Şimdi Ara

Masa üstündeki dosyalarım silinmiş acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum az önce bilgisayarımı açtım masa üstündeki excel dosyalarım ve yaklaşık 25 gb lık mkv filmlerim masa üstünde yok silinmiş gözüküyor filmler neyse ama excel dosyalarım çok çok önemli önemli hiç bir yükleme veya silme işlemi yapmadım nasıl kayboldular anlayamadım bunları nasıl geri getiricem acil yardımınızı bekliyorum iyi geceler.

• herhangi bir sekilde virus falan silmemisse baskasi tarafindan silinmis olabilir. size uzun uzun anlatmiycam sistem geri yuklemeyi ac ve 1 gun onceye atla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlata .mkv diye aratınca geliyormu denermisin
  • Dosyalar ikigün önce silinmiş galiba sistem geri yükleme yaptım ama dün gece 00.30 a geri yükledi daha öncesinde geri yükleme tarihi yok o gün zaten dosyalar silinmişti geri gelmedi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammeddemirdogen

başlata .mkv diye aratınca geliyormu denermisin

Yok gelmiyor excel dosyalarınıda arattım gelmiyor

• Hocam recuva diye bir program var onunla denemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Hocam recuva diye bir program var onunla denemenizi tavsiye ederim.

saol hocam recuva yı indirip kurdum excel dosyalarının adı çıktı ama dosya bozuk olduğu için açamadı excel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linka_try -- 20 Ağustos 2017; 0:56:16 >
  • Anladım bir şey görürsem haber ederim. Eski ya da yeni sürğmle denediniz mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Anladım bir şey görürsem haber ederim. Eski ya da yeni sürğmle denediniz mi.

pardon hocam ya bütün excel dosyalarını denedim en sonunda buldum kurtarmış ama adını 000006 diye kaydetmiş buldum aynı bıraktığım gibi çalışıyor ne kadar teşekkür etsem azdır hayırlı akşamlar

• Belkide başka yerde duruyordur dosyalarınız. C:\Users klasöründe kendi kullanıcı altındaki dosyaları incelediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.