Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Playstation’da?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • masalariniz cok duzgun sinirim bozuldu
    Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

sistem:
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 1600 AF | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Philips 243V 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fearuq kullanıcısına yanıt

evet :)

• Görünen o ki millet çatır çatır son model pc alıyor. Hiç kimse ekonomi kötü diye boşuna ağlamasın, ben göreceğimi gördüm yeterince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 13 Haziran 2020; 22:0:47 >
  • Paylaşmayın benimde iyi bir bilgisayarı var ama olmayan kardeşlerimiz var lütfen olan olmayanın hakkını korusun

• kimyongun K kullanıcısına yanıt

Mezun olunca kralını alırsın, sıkma canını.

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

*** AMD Ryzen 5 1600 Rev2 *** Asus Tuf B450M Pro Gaming *** MSI GeForce GTX1660Ti *** AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms 75Hz FreeSync *** Corsair Vengeance 8*2 GB 3000MHz DDR4 CL16 Ram *** COOLER MASTER MASTERBOX MB520 *** Crucial 480GB BX500 SSD *** Steelseries Rival 110 *** Gigabyte Force K83 ***

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!
    Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • masa diye nitelendirdiğin sırayı sınıftan mı çaldın Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

cam bardak altlığı ise müthiş bi detay ya,

cidden konu sahibini sevdim

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

hocam hpnin o monitoru nasıl

Ortadaki ViewSonic, sağ ve soldakiler HP hocam. Hangi HP yi sordunuz anlamadım ama ikisinden de bir şikayetim olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra

Ataturk wallpaperi var

Alıntıları Göster

Dedesi yuzuculer konuya gelmis

• Bu daha iyi geldi hocam zaten bacaklarım çekmeceli masaya pek sığmıyor rahatsız ediyor Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!  Teşekkür ederim hocam cevap için Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• Diğer arkadaşın fotoğrafına bakınca ortada hafif çökme var gibi geldi. Sizde öyle bir sorun var mı hocam? Eğer yok derseniz bende ayarlanabilir ayaklı olarak satın alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak993

Diğer arkadaşın fotoğrafına bakınca ortada hafif çökme var gibi geldi. Sizde öyle bir sorun var mı hocam? Eğer yok derseniz bende ayarlanabilir ayaklı olarak satın alıcam.

Hocam benim masamın sağında 5-6 ve kitap bir sürü not var. Ortada da laptop ve bir defter oluyor. Ayrıca genelde masaya yaslanarak kullanıyorum yani kollarım hep üstünde. Bende göçme durumu olmadı. Belki daha fazla ağırlık uygulayınca göçüyordur onu bilemiyorum.

Edit: Bu arada ben bu masayı aldıktan sonra bunun L olanını görmüştüm keşke onu alsaydım diye kahrolmuştum diğer modellerine de bakın hocam ihtiyacınıza göre :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 13 Haziran 2020; 22:48:54 >
  • Anladım hocam. Zaten benim de orta kısıma denk gelecek şekilde monitör klavye ve mouse olacak. Sorun olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Onuda düşündüm ama bu sefer ayaklar tek tek alınınca çok yüksek fiyat çıkıyor. Açıkçası o konuda da kararsızım biraz. İkea masası daha ağır basıyor şuan. Bakalım duruma göre karar vericem hocam.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Oha

• Güzel sistemler var güle güle kullanın.

Para kazanınca güzel bi tane ayarlarız biz de umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Yavaş salla, dediğinle görseldekinin bir alakası yok  

Ne demek yok resmen bir araba parasaı verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 13 Haziran 2020; 22:59:45 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

Hocam masanızda uzay gemisi var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.