Bildirim
masaüstü bilgisayarımda ses yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aygıt yötecisin de driver kurulmuş mu?Eğer kurulmadıysa ünlem işareti yanar.Eğer yoksa kabloları kontrol et.Denetim masasında ses ayarları bölümünden ayarlamalarını yap. -
quote:
Orijinalden alıntı: tr.leuchtend
arkadaslar ses neden olmaz ya kafayı yicem format attık driverı indirip yükledim yok olmadı bi türlü
Realtek'in sitesine gir, downloadsa tikla, realtek hd audioyu indir kur. Tabi driver sorunu yoksa...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
arkadaslar ses neden olmaz ya kafayı yicem format attık driverı indirip yükledim yok olmadı bi türlü
Kardeşim Girişleri Doğru Taktıgındna Emin Ol...ve Aygıt Yöneticisinden Ses sistemlerine Bak Yüklü mü Diye Yanlış Driver Yüklemiş Olabilirsin... -
girişlerde bi sıkıntı yok galiba yanlıs driver yükledim driverin ne oldugunu nerden ogrenirim? -
quote:
girişlerde bi sıkıntı yok galiba yanlıs driver yükledim driverin ne oldugunu nerden ogrenirim?
Aygit yoneticisinde unlem veya soru isareti varsa arkadasin dedigi gecerli. yoksa yukarda dedigimi yaparsan duzelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ünlem soru işareti yok ya bi bilgisayarcıya götürcem en iyisi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- telegram izin verilmeyen video indirme
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- komut istemi
- windows ekran görüntüsü alma
- pc otomatik kapatma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X