Şimdi Ara

Masa tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • masanın üstündeki eşya sayısı arttıkca insan yaklaşıyor masaya en son içine giriyor eheh.
  •  Masa tasarımı

Masa tasarımı
  •  Masa tasarımı

Masa tasarımı

Masa tasarımı

Masa tasarımı

Masa tasarımı

Dün öğlen 3 de başladım, sabah 6 da yattım, 11 de kalktım, az önce bitti.
    Ara vermedim
    Bi çıtaları boyama ve bilgisayarın üstünde durduğu parçayı da değiştirme kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NI MH -- 2 Eylül 2007; 1:54:17 >

• vay be hoş olmuş...

tebrik ederim...
  • süpersin NI MH

• hocam orda tuvalet kağıdı ne arıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sssalways

hocam orda tuvalet kağıdı ne arıyor

• dayı yoksa sen tuvalette mi yaşıyorsun :D
  • bi ahşap koruyucu al bir de ahşap parlatıcı o zaman süper bişey çıkar ortaya.

Vallah abim helal olsun süper yapmışsın
  • 1 2 şeye değinmek lazım. neden peteğin olduğu yere yaklaştırdın masayı? sol tarafta düz duvar yüzeyine monte edip kasanıda sağ taraftaki yere koyabilirdin. otururken sıkıntı yaşıyabilirsin. ayrıca camı açtığın zamanda sıkıntı yaratabilir. (ama tebrikler yaratıcısın)
  • Güzel çalışma, tebrik ederim.
  • Ben de begendim Tebrik ederim.Benim de aklıma bazı fikirler geldi sayende
  • aklına ve emeğine sağlık

işkenceler falan, oldukça ileri düzey çalışmışsın bu marangozluk merakın nereden geliyor? iç mimarlık eğitimi falan mı alıyorsun yoksa sadece hobi mi?
  • Tasarım guzel elıne saglık
    orda kalorıfer petegınden cıkan ısı zarar verır gıbı geldı bana

Bu da benım
    tasarım ve ımalat bana ait
    ayak resımdede goruldugu gıbı hılal seklınde ve arkadan
    sadece tek ayak
    onden bakılınca ayak yokmus gıbı gozukuyor

Masa altı karısık kusura bakmayın

Masa tasarımı

Masa tasarımı

Masa tasarımı

resım boyutu buyuk kucultmeyı unutmusum cekmeden once

• teşekkürler:) Endüstriyel tasarım eğitimi alıcam, marangozluğu hobi olarak yapıyorum, balkonda atölyem vardı ama sığamayınca kapattım sadece yığınla alet edevat duruyor orada şimdi, bir yer kiralamayı düşünüyorum.
    Kalaüferin sorun olucağını sanmıyorum, bilgisayarı başka bir yere koymam kolay değil oda çok küçük. Kalaüferler çok fazla yakılmıyor bizde, sorun çıkarsa kapatırım kendisini eheh.
    ahmetkb masa güzel olmuş ama keşke kaynaktan biraz kaçınsaymışın o kadar ek yeri çok uğraştırmıştır.
    Bir de şöyle bir fikrim vardı, burada kullanamadım ama.
    Bilgisayarda kasa, yazıcı gibi ekstra büyük parçaların bir raf üzerine konmasına gerek yok, kasayı emniyet kemeri kalınlığında 2 tane halat ile sallanmıyacak şekilde masaya sabitleyecektim ama alttaki raf fırsat vermedi. Yani rafın da altında sabit bir yeriniz var ise, oraya kasa, yazıcı, modem gibi şeyleri havada duracak şekilde halatlar ile bağlamayı deniyebilirsiniz. Çoğu ekipmanın duvara falan vidalama delikleri var, onlar ile halata vidalanır. Ayağınız çarpınca biraz sallanırlar:) Bilemiyorum böyle bir düşünce vardı uygulayamadım masayı basit tutmak için.

• çok güzel olmuş be helal valla.Bende cdlik almayı düşünüyorum ahşap 1.5 metre boyunda.çok fazla cd'm var.arşivlemek istiyorum.Acaba bende böyle bi işe mi girişsem ki.
  • Gayet güzel olmuş tebrikler.
  •  Masa tasarımı
  • waaw
  • yetenek sinavlarina gir ve entas oku
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.