Bildirim
Masanızda Neler Var ? [SS][TUTTU fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi] (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğrafını her gördüğüme istemsizce gülüyom lan -
-
-
Yok mu masası düzenli tertipli olan ?
Evinde masa kullanmayanlar kulübü. kimse masa kullanmıyor mu arkadaşım..koskoca forumda
-
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Hocam o z5500 ü kullanabiliyor musunuz? Yani sesi ne kadar açabiliyor sunuz?
Bence fazla açamıyorsunuz heralde baksanıza 5 hoparlörden sadece biri masada kalmış.
Şaka bir tarafa bende de x540 var ses kalitesinden memnunum ama bir z5500 üm olsun isterdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up
valla 20 dakika filan sürdü tahmin ettiğim kadar zor olmadı -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxkowboyxx
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Hocam o z5500 ü kullanabiliyor musunuz? Yani sesi ne kadar açabiliyor sunuz?
Bence fazla açamıyorsunuz heralde baksanıza 5 hoparlörden sadece biri masada kalmış.
Şaka bir tarafa bende de x540 var ses kalitesinden memnunum ama bir z5500 üm olsun isterdim.
Kullanmamam için bir sebep yok. Tek hoparlor yeterli. Bx5 d2, Presonus Eris e5 gibi sistemler varken 2+1,5+1vb.. ile vakit kaybetmeye değmez.
-
-
Suan foto cekmeye usendim yataktan cikip. Ama ne oldugunu soyliyeyim. Oncelikle masam topludur gamer olsamda cok dagitmam. 2sise sek gunluk sut var. Casper marka 26inc monitor. Logitech g105 klavye. Steelseries qck mid mousepad. Razer deathadder chroma var Baska bisey yok masa uzerinde :)
quote:
Orijinalden alıntı: kartalım
valla 20 dakika filan sürdü tahmin ettiğim kadar zor olmadı
-
rezullah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X