Bildirim
Özel yapım pc masası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
400. boya hariç. Tahta bahaus da var. Demiride bi ustaya söyle yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayakların boyasından mı bahsediyorsunuz hocam, onu kime yaptırabiliriz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben kendim bu ara masif panel yaptırmak istiyorum 160x75 olacak şekilde ayakları var -
ayakları kendiniz mi yaptırdınız hocam?
Yok zamanında ikea dan aldığım masanın tabla ve ayaklarını kullanacağım, galant modeliydi sanırım -
www.ikea.com.trBad Requesthttps://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari.aspx#page=2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 liraya 2.el aldıgım masa bu resimdekinden 10 kat güzel gözüküyor -
Onun resmini at!
geçen sene bu masanın benzerini orta sehpa olarak kullanmak için satın aldım 350₺ para verdim. tek fark tahtası masifdi. 500 ü geçmez emin ol. tahtayı sunta gibi bi malzemeden yaptırma
Masanın profillerini demircide yaptırabilirsin kaynakçılar vb, tahtayıda marangozda yaptır güzel vernik attır ömürlük olur.
şu an linnmon/adils kullanıyorum hocam, çok sallanıyor, stabil durmuyor ve çok dayanıksız malzemesi var.
18 milimetre kalınlıkta masif sağlam olur mu sizce hocam? 30 milimetreye göre 150 tl civarı daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperbola -- 5 Nisan 2020; 16:40:46 >
hocam fikir olsun diye attım size, bilgim yok maalesefquote:
Orijinalden alıntı: hyperbola
şu an linnmon/adils kullanıyorum hocam, çok sallanıyor, stabil durmuyor ve çok dayanıksız malzemesi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
m.trendyol.comOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyolhttps://m.trendyol.com/ceramical/calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-60x140-cm-sakremento-p-34058748?boutiqueId=437393&merchantId=123236
En güzeli direkt alın gitsin, millete laf anlatacağınıza tahta için biriyle, profil için başkasıyla muhattap olacaksınız
Eğer en, boy, derinlik uzunlukları uymuyorsa şehrinizde bauhaustan (varsa, başka alternatif yapı marketide olur) oradan beğendiğiniz tahtayı kestirebilirsiniz, demir profilde kesiyorlar ama kaynak yapıyolar mı bilmiyorum.
Mümkün olduğunca tahta kalın ve ağır olsun hem masa dingildemez hemde dirsek, ekran, kasa, kitap falan koyunca eğilip bükülmez, ayrıca zemine temas edecek yere keçe gibi ürin yapıştırmayı unutmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 5 Nisan 2020; 17:10:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
ben aynısı yaptıramadım kimse uğraşmak istemedi. artık marangozu profilcisi felen büyük işler peşinde böyle şeylerle uğraşmıyorlar. bende ikea dan 100 * 60 ölçülerinde hazır masa aldım beyaz renk. bu arada tahtayı ayrı renk bacakları ayrı renk seçebiliyorsun. ben 125 e aldım geçen sene şimdi 179 olmuş. masa baya sağlam bu arada. hem kasa hem monütör taşıyor rahat rahat sallanma yok
.www.ikea.com.trLINNMON/ADILS çalışma masası, beyaz, 100x60 cmhttps://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/29932181/linnmonadils-calisma-masasi.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 5 Nisan 2020; 18:11:51 >
-
teşekkürler hocam -
eni biraz daha geniş olsa direkt almayı düşünüyordum bunu hocam, 32 inç monitör alacağım için çok dar gelir diye düşünüyorum.
bende aynısı var hocam, ayaklardan mıdır bilmiyorum dehşet sallanıyor benimkisi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- pegasus koltuk düzeni
- hun tahin yorum
- fazla kafein vücuttan nasıl atılır
- kanascı leyla
- tehdit sözleri
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X