Şimdi Ara

masaüstü bilgisayarımda ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ses neden olmaz ya kafayı yicem format attık driverı indirip yükledim yok olmadı bi türlü

• Aygıt yötecisin de driver kurulmuş mu?Eğer kurulmadıysa ünlem işareti yanar.Eğer yoksa kabloları kontrol et.Denetim masasında ses ayarları bölümünden ayarlamalarını yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.leuchtend

arkadaslar ses neden olmaz ya kafayı yicem format attık driverı indirip yükledim yok olmadı bi türlü

Realtek'in sitesine gir, downloadsa tikla, realtek hd audioyu indir kur. Tabi driver sorunu yoksa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar ses neden olmaz ya kafayı yicem format attık driverı indirip yükledim yok olmadı bi türlü

Kardeşim Girişleri Doğru Taktıgındna Emin Ol...ve Aygıt Yöneticisinden Ses sistemlerine Bak Yüklü mü Diye Yanlış Driver Yüklemiş Olabilirsin...
  • girişlerde bi sıkıntı yok galiba yanlıs driver yükledim driverin ne oldugunu nerden ogrenirim?
  • quote:

girişlerde bi sıkıntı yok galiba yanlıs driver yükledim driverin ne oldugunu nerden ogrenirim?

Aygit yoneticisinde unlem veya soru isareti varsa arkadasin dedigi gecerli. yoksa yukarda dedigimi yaparsan duzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ünlem soru işareti yok ya bi bilgisayarcıya götürcem en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.