Merhaba, Masaüstü bilgisayarımda AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz işlemci kullanıyorum.Bu işlemci 2012 çıkışlı baya eski bi işlemci,INNO3D GEFORCE GTX 1650 ekran kartı ve 8+8 ram,ana kart olarakda Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-78LMT-S2 kullanıyorum. Knight Online oynuyorum,bilgisayarım kalabalık yerlerde aşırı kasma yapıyor.İntel işlemcilerin Knight için daha iyi olduğunu öğrendim.İşlemciyi Intel Core i7 3770 3,4 GHz 8 MB Cache 1155 Pin İşlemci ile değiştirmek istiyorum(ddr3 olarak en iyisi buymuş) İntel işlemciye geçince anakartıda değiştirmek zorundaymışım forumları biraz araştırdım. Bütçem 3-4kyı geçmez şuanda.Sıfır olarak işlemci 2kya buldum, 1-2klıkda bir anakart bakıyorum ama hiçde anlamıyorum. Sorum; Sadece işlemci ve anakartı değiştirsem diğer parçaları değiştirmeye gerek varmı 3-4kya bu işi halledebilirmiyim? işlemci ve anakartı değiştirmeye değermi çok fark olur mu ? değerse bana anakart önerirmsiniz? link olarak atarsanız çok sevinirim şu pcyi biraz yükseltmem lazım Saygılarımla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrii11 -- 1 Nisan 2025; 20:38:17 > |
Bildirim