Şimdi Ara

Masaüstümdeki Sİmgeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu arkadaşlar sinir oldum benim masaüstümdeki simgeler ve kısayolların altında yazılı olan isimleri renkli bi kutunun içinde yazıyor buda masaüstüme koyduğum resmi bozuyor. 2 saatten beri uğraşıyorum bir türlü yapamadım..... var mı yardımcı olabilecek bi arkadaş???

Edit: SRO ile alakası yok ama soracak başka bi yer bulamadım

• sağ tık> özellikler> masa üstü > sağ altta "renk" bölümü var.

ordan ayarla istediğin rengi
  • bilgisayarıma sağ tıkla,özelliklere tıkla..gelişmiş sekmesinde performans var.ona tıkla bi pencere açılacak..ordaki sekmelerden özeli seç aşağıdakiler aktif olsun..sonra ordaki masa üstü simgelerinde bırakma etiketi kullan diye bir şey var onun yanında işaret varmı yokmu bir bak eger yoksa işaretle..varsa dokunmadan çık masaüstüne gel..masaüstünde sağ tıkla.özellikler de..masaüstü sekmesine geç.altta masaüstünü özelleştir diye bi buton var ona bas bi pencere gelecek yukarıda web sekmesine tıkla..beyaz kutucuk içinde gecerli giriş sayfam dışında ne varsa sil. bitince tamam tamam de cık normale donmus olması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmAcKDoWn

sağ tık> özellikler> masa üstü > sağ altta "renk" bölümü var.

ordan ayarla istediğin rengi

Teşekkürlerde dediğimi tam anlatamamışım... masaüstündeki simgelerin (program vb.) altında yazan isimleri renkli bi kutucuğun içinde resim koyunca resmin orijinalliğini bozuyor. dediğin deil yani teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

bilgisayarıma sağ tıkla,özelliklere tıkla..gelişmiş sekmesinde performans var.ona tıkla bi pencere açılacak..ordaki sekmelerden özeli seç aşağıdakiler aktif olsun..sonra ordaki masa üstü simgelerinde bırakma etiketi kullan diye bir şey var onun yanında işaret varmı yokmu bir bak eger yoksa işaretle..varsa dokunmadan çık masaüstüne gel..masaüstünde sağ tıkla.özellikler de..masaüstü sekmesine geç.altta masaüstünü özelleştir diye bi buton var ona bas bi pencere gelecek yukarıda web sekmesine tıkla..beyaz kutucuk içinde gecerli giriş sayfam dışında ne varsa sil. bitince tamam tamam de cık normale donmus olması gerekir.

Teşekküler sayende sorunu hallettim.. Çok sağol.....
  • sorun değil arkadaşım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.