arkadaslar bı gun bılgısayarımda oturuyordum sonra yattım sabah kalktıgımda bılgısayarımı actıgımda masaustundekı sımgelerın yanında beyaz cızgı cıktı yardım edersenız sevınırım 1 tanede resım yukluyorum demek ıstedıgımı daha ıyı anlatır umarım sımdıden tesekkurler :D
Renk paletinin tekrar 32 bite geri döndürün.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramyth
Renk paletinin tekrar 32 bite geri döndürün.
kardesım denedım ama bı ıse yaramadı malesef :(
ben hala anlamadım dostum ne çizgisi
quote:
Orijinalden alıntı: tolq4h4n
arkadaslar bı gun bılgısayarımda oturuyordum sonra yattım sabah kalktıgımda bılgısayarımı actıgımda masaustundekı sımgelerın yanında beyaz cızgı cıktı yardım edersenız sevınırım 1 tanede resım yukluyorum demek ıstedıgımı daha ıyı anlatır umarım sımdıden tesekkurler :D
Masaüstü sağ tık > Kişiselleştir > Pencere Rengi > Gelişmiş Görünüm ayarları > Öğe > Simge kısmını 32 yapın bakalım oluyor mu?
Bilgisayarınıza oturduğunuz için olmuştur :)
quote:
Orijinalden alıntı: cos37
quote:
Masaüstü sağ tık > Kişiselleştir > Pencere Rengi > Gelişmiş Görünüm ayarları > Öğe > Simge kısmını 32 yapın bakalım oluyor mu?
denedım ama olmadı senın gosterdıgın yolu kardesım ?
hem yaptıgın espırı yanlıs ve ayıp dıye dusunuyorum espırı yaptıgını anladım ama burda bı problemle ugrasıyorum ....s
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cos37
quote:
denedım ama olmadı senın gosterdıgın yolu kardesım ?
hem yaptıgın espırı yanlıs ve ayıp dıye dusunuyorum espırı yaptıgını anladım ama burda bı problemle ugrasıyorum ....s
Resime baktığımda simgelerin büyük olduğunu gördüm ben de bir denedim aynısı bende de oldu ancak dediğim gibi yapınca tekrar düzeldi.
Jeton yeni düştü bu arada , bahsettiğiniz sorun uygulama ile alakalı , dikkat ederseniz bazı ikonların etrafında çizgi yok bunun nedeni uygun boyutta ikon içermeleri , diğerlerinde yok çünkü uygun boyutta ikonları yok.Bahsettiğim boyut 48*48.
Örnekle gösterirsem ilk resimde exe dosyasında uygun boyutlu ikon olmadığı için etrafında çerçeve görünüyor ama 2. de öyle değil.