Şimdi Ara

Masaüstü vantilatör-oyuncu fanı GG-9.90tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu güzelmiş ama ilan kapanmış. başka satıcıda 50 tl yazıyo şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Hem usb hem şarjla mı çalışıyor hocam? Bir de 20 ye tamamlamak için ne kullandın?
    Evet, hem pille hem de pili çıkarınca USB ile çalışıyor. Ben aldığımda 40 kuruşluk online teslimat CD key vardı, şimdi 23 kuruşla daha mantıklı bir ilan var, yenisini onla aldım:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Hocam ben de almayı düşünüyorum ama büyüklüğünü merak ediyorum. Yanına bir obje koyarak bir fotoğraf çekip paylaşmanız mümkün mü?
    Not: Telefonum berbat fotoğraf çekiyor ve sigara sağlığa zararlıdır. :)

Eksi Up
    ımg_20190610_140044 - eksi up
    https://eksiup.com/p/ay29479uack4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 10 Haziran 2019; 14:5:5 >

• İyi bir vantilator bulamadik gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damienn

bu güzelmiş ama ilan kapanmış. başka satıcıda 50 tl yazıyo şu an.
    urun.n11.com
    Imf-204b Inca Masa Üstü Metal Fan Beyaz - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/imf-204b-inca-masa-ustu-metal-fan-beyaz-P281968509

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam fotoğraf yeterli derecede iyi ayrıca sigara sağlığa zararlı konusunda bir şey demek istiyorum. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ve günde en az yarım paket içiyordum. Geçenlerde sigarayı bırakma birimine gittim ilaç almak niyetim vardı ama o ilaç kalmamıştı, bu yüzden alamadım. Ben de kendi kendime karar verdim günlük en fazla 4 adet sigara sınırı belirledim ve 10 günden fazla oldu buna uyuyorum. Size tavsiyem siz de böyle bir girişimde bulunun ve o zehirden kurtulmak için bir şeyler yapmaya başlayın. Ben bir süre daha böyle devam edip sonra komple bırakmakta kararlıyım. Hem sağlığımız hem paramız gidiyor. Böyle bir saçmalık olamaz. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Teşekkürler hocam fotoğraf yeterli derecede iyi ayrıca sigara sağlığa zararlı konusunda bir şey demek istiyorum. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ve günde en az yarım paket içiyordum. Geçenlerde sigarayı bırakma birimine gittim ilaç almak niyetim vardı ama o ilaç kalmamıştı, bu yüzden alamadım. Ben de kendi kendime karar verdim günlük en fazla 4 adet sigara sınırı belirledim ve 10 günden fazla oldu buna uyuyorum. Size tavsiyem siz de böyle bir girişimde bulunun ve o zehirden kurtulmak için bir şeyler yapmaya başlayın. Ben bir süre daha böyle devam edip sonra komple bırakmakta kararlıyım. Hem sağlığımız hem paramız gidiyor. Böyle bir saçmalık olamaz. İyi günler.
    Tavsiyeler için teşekkürler hocam. Ben de çok fazla içmiyorum zaten günde birkaç dal ancak. Biraz dudak tiryakiliği var sanırım bende, içmediğimde aklıma bile gelmiyor aslında.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim ama artırmamaya dikkat edin çünkü ben de eskiden çok az içerken sonradan bayağı artırmıştım. Umarım siz benim gibi yapmazsınız. Yine de sınırı koyun ve asla aşmamaya çalışın, farkında olmadan bağımlılık düzeyi artabiliyor.
    Gerçi bu mevzu bu konuyla alakasız ama bir iki yorumdan bir şey olmaz, diğer sigara kullanan arkadaşlar için de dikkat çekmiş olalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.