Şimdi Ara

masa ustunde uzun ince bi çizgi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyle bi forum oldu için site sahibine ve uye arkadaslara teşşekkurler
    ben hemen sorunumu anlatayım.
    hp marka bi laptop um var masaustun de 7-8 cm uzunlugunda 1 mm kalınlıgın da beyaz bi çizgi var.masa ustundeki backround değiştiriyorum yine aynı ver de o çizgi duruyor resmin o yeri beyaz olarak kalıyo.oyun oynadığımda yada film izlerken dozya actığımda net e dolaşırken bu çizgi yok.sadaece masa ustune döndüğümde ortaya çıkıyor birdahada gittimiyor.
    yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler

• emin değilim ekran kartı ayarlarından tazeleme hızlarıyla (60hz-75hz) ve çözünürlükleriyle oyna belki düzelir olmazsa biostan ekran kartına ayrılmış belleği (varsa) düşür yada azalt.
  • ustat hala o nalet çizgi yerinde duruyor ekran kartı intel ayarlarıyla oynadım bi değişme yok
  • EKRAN KARTINI DRİVERINI SİL
    SONRA YÜKLE
    OLMADI
    FORMAT
    OLMADI
    EKRANINDA PİKSEL ÖLMÜŞ DEMEK
  • bu durumda garanti varsa yollamak lazım yoksa o çizgiyle yaşamak zorundasın malesef. yinede ekran kartın için güncel bir sürücü deneyebilirsin.
  • onun ölü pixel ile alakası yoktur çünkü film izllerken dfalan olmuyor diyor

bendene vardı öle bişi o çıkan çizginin kenerına köşesine maus ile bak bi çarpı işareti falan olacakmı bazen olabiliyor öle
  • Sei çok rahatsız ediyorsa (şüphesiz ediyordur) garantisi varsa servisine götür derim. Bu kadar şeyi deneyipde düzelmediyse yapacak bişey yok demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oncelikle herkese teşekkurler.
    cizgi yok oldu.
  • ekran görüntüsünü bir çekip yollasan daha kolay olurdu bizim için :)
  • bak söle yap arkadasım masaüstünde sag tıkla özellikler de orda ekran rengini degiştir masaüstü rengini hangi renklerde cıkıo gör bu muhtemelen piksel patlamasıdır ekran kartını tekrardan yüklemen bu sorunu degiştirmez garantisi varsa 0212 444 03 07 hp notebookların servisini ara direk götür yardımcı olurlar kolay gelsin...
  • cizgi yok olduysa sayet vga yla ilgilidir icini karartmak istemem ama muhtemelen yeniden cıkıcaktır yakında ben derimki sana servisi bi görsün Allahtan piksel patlaması degilmiş bide garantisi yoksa vay haline olurdu:D
  • dostum masaüstünde kullanılan resmin bir eki olmasın duvarkağıdını değiştir bak... Yada resim koymadan bak..... Karşılaştır.
  • evet çok basit bir problem gibi görünüyor.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.