Arkadaşlar benim ve çoğu kişinin düşüncesi olan tabiki masaüstü bilgisayardır fiyat performans bakımından ama gelecek için düşünürsem (kişisel) 3 yıl sonra üniversite var ve o zamana kadar götüren ve daha ileri bir seviyeye kadar giden bir bilgisayar almam lazım. Ailem laptop almam için ısrarcı geti - götür kolaylığından ötürü ama düzgün bir sistem içinde en az 4k ile 5 k arası bir fiyatı olması lazım ama bu masaüstüne gelince 3k 4k değerindeki sisteme eş değer oluyor laptoplar. Size göre ne almam lazım açıklaması ile yazarsanız çok sevinirim hem kendim için hemde başka bu sorunu yaşıyan arkadaşlar için yardım etmiş olursunuz.
uzun süre notebook kullanmış biri olarak masaüstü büyük ekrana alıştıktan sonra notebook ekranı zayıf geliyor. bir notebook mobil bilgisayardır ama bir cep telefonu kadarda mobil değil. ayrıca notebooklarda ciddi bir kalite düşüşü var son dönemlerde. kaç tane cihaz gördüm bir tanesinin touchpad'i düzgün çalışmaz mı ? ancak masaüstü toplarken parçaları dikkatli seçmen gerek hata yaparsan sorun yumağınada sahip olabilirsin. tavsiyem iyi tasarlanarak toplanmış pc.
eskibirkurt
kullanıcısına yanıt
Peki bunu aileme nasıl ikna edebilirim. Onlarda kendilerine göre haklılar örneğin bir sunum yapmam gerekse laptop lazım
Yıllardır masaüstü kullanıcısıyım bir kaç kez laptop denedim yok arkadaş kralı olsa yine yapamıyorum kullanabiliyorsan laptop güzel ama benim gibi masaüstünden kopamıyorsan mecbur masaüstü.
dogme09D
kullanıcısına yanıt
illa laptop diyorlarsa sunum v.s. işler için 400-500 tl lik 2nci el laptop/netbook ta iş görür.
Oyun için alıyorsan şuanda 4-5k'ya alacağın laptop üniversiteye gidene kadar çöp olur zaten.
Alacağın laptop aşağı yukarı bu tarz bir donanıma sahip olacaktır. Bu modelin fiyatı indirime girdiğinde 5000 lira civarına düşüyor.
Tabii ki herkes masaüstü önerir, laptop mobiliteye ihtiyaç duyanların mecbur kaldığı bir cihazdır.
Laptop kullanırken çileden çıkıyorum. Yavaş, sıcak çalışıyor ekranı küçük. Masaüstü al bence
7 yil asus n56vz i7 3630qm gt650m versiyonunu kullandim masaustune gectim şu yillarda Universitede bilgisayari 1 kere okula götürdüm goturmesemde olurdu hergun evde durdu ve oyun oynadik muhtemelen masaustu alsaydimda 1 kere goturdugumde taşirdim bence şu çağda notebook çok aşiri sunumcu falan değilsen pek gerekli olduğunu düşünmüyorum zaten gtx 1650 3 yila çöp olur
simdi aldıgın dizustu 3 seneye epey yaslanır sıcaklıklardan dolayı
Eskiden masaüstü kullanırdım üniversite bahanesiyle laptop a geçtim masaüstü candır yeminle
Bilgisayarı taşıma gerekliliğin varsa ultrabook tarzında bir model işini görecektir.