Merhaba arkadaşlar. Sistemim imzamdaki gibidir. i3 işlemci, 560 ekran kartı bulunmakta. Sistemi yaklaşık 3 ay evel topladım tümü sıfır ürünlerdir. Şimdi şöyle bir sorum olacak sizlere.
Metro LL oynarken grafikleri en üstün bir altına çekiyorum, sanırım HİGH oluyordu. Bu şekilde 70-120 fps arası alıyorum. Patlamalı çatlamalı bol effect geçen sahnelerde min 60 fps alıyorum. Bu kart için gayet iyi bence. GTA 4 oynuyorum full grafikte 53 fps veriyor. Delay takılma kasma olmuyor gayet rahat. Ama şöyle bir sorunum var. LoL oynarken shadow dahil tüm grafikler sonda iken 100 fps alıyorum, eğer teamfight olursa 30 a kadar düşüyor fps. Grafiklerin hepsini low yapıyorum fps 280 oluyor, ama teamfight girince gene 30 oluyor. Hele hele nVidia denetim masasından performans'a alıyorum, fps oyuna girer girmez 20 ve aşırı delay var. Ben bu işin içinden çıkamadım.
Çabalarım : MB BİOS UPDATE GPU DRİVER UPDATE GPU BİOS bulamadım Gigabite'nin sitesinde. Oyunu silip tekrar sıfırdan indirip 4 GB patch atmasını bekledim. Windows 7 vardı format attım düzelmedi, Win 8 kurdum. SSD HDD alıp Win 8 kurdum, oyunu tekrar sıfırdan indirdim. Cihazı kasadan çıkardım önüne vantilatör dayadım yönüne düz orantıda. (Bu şekilde TOMB RİDER 2013'ü full grafikte 70 fps'de 60 derecede oynadım.) Karta OC yapılmadı, OC nasıl yapılır onu bile bilmiyorum.
Birde işin komik yanı herşey full grafikte MSI Afterburner açıkken kart 52 derece ve GPU kullanımı %25-45.
Beni bu durumdan kurtarırsanız çok sevineceğim. Bu kadar ağır oyunda böyle fps'ler alıp LoL'de sıçması gücüme gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme