Şimdi Ara

Masaüstünün Yokolması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopta masaüstünde simgeler ve başlat çubuğu kayıp durumda, hiçbirşey görünmüyor. Masaüstü olmadığı için pek de birşey yapmak istemedim az çok çekiniyorum laptop olunca konu nedense.. Pili çıkardık taktık tekrar açtık fakat aynı. Sorun bluetoothla aygıttan pcye resim aktarırken meydana geldi, bluetooth harici değil ve herhangi birşey makineye bağlı değil.
    Fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler

• sistem geri yuklemeyi dene bakalim
  • System restore a windows içersnden ulaşılamıyor mu? Windows yok? CD den repair var aklımda yalnz cd de yok
  • pc normal kullanimda donatilarda bulunuyor sistem geri yukleme ama baslat yoksa giremezsin isletim sistemin xpyse guvenli modla baslat sistem geri yukleme pencesi kendi gelicek ordan pcyi onceki bi tarihe at win7 ve vistada oluyormu bilgim yok
  • eğer masaustun gozukmuyorsa baslat a gır ordan calıstır ve calıstıra explorer sonra enter a bas masan gelmıs olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423
    eğer masaustun gozukmuyorsa baslat a gır ordan calıstır ve calıstıra explorer sonra enter a bas masan gelmıs olucak

baslat yok ki yani arkadas oyle yazmis
  • Ctrl-alt-delete yapabiliyor musun? (ya da Ctrl-shift-esc)
    Yapabiliyorsan yap, Dosya>Çalıştır>explorer.exe yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı şey bana da olmuştu da sabrın varsa previous versions dan diskin giden herşeyini tekrardan koyacaksın users klasörünü tekrar değiştiriceksin masaüstü düzelmeyecek safe mode a girip orda windows a müdahale edeceksin falan filan, format daha güzel gözükebilir sana ben çift os kullandığım için ubuntuda açıp tekrar kopyalamıştım windows u falan eski klasöründen alarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos
    aynı şey bana da olmuştu da sabrın varsa previous versions dan diskin giden herşeyini tekrardan koyacaksın users klasörünü tekrar değiştiriceksin masaüstü düzelmeyecek safe mode a girip orda windows a müdahale edeceksin falan filan, format daha güzel gözükebilir sana ben çift os kullandığım için ubuntuda açıp tekrar kopyalamıştım windows u falan eski klasöründen alarak

Bekir sen hayattamısın ya
  • konunun sahibi kim ya nerde bu arkadas format atti heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.