Şimdi Ara

Masa telefonuna kulaklık nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, işyerindeki telefonun üzerinde kulaklık girişi yok. İnternette aşağıdaki gibi aparatlar var. Bu aparatları istanbulda bulabileceğim bir yer var mı? İnernettende olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarraS -- 8 Ocak 2015; 11:29:23 >

• Hocam bu kulaklığın diğer ucu rj9 . Türkiyede temin edemezseniz yurtdışı sitelerden temin yoluna gitmeniz gerek.

Phone Jack, Dual 3.5mm to RJ9 / RJ11 diye Ebay'da aratın 13$ civarında +5 dolar shipping... Orası biraz pahalıya gelir, Aliexpress daha uygun gözüküyor (Ebay gibi paypal hesabıda gerekmez kredi kartıyla alışveriş mümkün) orada da 15 dolar ücretsiz kargo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neceneco -- 8 Ocak 2015; 12:07:58 >

• bu kadar basit gibi duran bi aparat neden çok pahalı ki? O kadar para verilmez şimdi buna.
  • Evet bende 2-3 dolarlık bir üründür diye arattırdım, 15 dolardan ucuza bulamadım sanki altın uçlu HDMİ kablo satıyorlar, yurtiçi elektronikçilerde belki uygun fiyatlı bulunabilir...
  • SarraS kullanıcısına yanıt
    Yalnış bilmiyorsam,, 4 telden 2si hoparlör,, kendinizde yapabilirsiniz, dişi 3.5mm jak ile. sağdece kulaklık mı,, mikrefonda dahilmi olacak
  • Mikrofon olmazsa bir anlamı olmaz zaten akşama kadar kolum ağrıyor telefonda
  • SarraS kullanıcısına yanıt
    Bu kablo standart değilmi ? sizde bunun gibi birşey arıyorsunuz.. >http://www.aliexpress.com/item/RJ11-RJ9-108R-phone-headset-for-education-customer-service-office-staff-earphone-and-headphone/1352336352.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam süper bir ürün bulmuşsunuz, arkadaşın işini görecektir mühim olan eli kolu kullanmadan konuşmaksa bu birebir. Sadece kablo fiyatına kulaklığı ve mikrofonuda dahil bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neceneco

Hocam süper bir ürün bulmuşsunuz, arkadaşın işini görecektir mühim olan eli kolu kullanmadan konuşmaksa bu birebir. Sadece kablo fiyatına kulaklığı ve mikrofonuda dahil bir ürün.

Bu seferde kolu degil kulagi agrir cunku cok kalitesiz bir urun oldugu belli..
  • JakX kullanıcısına yanıt
    Ona şüphe yok sonuçta markalı bir kulaklık değildir :)))))))))))
  • neceneco kullanıcısına yanıt
    Bunun musteri hizmetleri versiyonuda vardir,, basit olur diye bakmamistim. 1kulaklik 1 mic olarak, bi ara bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bana da böyle bir ürün acil lazım

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt

Bana böyle bir ürün acil lazım işe yarıyor mu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.