oyle bi forum oldu için site sahibine ve uye arkadaslara teşşekkurler ben hemen sorunumu anlatayım. hp marka bi laptop um var masaustun de 7-8 cm uzunlugunda 1 mm kalınlıgın da beyaz bi çizgi var.masa ustundeki backround değiştiriyorum yine aynı ver de o çizgi duruyor resmin o yeri beyaz olarak kalıyo.oyun oynadığımda yada film izlerken dozya actığımda net e dolaşırken bu çizgi yok.sadaece masa ustune döndüğümde ortaya çıkıyor birdahada gittimiyor. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler
ekran görüntüsünü bir çekip yollasan daha kolay olurdu bizim için :)
bak söle yap arkadasım masaüstünde sag tıkla özellikler de orda ekran rengini degiştir masaüstü rengini hangi renklerde cıkıo gör bu muhtemelen piksel patlamasıdır ekran kartını tekrardan yüklemen bu sorunu degiştirmez garantisi varsa 0212 444 03 07 hp notebookların servisini ara direk götür yardımcı olurlar kolay gelsin...
cizgi yok olduysa sayet vga yla ilgilidir icini karartmak istemem ama muhtemelen yeniden cıkıcaktır yakında ben derimki sana servisi bi görsün Allahtan piksel patlaması degilmiş bide garantisi yoksa vay haline olurdu:D
dostum masaüstünde kullanılan resmin bir eki olmasın duvarkağıdını değiştir bak... Yada resim koymadan bak..... Karşılaştır.
evet çok basit bir problem gibi görünüyor.?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme