Şimdi Ara

MAŞALLAH BENI GEÇTİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET Ben İsa Geri döndüm , Ben bu forumda hiç küfür etmediğim halde nıye ban lanıyorum bılmıyorum
    bu forumun yonetıcılerı ınsan ayırıyor oysa MİNCE BİLMEM NE BENİ GEÇTİ SPAM YAPMAKTA
    1.MİNCE > Superr Spammer

• Ya oğlum sen bilip bilmeden ne konuşuyorsun ?? Adamın biri küfürle GunZ OnLine bölümüne spam yaptı bende onun nicki gözükmesin diye mesaj yazdım..

Ayrıca spam arka arkaya bir konuya mesaj atmaktır biraz birşeyler öğren ne GunZ´dan anlıyorsun ne forumdan anlamıyorsan sus lütfen millete de laf atma..
  • 3 Gün geçmiş ama mesaj yazmazsam çatlıycam heralde..!!

Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün kardeş..!!
    Şu an bu mesajının forum kurallarına aykırı olduğunu, banlanan bi kişinin ban süresi geçene kadar başka şifre almasının yasak olduğunu hatırlatmadan geçmiyim :)
  • çok salakça bi topic olmuş...
  • TheKing akıllı dusunurmusn lutfen ? yeni bir msn acmak akıllıca gelmiyormu sna ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007_cmss

TheKing akıllı dusunurmusn lutfen ? yeni bir msn acmak akıllıca gelmiyormu sna ?

Öncelikle o G değil Q,
    Ondan sonra yeni msn değil, yeni üyelik açmak BANlananlar için yasak..

http://resim.donanimhaber.com/m_21522196/tm.htm
    quote:

Orjinalinden alıntı: musAKka

10-) Cezalı olan üyelerin başka bir nickle forumda bulunması durumunda cezası aldığı her nickte 1 hafta daha artacaktır.

11-) Bu bölümü kullanan üyeler, bu kuralları kabul etmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Ağustos 2008; 3:48:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEY SEN , EVET EVET SEN !
    7 yıl önce açıldı
    Arkadaşım hoş geldin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.