Şimdi Ara

MASERATİ GHİBLİ 155.000 EURO- TR'DE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktuz

Çok kaliteli, asil duruşlu bir araç. Böyle bir seçkin otomobil üreticisinin Mercedes, BMW, Porsche, AUDI gibi piyasa arabası çıkarması E sınıfı lüks araç bakan tüketici açısından büyük şans.

Geçenlerde trafikte gördüm ve modelini merak ederken Ghibli olduğunu öğrendim. Mükemmel görünüyordu.

arkadan yandan kendisinden once o guzel motor sesleri geliyor. arkadasin yazdigi gibi markanin en dusuk modeli, a7 maseratinin yanina adindan dolayi yaklasamaz. porshe cok guzel ama maserati bana her zaman faha agir kesim arabasi geliyor. porshe bitirim oglanken, maserati daha karizma gelmistir hep. kaliteyi marka adini soylerken hissediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Daha önce de dediğim gibi BMW 5 serisi ve Mercedes e serisinin üst motorlarını tercih edenlerden müşteri çalmak için üretildi.

quattroporte ile ilgisi yok bu aracın dolayısı ile panamera ile de ilgisi yok

Aracı canlı gördüm bence cls ve a7 ile aynı boyutlarda hatta belki daha büyük. O nedenle eğer bu konu ile ilgili çeşitli kaynaklardan bilgi edindiyseniz onları sunun yoksa ortaya öylesine birşeyler sallamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdeb

quote:

Daha önce de dediğim gibi BMW 5 serisi ve Mercedes e serisinin üst motorlarını tercih edenlerden müşteri çalmak için üretildi.

Aracı canlı gördüm bence cls ve a7 ile aynı boyutlarda hatta belki daha büyük. O nedenle eğer bu konu ile ilgili çeşitli kaynaklardan bilgi edindiyseniz onları sunun yoksa ortaya öylesine birşeyler sallamayın.

Bu sınıflardan müşteri çekmek için üretildiği, BMW 5 serisi ve Mercedes E serisi gibi E segment lüks araçlarla rekabet etmesi için üretildi konusunu soruyorsanız; kendi resmi sitesinde bile gündelik tüketiciyi hedef alan, piyasa için üretilmiş ilk araçları olduğundan bahsedilmiş. Diğer yabancı kaynaklarda wiki, oto siteleri, dergiler vs.. de doğrudan marka model bilgisi verilerek hangileriyle rekabet etmek için üretildiğini açıklamış.

Genel anlamda bahsedilen E serisi araçların lüks versiyonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

quote:

Bu sınıflardan müşteri çekmek için üretildiği, BMW 5 serisi ve Mercedes E serisi gibi E segment lüks araçlarla rekabet etmesi için üretildi konusunu soruyorsanız; kendi resmi sitesinde bile gündelik tüketiciyi hedef alan, piyasa için üretilmiş ilk araçları olduğundan bahsedilmiş. Diğer yabancı kaynaklarda wiki, oto siteleri, dergiler vs.. de doğrudan marka model bilgisi verilerek hangileriyle rekabet etmek için üretildiğini açıklamış.

Genel anlamda bahsedilen E serisi araçların lüks versiyonları.

Anladım. Aslında size hak veriyorum. Çünkü araç bahsi geçen araçlara göre daha klasik bir görüntüye sahip. Fakat ne olursa olsun A7 ve CLS gibi araçlara alternatif olarak düşünülebilecek bir araç olduğuna inanıyorum.

• quote:

quote:

Siz quattroporte gormussunuz .bu konudaki ghibli 5 serisi boyutlarinda

• quote:

Gördüğüm aracın arkasında sağ tarafında Ghibli yazısını okudum aslında gözlerim uzaktan çok iyi görmez ama okur gibi oldum diyelim :).
    Şimdi internetten araç uzunluklarına baktım:

BMW 5 : 4907
    Ghibli: 4971
    Audi A7: 4969
    A6 : 4915
    Panamera: 5015
    CLS :4940
  • Aracın diğer boyutlarını karşılaştırmaya üşeniyorum şu an ama dediğim gibi gördüğüm aracın Ghibli olduğuna emin gibiyim ve gayet heybetli bir duruşu var. Ama söylediğim gibi klasik bir çizgisi vardı.
  • quote:

Aracın diğer boyutlarını karşılaştırmaya üşeniyorum şu an ama dediğim gibi gördüğüm aracın Ghibli olduğuna emin gibiyim ve gayet heybetli bir duruşu var. Ama söylediğim gibi klasik bir çizgisi vardı.

Heybetli duruyor tabiki ben quattroporte kadar buyuk degil demek istedim ici de makam otosu olacak kadar boyuna ragmen 5 serisi gibi dar tam bir sport sedan 2.0t benzinli olsa 300hp keske

• Bunu alacagima a45 amg alirim. Ghiblisi olan da plakami okur, 10boy fark cakarim. Hem de yarisi fiyatina.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Bunu alacagima a45 amg alirim. Ghiblisi olan da plakami okur, 10boy fark cakarim. Hem de yarisi fiyatina.

Ghibli'nin içinde ben olsaydım k.bakma da pek tınlamazdım seni
  • quote:

Bunu alacagima a45 amg alirim. Ghiblisi olan da plakami okur, 10boy fark cakarim. Hem de yarisi fiyatina.

0km 1.6 tdi dsg passat alan adam da gidip yarı fiyatına Polo GTI alsın, 10 boy far çaksın...
    passatı olan plakasını okusun.

Hatta babamın 6mt polyester teknesi var. 15hp motorlu..
    dur söylüyeyim de satsın jet ski alsın. teknesi olan arkadaşlarına 10 boy fark çakar..

• quote:

A45 alacağıma, WRX-Sti alır, bir güzel doldururum. A45'i olan da Ghibli'si olan da Porsche'si olan da plakamı okur, hemde bilmem kaçta biri fiyatına. Bla, bla, bla...

Araba demek, 0-100 demek değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shellci

quote:

0km 1.6 tdi dsg passat alan adam da gidip yarı fiyatına Polo GTI alsın, 10 boy far çaksın...

dur söylüyeyim de satsın jet ski alsın. teknesi olan arkadaşlarına 10 boy fark çakar..

Ben 106 gti alirim demedim a45 amg alirim dedim. A45 amg kalitesizse senin icin bilemiyorum tabi ilginc bi kafan var o zaman.

Not: nick - entry uyumuymus bi se yazmaya gerek yokmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 25 Aralık 2013; 14:44:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

quote:

A45 alacağıma, WRX-Sti alır, bir güzel doldururum. A45'i olan da Ghibli'si olan da Porsche'si olan da plakamı okur, hemde bilmem kaçta biri fiyatına. Bla, bla, bla...

Araba demek, 0-100 demek değil yani.

Harbiden mi 0-100 degil mi? Alla alla ciddi olamazsin ya :s

• quote:

quote:

quote:

Ben 106 gti alirim demedim a45 amg alirim dedim. A45 amg kalitesizse senin icin bilemiyorum tabi ilginc bi kafan var o zaman.

Not: nick - entry uyumuymus bi se yazmaya gerek yokmus

Sizin kafanızın aldığı anlamda shellci değil o. Bilgisayar Mühendisiyim. Foruma üye olduğum yıllarda Shell kodları ile uğraşmaktan kafayı sıyırmak üzereydim. o sebeple alınmış bir nick o

Muz almak istiyorum dediğinizde muz yok abi portakal vereyim ben sana diyen bir manav meyveden ne kadar anlıyorsa sizde arabadan o kadar anlıyorsunuz..

• Nasip olursa ölmeden almak istediğim bir araç, euro 2.2 iken almak lazımdı
    430 bin tl birikirmi arkadaş

Zevk meselesi ben beğeniyorum bu aracı.
  • quote:

Kel alaka olmuş hocam ama zevkler tartışılmaz, asalet bambaşka bir şeydir, oyuncak başka
  • quote:

quote:

Doğru tespit yokuş aşağı bile yürümeyen 105 hp 1.6 dsg passat a 100 bin vereceğime

gider 50 bine polo gti alırım

yok yaww ne alıcam polo yu yağ yakan arabayı ne yapayım

99 model bravo hgt alırım 10 bin veririm passat a 10 boyu o bile çakar gider

• 70000 Euroluk bir otomobil. Abartmışlar resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım.

Ama Asphalt 8 de
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.