Şimdi Ara

Masa tasarımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 tane monitör yetmiyormu
  • Monitorleri de boya hocam
  • alakasiz olucak ama sandalyeyi kaca aldin rahatmi
  • alet edevat herşey tam, ne işle meşgulsun. Her evde bulunmayacak aletler. Çogu evde dübel bile deligi açacak alet bulamazsın.

Bu arada dübel demişken dübel deligi açmak isteyen arkadaşlara tavsiye; gidip anahtarcıdan bir adet çivi anahtar alın ve biraz ucunu sivrileştirmesini isteyin, boylece duvara daha kolay çakılabilir. Sonra delik açacagınız yere çakın, her 2-3 milim girdiginde penseyle çevirerek deligi yuvarlaklaştırın. Böylece matkaba gerek kalmadan dübel deligi açabilirsiniz.

Masa tasarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 6 Eylül 2007; 21:02:02 >

• Mükemmel olmuş..
  • Bu sene yeditepe entas a girdim:) hazırlığı da atladım eheh
    Bir tane monitör ile bunu yapamıyorsunhttp://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/lol-screenshots.jpg
    Sandalye eski baya hatırlamıyorum ama rahat, ofis sandalyesi olarak falan geçiyor etrafta, alırken hidrolik gibi olanlardan alın dönerek yükselenler çok kötü.
    Dübel açmak için skil in bendeki matkabından (30-40ytl) uygun ölçüde matkap ucundan (4-5 ytl) yararlanabilirsiniz ucuzladı matkaplar bayağı.
    kullandığım dübeller normal dübel değil, teki çelik dübel, öbürü plastikten aşırı büyük dübeller, tuğlanın içinde genişliyor ve tutunuyor. İkisini de monte etmek için lokma gerekiyor, ingiliz anahtarı da olur ama bayağı uzun sürer:)
    Dübel deliğini açtıktan sonra deliğin içerisindeki tozları bir şekilde temizlerseniz dübel daha rahat giricek ve içeri sokunca garip bir şekilde sıkışmayacaktır.

• 40 50 ytlye satılıyor yaw uğraşmaya değmez

bu arada iyi olmuş emeğe saygı
  • Nası uğraşmaya değmez hocam el emeği.İSterse bedava olsun eğer ben yaptıysam onu, kullanırken ayrı bir mutluluk verir.
  • abi eline sağlık gerçekten çok güzel insanın el emeği göznuru olunca daha keyifli olur kullanması
  • Çok güzel olmuş eline emeğine bileğine sağlık.
    Bu sana kaça patladı. 100 ü geçtimi.
    Değiştirme:Birde bu oynadığın oyunun adı ne ne oyunu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 7 Eylül 2007; 10:09:25 >
  • oyun eve-online eheh
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.