Şimdi Ara

MasaTenisi Raket Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
20.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masa tenisine yeni başladım(6ay).Şuan elimde kırtasiyeden alınma bir raket var onu değiştirmek istiyorum 50-60tl yi geçmeyecek raket önerilerinizi bbekliyorum.Masa tenisiyle alakalı önerilerinizi alabilirim

• raketlerin üstünde 3 değer olur: spin,speed,control
    control mutlaka yüksek olmalı.puanlama 10 üzerinden yapılır.min 8 lik kontrol olmalı
    diğer ikisi senin oyun tarzına bağlı.oyunu spin üzerine kurup fazla kesme yapıyorsan spin değerini çok yüksek tut.(min. 9)
    yok eğer spinsiz oynarım ama sert oynarım diyorsan speed yüksek olmalı.

uygun model bulabilirsen tüm değerleride minimum 8 olsun derim.marka olarak bilmiyorum fakat güvenilir bir yerden alırsan (yani yan sanayi olmazsa marka farkı çok etkilemiyor.önemli olanlar üstündeki değerler)
  • Eğer kursa gidiyorsan hocana danışarak al ama diğer türlü güvenilir yerlerden al, büyük mağazalarda oluyor genellikle, bütçen uygunsa butterfly markalarına bak derim
  • Butterfly fiyatları en düşük 50-60 dan başlıyor özelliğine göre...

ama bence Donıc ' le Başla Zaten daha yenisin
  • Kursa gitmiyorum.Açıkcası markalı diye bir raket almak istemiyorum ama malzemelerini alıpta kendim yapamam.Daha çok forehand vuruyorum spinleride deniyorum.Masa tenisiyle alakalıda gelişmem açısından önerilerinizide alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Kursa gitmiyorum.Açıkcası markalı diye bir raket almak istemiyorum ama malzemelerini alıpta kendim yapamam.Daha çok forehand vuruyorum spinleride deniyorum.Masa tenisiyle alakalıda gelişmem açısından önerilerinizide alabilirim.

Backhand e de önem vermelisin hocam, backhand savunma için kanımca en iyi yöndür. Spin atmak şu anda senin kullandığın raket açısından uygun olmaz, daha doğrusu atamazsın, plastiğin iyi olması lazım. Ayrıca şunu da ekleyeyim, gelen kesmelere spin vurmayı çok iyi öğrenmen lazım, ilk başladığımda uzman tv den izliyordum bende, oraya bakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReapersRevenge

quote:

Kursa gitmiyorum.Açıkcası markalı diye bir raket almak istemiyorum ama malzemelerini alıpta kendim yapamam.Daha çok forehand vuruyorum spinleride deniyorum.Masa tenisiyle alakalıda gelişmem açısından önerilerinizide alabilirim.

Backhand e de önem vermelisin hocam, backhand savunma için kanımca en iyi yöndür. Spin atmak şu anda senin kullandığın raket açısından uygun olmaz, daha doğrusu atamazsın, plastiğin iyi olması lazım. Ayrıca şunu da ekleyeyim, gelen kesmelere spin vurmayı çok iyi öğrenmen lazım, ilk başladığımda uzman tv den izliyordum bende, oraya bakmanı öneririm

sağoıl video bulmak çok zor oluyor.Aslında belirlediğim bir tarz yok Backhand'de vurabiliyorum az çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ayakkabı önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Backhand ile spin bence en öldürücü vuruştur köşelere giden spinleri cevirmek cok zordur.
    Rakibide bu atışlar onlar ceviremedikce sinirlendiricektir ama oyun stiline baglı bence en önemli deger spin dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNu23

Backhand ile spin bence en öldürücü vuruştur köşelere giden spinleri cevirmek cok zordur.
    Rakibide bu atışlar onlar ceviremedikce sinirlendiricektir ama oyun stiline baglı bence en önemli deger spin dir

spin önemli ama yapabilene bir türlü yapamıyorum arada forehand spin atıyrum ama
  • butterfly gold veya silver işini görür 40 küsür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haynes

butterfly gold veya silver işini görür 40 küsür..

başka marka önerin var mı?
  • Dunlop takıl ince ve hafif olsun. Stiga'da olur başlangıç için iyi bunlar. Hülya Avşar gibi atik ol ! Hadi rastgele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Dunlop takıl ince ve hafif olsun. Stiga'da olur başlangıç için iyi bunlar. Hülya Avşar gibi atik ol ! Hadi rastgele.

dunlop çok amatör gibi ama stigada güzel modeller var
  • quote:

quote:

stiga fighter seni geliştirebilir biraz ağırdır ama olsun fiyatı 20 küsürlerdeydi arkdaşların dediği gibi dunlop ta takılabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

stiga fighter seni geliştirebilir biraz ağırdır ama olsun fiyatı 20 küsürlerdeydi arkdaşların dediği gibi dunlop ta takılabilirsin

arkadaşın Butterfly'ı vardı bana ağır geldi kullanamadım

• Piyasa hakkinda bir bilgim yok . Fakat Butterfly kesinlikle son kurusuna kadar degecektir , diger markalara gore tuzludur biraz . Hala 5 yillik butterfly raketimle oynarim .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

butterfly lar genelde hafiftir eger sana ağır geliyorsa stiga fighter la hiç oynayamazsın.. Bence sen kırtasiye raketlerine alıştıgın için öyle geliyor biraz oynarsan alışacağına eminim:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

butterfly lar genelde hafiftir eger sana ağır geliyorsa stiga fighter la hiç oynayamazsın.. Bence sen kırtasiye raketlerine alıştıgın için öyle geliyor biraz oynarsan alışacağına eminim:))

evet hocam okadar alıştımki diğer raketlerden sonra elime alınca kuş yavrusu gibi ııı yerim onu ben

• bence önce nasıl oyanayacağnı belirlemesi lazım zaman içinde değişebilir fakat çok farklılıklar olacğnı sanmyrm spin speed control değerlerinden bahsedildi yukarda sen de önce bunları düşün spinli oyanayamyrm dysn fakat daha başlardaysan git gide oyanamya başlarsn o şeklde ve oynadkca zevk verir speed de aynı şeklde ( bana öyle oluyr )
    lafın kısası oyun şeklini belirle ve o özellkte bi raket bul ve sık sık raket değiştrme derim ben bi tane adam akıllı raketin olsn hep onla oyna
  • quote:

Masa tenisine yeni başladım(6ay).Şuan elimde kırtasiyeden alınma bir raket var onu değiştirmek istiyorum 50-60tl yi geçmeyecek raket önerilerinizi bbekliyorum.Masa tenisiyle alakalı önerilerinizi alabilirim

ysnersyn diye besiktasli kuul keko bi cocuk var forumda sor soylesin isi ne zibidinin :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.