Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar ekrana görüntü gitmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar arada mavi ekran veriyor sonra kapanıyor açmaya çalışınca ekrana görüntü gitmiyor 3 4 kez kapatıp açmak gerekiyor.Açılmadığı zamanlarda bir fan dönmüyor hangisi olduğunu anlayamadım başta ekran kartından sandım söküp anakarta bağladım çalıştı ama daha sonra yine aynı şey oldu yani sorun ekran kartında değil ben psudan olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum .Birde mesela video oynatırken hafif donmalar genel bi yavaşlık var chromede felan takılırken 5 6 sekme açınca iyice donuyor.sorun harddisktende değil onuda denedim yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram den olma ihtimalide var 2 taneyse birini cıkar oyle kullan aynı sorun devam ederse diğer rami tak
  • İlk baş zaten onu denedim 2 ram var 1ini çıkardım açmayı denedim açılmadı sonra diğerini taktım denedim yine açılmadı

• GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Anakarta dikkatli bak ve kondansatör şişmesi varmı?
  • Empye kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi herangi bi şişme yok
    Edit:Birde şimdi mesela chromede sayfayı scroll ile aşağı çekerken bile kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenPaw -- 5 Ocak 2019; 20:22:10 >
  • Şimdi ekran kartını geri taktım.Bilgisayarda aşırı derecede donma kasma var sorun nerede arkadaşlar ?

• Laptop mu masa üstü mü? Internet sayfasinda ekran takılması monitör/ekran karti driverinin kurulmamasi kaynaklidir.

Mavi ekranin sebebi ise hdd problemi de olabilir. Kasma da varsa makinada hdd den veri okumakta sıkıntı çektiği icin mavi ekran veriyor olabilir makina.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar masaüstü.Ekran kartı driveri yüklü.Bende hdd kaynaklıdır diye düşündüm hdd değiştirdim ama fark yok.

• Takılma peoblemini(sayfayi aşağı yukarı yaparken) monitör driveri kurup halledebilirsin. Windowsun kurduğu degilde monitorun kendi sitesindekini kur.

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Video izlerkende kasıyor ama ekran kartında sıkıntı yok anakarta bağladığımdada aynı sorun var ekran kartınada
    Edit:Güç kaynağındandır diye düşünüyorum çünkü ekran kartı yokken de kasıyor ekran kartı taktığım zaman iyice donuyor pc kullanılmayacak gibi güç kaynağı yetmiyor olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenPaw -- 9 Ocak 2019; 18:17:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.