıldıktan sonraki hali

Grillerde sırasıyla ilk sırada grill + uv glow çerçeve + fan filtresi + fan bulunmakta

Buda uv ışıklı hali sleevelerin

Buda projede kullanılacak bütün fan ve grillerin resimleri ( Merak etmeyin renkli olanlar masanın görünmeyen kısımlarında kullanılacak )

Evet kulakları çınlasın thunderwatcher'ın dediğine geldik ve akrilik boru uygulamasını yapmaya karar verdik bizde masanın görünen kısımlarında akrilik boru olacak

Arg-İst ustamızın yönlendirmesi ile karaköy perşembe pazarından aldık fazla fazla 4 metre boru metresi 5 lira
    Ama bu iş için olan rakorları alacak param yoktu malesef son paramı boyaya ayırdım :D elimde bulunan pnömatik rakorları kullandım herhangi bir kaçak filan yok şimdilik bunları kullanıcaz :)

• supressor kullanıcısına yanıt
    uv şerit led kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla. peki neon ile ledin fazla farkı var mı? hangisi daha kaliteli acaba. ikisini de kullandıysanız.
  • valla uv katot ve uv led var bende kesinlikle led daha kaliteli bu konuda
    teşekkür ederim ne zamandır merak ediyordum bunu. kısmet bugüneymiş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu yakından takip ediyorum.Bende bu masalara heveslendim.Şuan boş olduğum için de kendim böyle birşeyler yapmayı planlıyorum.Bilgisayarı geçen hafta topladım şuan eski 10 yıllık kasanın içinde çalışıyor sistem geçici olarak :D.Derken sizin konunuza rast geldim ve gerçekten çok mutlu oldum.Öncelikle belirtmek istiyorum ki bende sıvı soğutmaya geçmeyi planlıyorum fanlarımıda bu sebeple 120 mm olarak seçtim 120 mm radyatör kullanırım düşüncesiyle..Ancak şu haliyle zaten pc yi 4000 Tl ye mal ettim ve 0 ı tükettim.Sıvı soğutması ve masası derken 1500 TL daha gidecek gibi :S.Bu yüzden ilk etapta amacım sıvı soğutmaya uygun bir masa tasarlayıp sistemimi oraya aktarmak.Bende sizin gördüğünüz masadan etkilendim ve bunu yapmaya çalışıyorum araştırmadığım konu kalmadı.Cnc, laser cnc, baskı makinesi, kalıp vs derken kafamda belli başlı bişeyler oluşturdum ancak.Size sormak istediğim aliminyumun bükümü.Manuel olarak elle mi yapılıyor yoksa makinede mi yapılıyor ayrıca cnc laser kesim için ne kadar para talep ettiler bunları yazabilirseniz gerçekten çok sevinirim.Bu arada bende bugün yarın başlayacağım yeni bir başlık altında bende sizinle paylaşmayı fikirlerinizi almayı düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden vereceğiniz cevaplar için. Bu arada sizin yaptığınız masanın aynısından(Razer'ın aynısını)yapmayı planlıyordum bende çok güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanakdogan -- 5 Ocak 2014; 18:11:16 >

• batuhanakdogan kullanıcısına yanıt
    ö.m. attım :)
  • Masamız Ankara'dan ustasıyla beraber geldi evde kurduk masamızı ufak tefek sıkıntılarını giderip boyaya gidicez.

Elimdeki eski kasayı parçalayıp içinden işime yarayacak kısımları söktüm

Sonra masayı kurduk

İnce işçiliği ve ufak hesaplama hatalarını ustamız giderdi masamız boyayı bekliyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 8 Ocak 2014; 23:49:53 >

iyi gözünüz aydın.fakat resimlerin kodları yanlış olmuş. tekrardan düzenlerseniz daha iyi olur. resimlerin asıllarını kodların arasına koyarak.
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    sanırım resimleri siteye yüklerken yanlış yaptım şu an hepsini düzelttim
  • Masayi boyatma. Böylede güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ne renk boyanacak acaba. tek renk mi farklı-desenli falan mı? tahminim bir karar vermişsinizdir.
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    komple mat siyah yapıcaz üstüde siyah 1 numara filmli cam
  • Hocam konuyu su an gordum ve okudum basindan sonuna kadar. Ellerinize ve emeginize saglik cok guzel bi masa olacak gibi duruyor. Simdilik mumkun degil ama benim bile konuyu okurken kendi masami yapma hevesi dogdu. Simdiden hayirli olsun masaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    masada logo ne bileyim farklı şeyler olmayacak mı? komple simsiyah mıcam kaç mm olacak acaba. 8 mm-1 cm gibi kalın mı olacak.
  • logo ve bilimum diğer fanteziler belki daha sonra çünkü daha sıvısıyla uğraşıcaz bunun bakalım ondan kurtulursak birşeyler yapabilirz belli olmaz, camcı 6 mm yeterli dedi bize

@emrys3535 inşallah daha güzelleri sizin olur :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.