Bildirim
Masa üstü ekran kaydedici tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş koca forumda bilgisi olan yok mu? -
Obs diye bir program var. Oyun videosu çekmede felan kullanıyor. İnternette kaynak bulursun nasıl yapacağınla ilgili.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim. Kurulumu yaptım fakat program masa üstünü kayıt etmek yerine web camden kayıt ediyor. Ayrıca böyle birşey de arıyordum aslında, ama asıl bana lazım olan kilit ekranında masa üstünü kayıt edebilmem.quote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Obs diye bir program var. Oyun videosu çekmede felan kullanıyor. İnternette kaynak bulursun nasıl yapacağınla ilgili. -
Hocam her ikisinide yapabiliyor olması gerek o programın. Kardeşim kullanıyor baya ama ben bilmiyorum nasıl kullanılır. . İnternette çok kaynak var araştırırsan bulabilirsin.
Aynı evde yaşıyorsanız kardeşinize sorabilir misiniz rica etsem Ben yine de kaynaklara bakayım, teşekkürler.quote:
Hocam her ikisinide yapabiliyor olması gerek o programın. Kardeşim kullanıyor baya ama ben bilmiyorum nasıl kullanılır. . İnternette çok kaynak var araştırırsan bulabilirsin. -
Şuan yurttayım ben malesef soramıyorum .Elimde bilgisayar olsa kendimde bakardım ama oda yok.
Hocam birkaç doküman buldum programla ilgili. Son birşey sormak istiyorum, kilit ekranındayken masaüstünü kayıt ettiğine emin misiniz?quote:
Şuan yurttayım ben malesef soramıyorum .Elimde bilgisayar olsa kendimde bakardım ama oda yok.
Benim için gerçekten çok önemli hayat memat meselesi. -
Hocam kardeşim lol oynuyordu onu kaydediyor bir yandan da kendisini çekiyordu kameradan yayıncı gibi takılıyor bu programla.
https://youtu.be/gmaI7aaB8zg bu videoyu incele adam anlatıyor.
Ekran kilit olayından emin değilim. Öyle bir programa neden ihtiyaç duyuyorsun ki.
Instant Demo -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X