Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayar Toplama 4000'lik YARDIMM(AMD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

21 yaşındayım ve hayatımda ilk kez adam akıllı bi bilgisayarım olsun istiyorum kendimde bilgisayar programcısıyım ama yazılım tarafındayım donanım tarafını çok iyi bilmiyorum aslında takip etmiyorum diyelim bunun için sizlerden yardım istiyorum

Adam akıllı bir AMD oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bunun için elimde 4 bin nakit para var bana yardımcı olur musunuz mesajlarınızı bekliyorum

Teşekürlerrrr

• AnilKalender94 kullanıcısına yanıt
    Bütçeye monitör dahil mi?Ayrıca oyun için intel sistem daha performanslı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Bütçeye monitör dahil mi?Ayrıca oyun için intel sistem daha performanslı olur.
    Monitör dahil evet intel tercih etmemin nedenide monitörün dahil olması aslında :) çok pahalı geldi ben baktım fiyatlarına amd daha hızlı ve daha ucuz görünüyor detaylarını tam bilmesemde

@ydagli42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnilKalender94 -- 1 Eylül 2015; 11:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilKalender94

Arkaşlar herkese selam,

21 yaşındayım ve hayatımda ilk kez adam akıllı bi bilgisayarım olsun istiyorum kendimde bilgisayar programcısıyım ama yazılım tarafındayım donanım tarafını çok iyi bilmiyorum aslında takip etmiyorum diyelim bunun için sizlerden yardım istiyorum

Adam akıllı bir AMD oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bunun için elimde 4 bin nakit para var bana yardımcı olur musunuz mesajlarınızı bekliyorum

Teşekürlerrrr

monitor isteyip istemediğini yazmadığın için eklemedim..istersen ram düşürüp ssd yi çıkarıp monitor ekleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halloven -- 1 Eylül 2015; 11:12:43 >

• halloven H kullanıcısına yanıt
    eyw hocam benim çıkardığım listeye benzer çıkarmışsın gerçekten ama ben anakartla ramleri 2400MHz düşünmüştüm çok fark eder mi sence
    bide 1000'lik PSU gerek dimi bu sisteme

Son olarakta o ekrantı çok değilmi :)
    1.900 lira fiyatı var yahu 8gb felan 4 gb olanlar yeterli değilmi sence ?? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnilKalender94 -- 1 Eylül 2015; 11:23:04 >
  • Amd daha performansli degil su anda dolardan dolayi fiyat avantajinida yitirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Amd daha performansli degil su anda dolardan dolayi fiyat avantajinida yitirdi
    4.120 TL'ye i7 + GTX970'li sistem;

http://inventus.com.tr/

Site ne zaman adam olacak çok merak ediyorum cidden, resim eklemek yorum yazmak resmen işkence oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 1 Eylül 2015; 11:21:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o bütçeye amd olmaz hocam hata olur
    i5 in K lı işlemcilerine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 1 Eylül 2015; 11:25:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Eyw yorumun için dostum ama anakartda ramlerde 2400 mhz olsa daha iyi değilmi :) böyle su sogutmalı felan olsa :)
    bide ddr4 olsa sistem çok mu şey istiyorum bilmiyorum heycanlıyım birazda en iyisi olsun istiyorum ama hep :)

monitörü koymadan kasayı 4000 TL likte yapabilirim biraz daha zorlarsam aslında öyle mi yapsam ? :)
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle tamamen cahil gözüyle söylüyorum vatan bilgisayarın sitesine girdim amd işlemci 4.7 ghz işlemci 800 küsür lira
    intelin 4.0 lık işlemcisi 1300 küsür lira neyi kaçırıyorum acaba merakta ediyorum aslında engin bilginle beni aydınlat varsa döküman felanda paylaşabilirsin gerçekten okumaktan üşenmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

o bütçeye amd olmaz hocam hata olur
    i5 in K lı işlemcilerine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 1 Eylül 2015; 11:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 860K

Alıntıları Göster
    alternatif
    ram olaraktahttp://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-black-8gb-2400mhz-ddr4-ram-hx424c15fb-8-p-BD803915?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CIq288C31ccCFQXnwgodc8MLpQ
    gtx970 istersenhttp://www.sinerji.gen.tr/asus-vga-strix-gtx970-dc2oc-4gb-256bit-gddr5-16x-pmu54471

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 1 Eylül 2015; 11:44:44 >

• quote:

hocam şöyle tamamen cahil gözüyle söylüyorum vatan bilgisayarın sitesine girdim amd işlemci 4.7 ghz işlemci 800 küsür lira
    intelin 4.0 lık işlemcisi 1300 küsür lira neyi kaçırıyorum acaba merakta ediyorum aslında engin bilginle beni aydınlat varsa döküman felanda paylaşabilirsin gerçekten okumaktan üşenmem :)

O ghz hucbir seyi ifade etmiyor
    Soyle dusun
    Islemcide kac tane transistor o kadar perf vardir ve litografi ne kadar kucukse o kadar perf lidir inrel 22nm litografi amd ise 32nm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

O ghz hucbir seyi ifade etmiyor
    Soyle dusun
    Islemcide kac tane transistor o kadar perf vardir ve litografi ne kadar kucukse o kadar perf lidir inrel 22nm litografi amd ise 32nm

Alıntıları Göster
    AMD FX mimarisinde, örneğin FX-8350 gerçek anlamda 8 çekirdeğe sahip bir model değil. AMD işlemciye gerçek 8 çekirdek yerine 4 adet modül yerleştirilmiş. Modüllerin her biri Hyper Threading'e benzer bir mantıkla çalışıyor, toplam 4 tane modül ve her birinin içinde 2'şerden 8 adet birim var. İşletim sistemi 8 mantıksal işlemci çekirdeği görmesine rağmen, komutları 4 adet çekirdek yerine getiriyor. Gerçek hayat uygulamalarında ise elde edilen performans, sanallaştırılan çekirdekler sayesinde çok yüksek bir performans sağlamıyor.

Ramler de 1600-2400mhz farkını kullanımda anlamazsın, sıvı soğutma da bana göre boş iş derdi çok olur, önerdiğim sistem sana fazlasıyla yeterli gelir.

• halloven H kullanıcısına yanıt
    970 ud3p 9590 desteklemez. Tdp limitinden dolayı o anakarta takarsan çalışşsa bile stabil tutamazsınhttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=5194

9590 piyasadaki sayılı anakarta takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Eylül 2015; 12:37:29 >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok teşekür ederim kardeşim yorumların için eyw
  • quote:

gerçekten çok teşekür ederim kardeşim yorumların için eyw
    4000 bine amd toplama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

4000 bine amd toplama bence

Alıntıları Göster
    leon-x hocamın önerdiği sitemi alın uzun yıllar götürür
  • Hocam neden herkes aynı şeyi söylüyor :)
    intel 4 bine toplamayamadım ben pahalı geliyor

var mı önereceğin bi sistem 4 bine çok faydalı olur

leon'un sisteme ssd ekliyip alıcam yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnilKalender94 -- 1 Eylül 2015; 13:37:55 >
  • quote:

Hocam neden herkes aynı şeyi söylüyor :)
    intel 4 bine toplamayamadım ben pahalı geliyor

var mı önereceğin bi sistem 4 bine çok faydalı olur

leon'un sisteme ssd ekliyip alıcam yoksa
    4K'ya amd alınmaz babalar gibi Intel dururken.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.