Şimdi Ara

FORMATTAN SONRA EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜM DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncesinde şu konuda bahsettiğim bir sorun vardı;

http://forum.donanimhaber.com/m_51110875/mpage_1//tm.htm#51146856

verilen tavsiyeler üzerine format attım ancak daha önceden 1366x768 falandı, yani 1300'lerdeki çözünürlükler vardı fakat şimdi 1024x768 oldu ve görüntü hiç net değil. Eskisiyle alakası yok. ATI sürücüsünü yüklüyorum açmıyor, önceden ayar yapabiliyordum şimdi o da yok ve ekranı vga olarak görüyor. Daha önce böyle bir şey yoktu, nereden çıktı anlamadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• driveri görmemiş. Güncel driver indir ve kullan. Telden girdim. link veremiyorum.
  • format attığında windows otomatik bu çözünürlülüğü seçer ekran çözünürlülük bölümünden ypmadınmı bişeyler xp kuruluysa özellikler bölümünden kontrol et onları
  • Önce bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. Aygıt yöneticinden ekran bağdaştırıcına bak. Eğer orda windows comparation yazıyorsa ekran kartın windows tarafından yuklenmis. Direk ekran kartının sitesinden güncel driveri indir. Daha sonra çözünürlük ayarların basit zaten.
  • ekran kartınızın modeli ve işletim sisteminiz nedir? ona göre driver bulalım
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    şey bendede böyle bir sorun var formattan hemen sonra 1300 lü çözünürlükteyken şimdi 1000 li ve yükseltilmiyor daha fazla
    Benim win 7 64bit ekran kartıda : amd radeon r5 200 ... gerçi güncel driveri yükledim ama olmadı
  • umitim65 U kullanıcısına yanıt
    Driverı kurduktan sonra c' de bir klasör oluşuyor. Benim ekran kartı nvidia o yüzden tam adını söyleyemeyeceğim klasörün.

Bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklere girin. Oradan sol üstte aygıt yöneticisine girip ekran bağdaştırıcılarını genişletin.Oradan ekran kartının adını görürsünüz onda sağ tıklayın ve sürücü yazılımını güncelleyin deyin. Açılan sayfada sürücü yazılımı için bilgisayarı tara seçeneğini seçin. Daha sonra gelen sayfada bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver e tıklayın. Açılan sayfada disketi var ı seçin. Sonra gözat deyip dediğim gibi c nin içindeki ati klasörüne girip orada driverı bulmanız gerek. inf uzantılı bir dosya olacak onu seçip tamam demeniz gerek. sonra ekran kartı listelenir listeden ekran kartınızı seçip ileri derseniz kurar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel driverları kurdunuz mu?
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Abi allahın seversen bi yardımcı ol ati dosyasını bi türlü bulamadım.
  • taha kros T kullanıcısına yanıt
    Anlattığımı tam olarak yaptınız mı? Dosya görünmüyorsa ati kurulu değildir.
  • Arkadaşlar casper lattopa Windows 8.1 den Windows 7 home basic kurdum fakat ekran çözünürlüğü 480*800 oldu ve yükselmiyor çözünürlük nasıl yükselte bilirim problem ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.