Bilgisayarımda masaüstünü göster simgesini silmişler nasıl geri getireceğiz........
Zamanında benim başıma da geldi.Önce Documents and Settings\Kullanıcı adı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch klasöründe yeni bir metin belgesi oluştur ve bu metin belgesine aşağıdaki kodları yaz ve farklı kaydet bölümünde,tümdosyaları seçip,dosya adını da MASAÜSTÜNÜ GÖSTER.SCF yazıp kaydet,burda uzantının scf olmasına dikkat et
yada biri sana o dosyayi yollasin daha kolay olur :)
(WİNDOWS TUŞU) + D
bu kombinasyon işini görür
windoz + m olur
Bak arkadaşım yapacağın aslında çok kolay sen işi zorlaştırıyorsun text dosyası yazarak bu iş hallolur ama ben bunu yapamam diyorsan şunu yap bir arkadaşının bilgisayarından Documents and Settings\Kullanıcı adı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch bu Quick Launch'yi kopyala getir kendi bilgisayarının altında aynı bu yazdığım adrestede kendi bilgisayarına yapıştır. temem mi.
Zamanında benim başıma da geldi.Önce Documents and Settings\Kullanıcı adı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch klasöründe yeni bir metin belgesi oluştur ve bu metin belgesine aşağıdaki kodları yaz ve farklı kaydet bölümünde,tümdosyaları seçip,dosya adını da MASAÜSTÜNÜ GÖSTER.SCF yazıp kaydet,burda uzantının scf olmasına dikkat et