Şimdi Ara

Özel yapım pc masası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu görseldeki gibi bi masa yaptırmak istiyorum, boyutları 70x150 olacak, ayakları da profilden olacak, aşağı yukarı kaç tutar sizce?
    Özel yapım pc masası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 400. boya hariç. Tahta bahaus da var. Demiride bi ustaya söyle yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    ayakların boyasından mı bahsediyorsunuz hocam, onu kime yaptırabiliriz

• Ben kendim bu ara masif panel yaptırmak istiyorum 160x75 olacak şekilde ayakları var
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    ayakları kendiniz mi yaptırdınız hocam?

• hyperbola kullanıcısına yanıt
    Yok zamanında ikea dan aldığım masanın tabla ve ayaklarını kullanacağım, galant modeliydi sanırım

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 liraya 2.el aldıgım masa bu resimdekinden 10 kat güzel gözüküyor
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Onun resmini at!

• geçen sene bu masanın benzerini orta sehpa olarak kullanmak için satın aldım 350₺ para verdim. tek fark tahtası masifdi. 500 ü geçmez emin ol. tahtayı sunta gibi bi malzemeden yaptırma

• Masanın profillerini demircide yaptırabilirsin kaynakçılar vb, tahtayıda marangozda yaptır güzel vernik attır ömürlük olur.

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    şu an linnmon/adils kullanıyorum hocam, çok sallanıyor, stabil durmuyor ve çok dayanıksız malzemesi var.

• Zendo kullanıcısına yanıt
    18 milimetre kalınlıkta masif sağlam olur mu sizce hocam? 30 milimetreye göre 150 tl civarı daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperbola -- 5 Nisan 2020; 16:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperbola

şu an linnmon/adils kullanıyorum hocam, çok sallanıyor, stabil durmuyor ve çok dayanıksız malzemesi var.
    hocam fikir olsun diye attım size, bilgim yok maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli direkt alın gitsin, millete laf anlatacağınıza tahta için biriyle, profil için başkasıyla muhattap olacaksınız

Eğer en, boy, derinlik uzunlukları uymuyorsa şehrinizde bauhaustan (varsa, başka alternatif yapı marketide olur) oradan beğendiğiniz tahtayı kestirebilirsiniz, demir profilde kesiyorlar ama kaynak yapıyolar mı bilmiyorum.

Mümkün olduğunca tahta kalın ve ağır olsun hem masa dingildemez hemde dirsek, ekran, kasa, kitap falan koyunca eğilip bükülmez, ayrıca zemine temas edecek yere keçe gibi ürin yapıştırmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 5 Nisan 2020; 17:10:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperbola

18 milimetre kalınlıkta masif sağlam olur mu sizce hocam? 30 milimetreye göre 150 tl civarı daha ucuz.
    Özel yapım pc masası

bendeki masa bu. tahta kalınlığı görseldeki gibi olsa yakışmaz ince olması gerekir. masifin ince halide güven verir diye düşünüyorum. ama yüzeyi biraz eğimli olur düz olmaz. ben böyle seviyorum senin hoşuna gitmeyebilir

• ben aynısı yaptıramadım kimse uğraşmak istemedi. artık marangozu profilcisi felen büyük işler peşinde böyle şeylerle uğraşmıyorlar. bende ikea dan 100 * 60 ölçülerinde hazır masa aldım beyaz renk. bu arada tahtayı ayrı renk bacakları ayrı renk seçebiliyorsun. ben 125 e aldım geçen sene şimdi 179 olmuş. masa baya sağlam bu arada. hem kasa hem monütör taşıyor rahat rahat sallanma yok

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 5 Nisan 2020; 18:11:51 >

• Zendo kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    eni biraz daha geniş olsa direkt almayı düşünüyordum bunu hocam, 32 inç monitör alacağım için çok dar gelir diye düşünüyorum.

• suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    bende aynısı var hocam, ayaklardan mıdır bilmiyorum dehşet sallanıyor benimkisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.