Şimdi Ara

Masaüstü vantilatör-oyuncu fanı GG-9.90tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coca-cola çekleriyle aldığım vantilatör indirime girmiş.Parasına göre fena soğutmuyor bilgisayar başında

• 3cm de bile etkisinin hissedilmeyeceği alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo var...

• selamidir S kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı 50 cm mesafe var koyduğum yerden 10 liradan fazla bir esinti veriyor. Bir tavuk dürüm ayran 15 tl iken fena fiyat değil bence

• oyuncu derken 6-8 yaş arası fiziksel gamerlerimi kastediyorlar acaba

• bunların büyük metalleri gerçekten güzel
  • Ben aşağıdakini aldım, bakalım gelir yarın. 20/10 indirimle çok daha güzel bir fiyata geldi.

GittiGidiyor
    Şarjlı Vantilatör Mini Masaüstü Seyehat Tipi Laptop Notebook Usb Fan Vantilatörü Soğutucu 3 Kademeli - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sarjli-vantilator-mini-masaustu-seyehat-tipi-laptop-notebook-usb-fan-vantilatoru-sogutucu-3-kademeli-446531698?urvid=141855517

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 TL Inca IMF-204B Masaüstü Beyaz 4'Metal Fan + Alüminyum Pervane

15 TL'ye gelir
  • İlk mesajdaki ürünün bir halta yarayacağından şüphem var. Daha büyük olanlar 25 tl ye satılıyor.
    Arada 9 tl fark var
  • Oyuncu fanı neymiş usb powerlı fan almayın hattan çeken bişeyler alın ki işe yarasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyuncu fanı diye okuyunca rgb li siyah kırmızı "gemiing" yazılı sandım.

• Rgblisi yok mu?

• yıllar önce bimden 10 liraya mı ne almıştım bluelight marka hala taş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Haziran 2019; 22:17:47 >
  • Geçen sene yaz boyunca kullandım yeterliydi. Ama şuan kasanın ön USB çalışmıyor, 10tlye adaptör alıp öyle kullanıyorum. Dikkat edin!

• Hangisini almak daha mantıklı arkadaşlar, metal olan mı plastik olan mı?

• 20/10 nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Ben aşağıdakini aldım, bakalım gelir yarın. 20/10 indirimle çok daha güzel bir fiyata geldi.

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sarjli-vantilator-mini-masaustu-seyehat-tipi-laptop-notebook-usb-fan-vantilatoru-sogutucu-3-kademeli-446531698?urvid=141855517
    Şarjlı fan geldi ve beklediğimden çok daha iyi buldum. Bende arkadaşların paylaştığı metal olandan da vardı, birkaç yıl önce A101'den almıştım. Ondan daha iyi havalandırma sağlıyor desem yalan olmaz. Kırıldığı için bunu aldım. Diğer bir konuda resimlerinden gördüğüm kadarıyla tek kalem pille çalışıyor demiştim ama yanılmışım. Gerçi yine kalem pille çalışıyor ama biraz irice 3.7V şarj edilebilir pille çalışıyor. Biraz daha az sesli çalışsa daha iyi olurdu diyeceğim ama yine de rahatsız edici bir sesi yok.

Yakınlarıma da hediye olarak sipariş edeceğim, 20/10 çekle 10 liraya geliyor ve bu ürün için bedava. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 10 Haziran 2019; 13:25:5 >

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Hem usb hem şarjla mı çalışıyor hocam? Bir de 20 ye tamamlamak için ne kullandın?

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de almayı düşünüyorum ama büyüklüğünü merak ediyorum. Yanına bir obje koyarak bir fotoğraf çekip paylaşmanız mümkün mü?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.