Bildirim
Masa tasarımı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
alttaki masa kendi boyu kadar uzayamaz yani uzarda zaman içinde üstüne yük verdikçe esneyerek bir süre sonrada kırılır ve bu çok zaman almaz -
yeni ray sistemleri ile mümkün, kendi elbise çekmecelerimden biliyorum tasarım güzel olmuş
-
periskopik raylar hakkaten sağlam ve güzel, iç içe geçmiş rulman bilyeleri ile sabit tutulan 3 tane parça var, en içteki çıkıyor, onun dışındaki de beraberinde geliyor, toplam uzunluk 50cm ise her parça yarısına kadar dışarıya geliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: NI MH
periskopik raylar hakkaten sağlam ve güzel, iç içe geçmiş rulman bilyeleri ile sabit tutulan 3 tane parça var, en içteki çıkıyor, onun dışındaki de beraberinde geliyor, toplam uzunluk 50cm ise her parça yarısına kadar dışarıya geliyor.
genede tutmaz bence pratikte deneme lazım bu masa yanı koyacan dıseklerını bıde bastırdımmı acaıp agırlık olur
bi denemek lazım -
benzer bir masayı çok daha dandik raylar ile kullanıyorum, bi defa yerinden çıktı başka sorun yaşamadım, genede ahşabın iyi yanı çökmeden önce haber vermesidir zaten:) Metal şeylerde kaynak attı mı anında dağılıyor, ahşap önce bayağı bir çıtırdıyor.,
4 yıl olmuştur bunu yapalı, hala kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NI MH -- 18 Ağustos 2007; 23:40:53 > -
ama o tam açılmıyo sankı yada resım cektıgınde acmamıssın -
bunlar eski modeller tam açmıyorsun, periskoplar tamamen açılıyor. -
zincirli tasarım biraz kaba kaçıyor gibi, duvara sağlam bir monte veya, masaya ayak kullanılamaz mı orada? -
Nebiçim oda orası ya herşey beyaz doktor odası falanmı? -
ilk yaptığımda zincir güzel de ikincisinde çelikten duvara geçicek bir destek kullanıcam sanırım.
Evet annemin işi, ev beyaz tamamen, biraz koyultmayı başardım ama son zamanlarda:) sinir bozuyor aşırı beyaz bir süre sonra. -
zincir değil de çelik halat hoş olur -
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
zincir değil de çelik halat hoş olur
Yada ledli kablolar oluyo onun gibi bişey ama oda tutmaz onu heralde -
Zincir veya başka aksan pek hoş durmuyor galiba.Görüntüyü kabalaştırıyor.Ayaksız düşmeyecek sağlam bir şekilde sadece duvara monteli olsaydı çok güzel olurdu. -
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
zincir değil de çelik halat hoş olur
eheh aklın yolu bir harbiden, çelik halat almayı düşünüyordum yarın.
Aslında çelikten ve çok sağlam dübelden duvara takılacak üçgen şeklinde bir parça taşıyabilir böyle bir sistemi, beton duvar var sonuçta, koca binayı taşıyo 2 ekranı mı taşıyamıcak:) -
Tasarım pek sağlam gözükmese de sağlamlaştırmanın bir yolunu bulursun fakat alttaki oyuk hem çirkin durmuş hem de işlevsiz. -
işlevsiz olur mu göbek oyuğu o:) masanın üstünde tasarım falan yaparken daha rahat kullanabilmek için, bir nevi etrafını sarıyor masa. -
altına yatay şekilde destek çubuklar konulursa yeterince sağlam olur bence -
Peki şöyle yapsak
45 derece bir ayak, ayağı gözden saklamak için iki tane raf, simetri için rafı tutan diğer parçanın açısını da içeri doğru yaptım, görüntü biraz değişti, metal elemanlar ister istemez gözüküyor, onları da boyamak lazım.
Kablo borusu arkadaki o, ekran ve klavyeye dönük tarafta ince bir yarık var, aşağı inince yarık bilgisayarın arkasına dönüyor, priz sistemleri de borunun içinde kalıcağı için kablolar gözükmeden yukarı doğru çıkıp istenilen yere ulaşıyor. Boru yere temas etmiyor, ayak gibi durur öyle.
-
quote:
işlevsiz olur mu göbek oyuğu o:) masanın üstünde tasarım falan yaparken daha rahat kullanabilmek için, bir nevi etrafını sarıyor masa.
Ben yarım metre geride dururum bea ister tasarım yap ister naparsan yap.Masaya göbeğini sokan ilk seni duyuyom şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 19 Ağustos 2007; 3:25:53 >
Benzer içerikler
- baba bir olunca öz kardeş olur mu diyanet
- aniden parmak şişmesi ve morarması
- kazanma ihtimali en yüksek şans oyunu hangisidir
- packet burger patates baharatı
- gaz yağı nerede satılır
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- penis nakli
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X