internet, download, fim izlemek ve normal oyunları acabilecek kapasitede 1000 tl bütce ile kurabilecegim ( ekran dahil )sistem öneriniz nedir üstadlar ?
Ek olarak birde 6670 alırsan normal değil anarmol oyunları bile çok rahat oynarsın
öncelikle cevap için teşekkürler fotoyu acamadım :( bu sistemle 3-5 sene arkama bakmam heralde , amd daah avantajlı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: w4rsoul
öncelikle cevap için teşekkürler fotoyu acamadım :( bu sistemle 3-5 sene arkama bakmam heralde , amd daah avantajlı galiba
3-5 sene size bağlı ztrl basılı tutun farenin topunu ileri geri yapın resim büyür görürsünüz
bu sistem için artı veya eksi önerleriniz nedir
quote:
bu sistem için artı veya eksi önerleriniz nedir
bu sistem benimkinden kat ve kat daha kötü ve daha fazla olmuş arada nerden baksan 300 lira var
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Ek olarak birde 6670 alırsan normal değil anarmol oyunları bile çok rahat oynarsın
6670 nedir üstad fiyat farkı yoksa onu ilave edelim
quote:
quote:
6670 nedir üstad fiyat farkı yoksa onu ilave edelim
6670 ekran kartı modeli aldığın işlemcide zaten var ama bunu da alırsan crossfire yapmış olursun yani oyuna girdiğin zaman 2 ekran kartıda çalışır daha çok performas alırsın zaten senin topladığında 1250 liraya çıkmışın o paray başka sistemlerde toplanabilir
1250 ye sistem önerin nedir acacaba ?
bu şekilde nasıldır potur
quote:
Madem öle alabiliyosanızbunu alın çok güzel oldu bence
tmmdır, amd hiç kullanmadım bu güne kadar ne fark var onu bile bilmiyorum acıkcası , umarım 3-5 sene idare eder beni fazla oyun oynamayan birisi olarak :)
nereden temin edebilirim bu bileşenleri
quote:
quote:
hangi siteden alabilirim bu sistemi potur , s,stemi toplayıp denedikten sonramı kargoluyorlar acaba ?
quote:
quote:
quote:
hangi siteden alabilirim bu sistemi potur , s,stemi toplayıp denedikten sonramı kargoluyorlar acaba ?
Eksen bilgisayar var kadıköyde nettende alabilirsin eksen diye arat çıkar ali bey var orda yardımcı olucaktır
Sistemi kurup kargo yaparlar evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme