Şimdi Ara

Masaüstü çok geç geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı açıyorum hoşgeldiniz yazısından sonra masaüstünde duvar kağıdından başka hiçbir şey gözükmüyor ve yaklaşık olarak bir dakika donuk kalıyor ardından masaüstü simgeleri falan ekrana geliyor. sorun nerede olabilir? (Combofix, ESET ve AVG ile tarattım sistem kusursuz olmasa da temiz diyebilirim fakat değişen bir şey olmadı. sorun hala devam ediyor masaüstü çok geç geliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekyeterim -- 14 Ocak 2012; 3:08:22 >

• Başlangıçta yüklenen gereksiz programları kaldırabilirsin.
  • peki bunların gerekli, gereksiz olmadığını nasıl anlayabilirim? (WLM, HP, Kamera vs. tarzı programları kaldırdım daha önce ve şimdi cins cins şeyler var çözemiyorum tam olarak başlangıçta açılan işlemler neye yarıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekyeterim -- 14 Ocak 2012; 3:29:11 >
  • Sistemini yazar mısın arkadaşım ? eski sistemler genelde böyle bekletir.
  • başlangıçta msn yide kapat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekyeterim

peki bunların gerekli, gereksiz olmadığını nasıl anlayabilirim? (WLM, HP, Kamera vs. tarzı programları kaldırdım daha önce ve şimdi cins cins şeyler var çözemiyorum tam olarak başlangıçta açılan işlemler neye yarıyor)

ss atarsan biz de bakabiliriz.
  • soul master, msn kapalı...

coder17 ve enes,

XP PRO 2002, SP3, P4, 3.00GHz, 1GB RAM var yadigarda :P

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

soul master, msn kapalı...

coder17 ve enes,

XP PRO 2002, SP3, P4, 3.00GHz, 1GB RAM var yadigarda :P

orda yazanlardan
    1-eguı
    2-ctfmon
    ve yukarda görünmüyen 2 dosyayı daha tıklarını kaldırma diğerlerinin tıkını kaldır
  • Hp'yi mutlaka kaldır bendede vardı kaldırdım etki gösterdi laptopta hp yüzünden wireless simgesi geç geliyordu .
  • makarnacanavarı, söylediklerinizi yaptım fakat sonuç aynı. sanırım format tek çare...
    yaso3597, aynen öyle kafasına göre bir şeyler yüklemeye falan çalışıyor (hpproductassistant) yalnız silemiyorum HP'yi çünkü yazıcıyla işim var yeğenlerim ödevlerini bizim pc'den çıkartıyorlar :)
  • başlangıçta çalışan bütün şeyleri kaldır bence
  • Başlangıçtaki herşeyi kaldır.Disk birleştirme yap.
  • quote:

makarnacanavarı, söylediklerinizi yaptım fakat sonuç aynı. sanırım format tek çare...
    yaso3597, aynen öyle kafasına göre bir şeyler yüklemeye falan çalışıyor (hpproductassistant) yalnız silemiyorum HP'yi çünkü yazıcıyla işim var yeğenlerim ödevlerini bizim pc'den çıkartıyorlar :)

son olarak istersen bi advanced system care 5 programını kur full olarakbakalım çare olacakmı o zaten düzeltemezse format atarsın artık
    full yapamazsan bana pm at

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.