Arkadaşlar bir saat önce ani bir elektrik meydana geldi ofiste. Tekrar elektrikler geldiğinde bilgisayarımı açtım ve her zmanakinden daha yavaş açıldığını farkettim. En azından Microsoft Logosunu görene kadar daha önce 2 dakka içinde açıyosa mesela şimdi 5 dakka da açıyor. Üstelik sorun o da değil. Ben Hosgeldiniz yazısından sonra masaüstünü göremiyorum. Duvar Kağıdımı görüyorum ancak Görev çubugu ve iconlar yok. Ben işlemcide bir problem oldugundan şüpheleniyorm. Ne yapmamı öneririsiniz?
işlemcide sorun olaamaz, yoksa pc hiç işlemez. ekran kartı da olabilir windows sistem dosyaları zarar görmüşte olabilir. farklı bi ekran kartı tak dene eger aynı ise, wini yeniden kur.
bende oldu u napıcam ya bilgisayrda bişi yokki sadece ekran siyah baska bişi yok normal ekran gelio pc acılıo ama sonra siyah ekran gelio:S
Konuyu microsoft işletim sistemlerinde açsan daha çabuk yardım alırsın, CPU ile alakası yoktur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme