Şimdi Ara

Masaüstü arka planı siyah yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler masaüstü arka planını simsiyah yapınca pc performansı artıyor diye duydum ne kadar doğrudur ?

• renkle alakası olacağını sanmıyorum ama masa ustundeki kalabalığın yavaşlattığını biliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

renkle alakası olacağını sanmıyorum ama masa ustundeki kalabalığın yavaşlattığını biliyorum....

teşekkürler
  • up

yokmu bilen
  • ekranı siyah yapınca performansın artacağını sanmıyorum masaüstü ne koyacağın bir resim pc yi ne kadar etkileyebilirki
  • Siyah renkle falan alakası yok.Eğer temaları klasik yaparsanız az da olsa bir performans artışı elde edersiniz fakat bizdeki pclerde masaüstüne arka plan olarak video koysanız bile kasmaz pc :D Yani sistem özellikleri çok düşük değilse gözle görülür bir performans artışı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka planla ilgili yavaslik soz konusu degildir fakat baslangicta acilan programlarin yogunlugu ve hizli baslattaki ogelerin fazla olmasi etkiler ve tema da hizda etkilidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siyah diğilde ben onu sade renkler diye biliyorum yani bir resim koyarsan o resmin grafikleri pc yi zorlayabilir ( ben böyle vakalarla karşılatım :))
  • performansı az biraz etkileyen temadır temadan sonra masaüstü resmidir oda cok az bir miktar performans sağlar yenilemede bilgisayar acılısında hemen masaüstünün aktifleşmesinde falan
  • cevaplar için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.