Şimdi Ara

Masaüstü Ve Site Üzerinde Çalışan Programlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Ben bir projeye başlamak istiyorum.Projeye erişebilinecek yerler olarak masaüstü uygulaması ve site üzerinden çalışabilecek bir program olarak istiyorum.Mesela Kamilkoç firmasının internet sitesi üzerinden online bilet alınabilinmesi gibi.
    Sadece masasüstü uygulama olduğunda sınırlı yerlerden programa erişilebiliniyor.Fakat internet sitesi üzerine entegre edildiğinde gerek cep telefonu gerekse internete baglanabilen tum cıhazlardan programa erişebiliyorlar.Masaüstü kısmını c# dili ile programlayabiliyorum fakat siteye entegre etmem için hangi dili kullanmam gerekiyor.Asp.net yeterlimidir ?

• java Applet kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDTEK

java Applet kullanabilirsin.

Ne işe yarıyor tam olarak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede proram çalışırmak istiyorum diyorsan java Applet kullanabilirsin.
    Java'da kod geliştirir gibi çalışıyorsun. Hem de az bir değişiklikle masaüstü uygulaması da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDTEK

Sitede proram çalışırmak istiyorum diyorsan java Applet kullanabilirsin.
    Java'da kod geliştirir gibi çalışıyorsun. Hem de az bir değişiklikle masaüstü uygulaması da olur.

Hiç java dilini kullanmadım . Hep visual studio kullandım . Nereden edinebilirim java dilini.
    Ayrıca java dilini indirince applet içinde entegre olarak mı gelıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MySQL bağlantısı kullanarak c#tan ve phpden database e ulaşabilirsiniz. Çokta basit bi olay hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cFogger

MySQL bağlantısı kullanarak c#tan ve phpden database e ulaşabilirsiniz. Çokta basit bi olay hocam.

hocam baglantıdan çok . Benim meselem internet sitesine otomasyonu entegre etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi anladım evet ASP.net ile yapabilirsiniz Python da bir alternatif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.