Şimdi Ara

Masaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane CAT-6 kablom vardı, kablo sağlammış, şu an onu fark ettim. Kabloda sıkıntı vardır diye sıfır bir CAT-6 kablo aldım ama nafile. Oyunlarda vs. 1-2 saniyelik donmalar yaşıyorum. WWAN diye bir mod vardı sanırım, onu otomatiğe çektim ama düzeldi mi bilmiyorum. Yapabileceğim başka bir seçenek var mıdır? Modemde 2 tane port kullanılıyor, biri TV, biri benim bilgisayarım. Adaptör ile kullandım ama bir şey olmadı. Kopma gibi bir şeyi sadece 1-2 kere yaşamışımdır. Bunun sorunu nedir? Kablolarda da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

• Hat değerlerinizi ekler misiniz modem arayüzünden (adsl-vdsl idi diye anımsıyorum sizin)

Modem marka model neydi?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

VDSL modem ise Tplink vc12 ac 1200 hat değerleri dediğiniz kısımda arayüzde DSL diyemi geçiyor hat zayıflaması,sinyal zayıflaması mevcut veri oranı,maximum veri oranı vs. yazan alanmı

• Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

Evet hocam paylaşabilir misiniz hat değerlerinizi?

buyrun hocam

Masaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor

Değerlerde eğer dalgalanma yok ise bir problem gözükmüyor hocam.

https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269

Dilerseniz bu konunun ilk mesajına bakabilirsiniz hocam çeşitli tavsiyeler mevcut

dalgalanmadan kastınız hız düşmesi gibi birşeyse eğer akşam saat 8 9 gibi internet paketim 4mb download 10mb upload vermeye başladı oyunlardaki ping değerlerim vs arttı attığınız linkede bakıyorum adaptör ile kullanınca kesilme falan yaşamıyorum ama sadece ethernet ile yaşıyorum dediğim olayıMasaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor Masaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bahsettiğiniz hız düşüşü olunca hat değerlerinize tekrar bakın hocam eğer üstte attığınız gibi değil ise (birkaç puan düşer çıkar o önemli değil) hatta dalgalanma var demektir yani stabil çalışmadığını gösterir. Eğer bir değişiklik yok ise hat kaynaklı bir problem olmadığını gösterir

attığınız linke baktım modemde 2.4ghz ve 5ghz olan yerlerde kanal genişlikleri otoda 2.4ghzde 20 ve 40 mhz var 5ghzde ise 20,40 ve 80 mhz var ama otodalar ama ben bunları kablosuz ayarları- temel ayalar kısmından buldum.

Modem marka ve model bilgisi ile bu mesajı ilgili konuya yazarsanız faydası olur hocam aynı cihazı kullananlar mesajınızı bulurlar

değeleri otodan en yükseğe çekeyimmi modem ısınırmı en yükseğe çekersem?

Deneyebilirsiniz baktınız bir sorun var eski haline geri getirirsiniz

tamamdır hocam sağolasınız birde bu olay fiber altyapıda olurmu yoksa sadece vdsl-adsldemi oluyor bu ayın başlarında kdkya btkdan kurum incelemesinde aldığım yanıtla birlikte fiber altyapı talebi açtım sizin altyapı talebi için açtığınız konudan yardım alarak.

Rica ederim hocam bahsettiğiniz durumu daha net anlayabilmek için problem yaşanılan anlarda ekran görüntüsü veya ekran videosu alırsanız problemin tespiti daha kolay olur

tamamdır saolunMasaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor Masaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor 

Ne demek hocam rica ederim Masaüstü Ethernet kablosu sürekli kopup duruyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.