Şimdi Ara

masaüstu yook...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarı acınca sadece masaüstü resmım cıkıor baska hiçbir sey yoq mause falan da işe yaramıo ctrl alt del den baska hiçbir tus işe yaramıo sistem geri yuklemede olmuo lutfen bı el atın teknık arkadaslar yapalım su makinayı...

• güvenli kipte açılıyorsa ordan aç ve sistemi geri yüklemeyi dene veya açılışta f8 basarak en son çalışan sistemim igeri yükle diye bir seçenek var onu deneye bilirisn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ois

arkadaslar bilgisayarı acınca sadece masaüstü resmım cıkıor baska hiçbir sey yoq mause falan da işe yaramıo ctrl alt del den baska hiçbir tus işe yaramıo sistem geri yuklemede olmuo lutfen bı el atın teknık arkadaslar yapalım su makinayı...

çakma windows kullanıyorsan eğer ve siteden güncelleme yaptıysan başına böle bişi gelmiş olabilir ölemi oldu yoksa hadonun dediği gibi yaparsan düzelcektir bu arada kolay gelsin
  • Aynı sorunu dün ben yaşadım .Benim suçumtu kayıt defterinin içine ettimde ondan olmuştu.
    Senin ki neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama alt+ctrl+del yapınca uygulamalar kısmında yeni görev etıkla ve "explorer" yaz bakalım gelecek mi.Bide hado nun dediğini yap.Eğer oluyorsa bende güvenli kiptede gelmiyordu.

Bide bunu dene

quote:

Orjinalden alıntı: mkalkan

xp cd sini tak ve "R" onar a basarak dos ortamına gel.başka bir makinadan bulabileceğin explorer.exe dosyasını c:\windows dizini içine dos ortamında kopyala.ve sistemi tekrar başlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krexx -- 3 Mart 2006; 2:43:29 >
  • sag tıkla masa ustundekı sımgelerı goster de :D
  • Eeee ois arkadaş sonuç nedir? Sorunun düzeldi mi, yoksa formatlamı meşgulsün?!...
  • bu insanlar niçin sonuçtan haber vermez..söyleki bizde bilelim sorunun neden olduğunu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Mouse İmleci Yok..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arka planda (daha doğrusu masaüstünde) çalışan bir web sayfası var. Yapacağın şey active desktop'u kapatmak. Aynısı bende de olmuştu, bu şekilde yapınca düzelmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackerfriend

Arka planda (daha doğrusu masaüstünde) çalışan bir web sayfası var. Yapacağın şey active desktop'u kapatmak. Aynısı bende de olmuştu, bu şekilde yapınca düzelmişti.

bide active desktopı nasıl kapatacağını yazsaydın ii olurdu değilmi
  • sen en iyisi bir format çek......

bilgisayarı açarken f8 tuşuna süreli bas orada sana çıkan menüden en son iyi ayar diye bir seçenek olacak onu tıkla belki faydası olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufekinci06

sen en iyisi bir format çek......

bilgisayarı açarken f8 tuşuna süreli bas orada sana çıkan menüden en son iyi ayar diye bir seçenek olacak onu tıkla belki faydası olur..

Ya arkadaslar ne olsa format cek diyosunuz,bilgisayara habire format atmakda zararlıdır.Ben bilgisayarımı 6 aydır formatsız kullanıyorum..Her problemde format atsaydım bilgisayarım coktan ölmüstü..
  • Hado ve qultekin adlı arkadaşların dediklerini yap
  • virüs var kardeş ez-trust geçirio onu bende de vardı
    yoksa atıyım msn'den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.