< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak993Anladım hocam. Gidip gördüm kalitesi güzeldi ama kullanan birisinden bilgi almak daha iyi. Ayarlanabilir ayaklı olan modelden almak istiyorum. Sizde memnunsanız alayım bir tane bende.
Tavsiye ederim hocam 1-2 farkli modeli de vardi çekmeceli falan giderseniz görürsunuz zaten. Ama ben tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
o soğutucu işe yarıyor mu?Eğer laptopun yanında olandan bahsediyorsanız evet. Hatta normal bir soğutma standından çok daha iyi.
-
Haç mı o ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PerturbatorForumda ilk kez görüyorum bu kadar Star Citizen ve Chris Roberts sevdalısını hocam, bende o oyunu 2014te 95₺ ya aldım ama hala indirip oynamadım, indirecektim ama arkadaşım Rx590la 15fps alıyorum dedikten sonra vazgeçtim, yeni sistem toplarsam kurarım ozaman.
Ara sıra açıp oynuyorum. Mining falan var ama hala yeterli değil. Oyunu yapmak için gereken temel sistemler ancak oturdu. Hala eksikler var onlar tamamlanınca hız artacak. Yeni gelen gezegenden biraz paylaşayım.
-
1.i3 3220
2.gigabyte h61-ds2
3.kingston ddr3 1333 4x4
3.Asus GTS450
4.Thermaltake 750w psu
5.Adata 120gb ssd + wd 750gb hdd
6.Silverstone htpc kasa
7.Regal 122''
Sistemi netflix,blutv vs.için kullaniyorum genelde arada birde wot ve pointblank oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Haziran 2020; 21:9:32 >
Pc niz değilde masanız tam aradığım hatırlıyorsanız link paylaşma imkanınız varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimiz yaptik hocam satin alinmis bir urun degil.
quote:
Orijinalden alıntı: burak993Hocam bu İkea'da satılan masa mı? Eğer o ise almayı düşünüyorum. Dayanıklı mı ve kalitesi nasıl acaba?
Hocam bende aynısının laciverti var 1.5-2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 13 Haziran 2020; 21:17:25 > -
Eyvallah derinlik çok iyi geldi. Arıyorum bende nerde baksam derinlik 60cm ama bana 80 civarı lazım. Sanırsam marangoza kendim yaptıracağımquote:
Orijinalden alıntı: besttrrKendimiz yaptik hocam satin alinmis bir urun degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: J.McNulty
Eyvallah derinlik çok iyi geldi. Arıyorum bende nerde baksam derinlik 60cm ama bana 80 civarı lazım. Sanırsam marangoza kendim yaptıracağım
Alıntıları GösterAynen hocam. Özellikle 85 derinlik yaptırdım pedere. 160x85x75 ölçüler. 5x5 Demir kullandık. 3cm de çam ağacı. Oturaklı ve dayanıklı oldu. Malzemesi yaklaşık 500 TL tutuyor. Ağacın da yarısı artıyor tabi.
-
oyuncu koltuğu değil, ofis koltuğu ama rahat :)
-
Ayakları ayrı ikea’da sarılıyor masif bir masa tablası aldın mı çok daha sağlam olur ve göze çok daha iyi hitap eder.Resimde masanın ortası çökmüş kırılacakmış gibi gözüküyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra
Ataturk wallpaperi var
Alıntıları GösterKüfür ettim sayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hırsızlara davetiye atın direk
-
Yavaş salla, dediğinle görseldekinin bir alakası yok
Hocam sandalye marka model nedir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X