Şimdi Ara

Masaüstüne gelince ekran kararıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopımızı şarj giriş yerindeki sorundan dolayı bir bilgisayarcıya vermişler geri alırkende denemeyi unutmuşlar..
    Neyse sorun şu bilgisayar açılırken bios yazıları vs. görünüyor fakat masaüstü geldiğinde ki hiç göremiyoruz orayı ekran kararıyo, güç düğmesine bastığımızda masaüstü görünüyo 1-2 saniye sonra uyku moduna geçiyo..
    Yaptırdığımız bilgisayarcı onun hatası olmadığını söylüyo ama ekranın değişmesi lazım demiş..
    Ben o kadar büyük bi sorun olduğunu sanmıyorum. yardımcı olabilecek varmı acaba neden böyle yapar?

• Hocam bu arızaya bakmadan teşhis koymak zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptopcum

Hocam bu arızaya bakmadan teşhis koymak zor..

+1111111 bi ss koyarsan iyi olur.
  • hocam koyduğum ss simsiyah ekran olur :)
    windows loading ekranı görünüyor fakat masaüstü gelince ekran kararıyor..
    hatta bekledim ekran koruyucu gelince bile ekran açık ama masaüstüne gelince kararıyor..
  • Arkadaşlar yardım edebilecek yokmu?
    Hoşgeldiniz yazısını bile görebililiyorum masaüstü gelince ekran kararıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Arkadaşlar yardım edebilecek yokmu?
    Hoşgeldiniz yazısını bile görebililiyorum masaüstü gelince ekran kararıyor..

ekran bozuk değildir bozuk olsa bios tan sonraki menuyu nasıl goruyorsunuz sorun yazılımsal yani

İşletim sisteminizi aktifleştirmediyseniz süresi dolduğu için açılmıyor olabilir ekrana hiç kısıtlama ile ilgili bir yazı veya benzeri bir şey çıkıyor mu ?
    Sorun büyük ihtimal HDD de
  • hayır herhangi bir yazı gelmiyo..
    hoşgeldiniz yazısından sonra ekran kararıyo power tuşuna basınca uyku moduna geçerken ekran geliyo geri gidiyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

hayır herhangi bir yazı gelmiyo..
    hoşgeldiniz yazısından sonra ekran kararıyo power tuşuna basınca uyku moduna geçerken ekran geliyo geri gidiyo..

işletim sisteminizi aktifleştirmişmiydiniz ?
    Windows 7 ise süresi bitmiş olabilir
  • daha laptop 2 yılını yeni doldurdu ayrıca kendi recovery ile atıyorum format..
    usb okutamadım kendim win7 yükleyeceğim ama bios açılmıyo
  • bak bu sorun bana bügün oldu ben kendim buldum Orjinal:D önce ctrl alt delete yapıyosun ve görev yöneticisini açıyorsun oraya yeni göreve şunu yaz rstrui.exe ve sonra açılacak şey sistem geri yükleme sistemi açılan yerde n geri yükle ve sorun çözülmüştür :D
  • bk ctrl delete,

• Bakbanada bugün oldu sorun ben kenidim çözdüm anlatıyom

1. adım: ctrl alt delete (görev yönticisini aç)

2.adım:Yeni göreve bas ve oraya rstrui.exe yaz

3.adım: oraya sistem geri yükleme gelecek oradan sistemi geri yükle

4.adım pc sistemi geri yükleyecektir ve kapatıp açacaktır

5.adım:ORada başlangıç onarma çıkmalı ona bas 1 kere yap pc yi açıp kapayacaktır v

6.adım bida pc açıldığında windowsu noral başlat de

PROBLEM ÇÖZÜLMÜŞTÜR

• sorun ekran kartinda.

basima gelmistir.(masaustu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bende de var hocam, ama her zaman olmuyor. Masaüstü geliyor görüyorum 1 sn sonra ekran gidiyor monitör kapanmıyor siyah bir ekran, restart atınca geri geliyor ekran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.