Şimdi Ara

MASERATİ GHİBLİ 155.000 EURO- TR'DE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
2
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum da acaba ne Maserati veya herhangi benzer bir firma ne zaman 1.6 dizel kullanacaklar. Hayır Türkiye pazarını araştırsalar cidden iyi satış yaparlar. Neyse tamam sakinim ben.
  • logosu yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın gözü kör olsun

• bu arac zaten erisilebilir Maserati olarak lanse edildi yurtdisinda. CLSden de Panameradan da ucuza satiliyor.
  • Maserati'nin başka bir dünya oldugunu iddia eden üyeler var hayat ne garip,internetiniz falanda mı yok.
  • ghibli çok güzel tasarıma sahip sportif bir araç fiyatıda muadillerine göre uygun yemede yanında yat
  • Beyler cls a7 ile kıyaslayan olmusta bu arac supersport bir markanin araci yani rakibi en az panemeradir.

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    kesnilile katılıyorum ama "keşke insanlarımızaraç almadan satarken zarar eder miyim düşüncesini bıraksada böyle güzel araçlara binse" cümlesini binse yerine ah keşke binebilse diye değiştirmekten kendimi alamıyorum. her zaman akıl yerine duygularım araba seçimlerimde etkili olmuştur ama ailelerin pazar ekonomisini düşünmelerini de hak veriyorum ne yazık ki şuan giuliettalar neredeyse 3/1 zararla satılıyor hemde daha hiç biri 3 yılı doldurmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Su aletteki saatin parasıyla Toyotalardaki Casio saatten kac tane alınır acaba??

Aman hocam ne dedin sen, Üstün Capon Mühendisliğinin eseri olan o saat burulma kirişiyle birlikte enfes bir lezzet sunuyor.

Kullananlar öyle diyor.
  • Arabadan anlamıyan adam bunu anlamaz zaten. Parası olan ve tarz sahibi olan adamların işidir bu.

Bunu aracı gidipte 3 düğmeli takım elbise giyen adamlar satın almaz.
  • Maserati lafı geçince hep aklıma bu gelir.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=-237415

Ayrıca Maserati ayrı bir dünyadır.
  • bi insan şu aracı panamera ve cls ile neden kıyaslayıp otomobilden zerre çakmadığını bu kadar belli eder ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 25 Aralık 2013; 9:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Panamera ve cls varken aksiyona gerek yok diyorum

Param olsa Panamera veya cls yerine Ghibli alırdım

• çok ebleh ve ahmak bakıyor
    nerde eski Quattroporte'nin çizgisi nerde bu araba...
    sevmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bi insan şu aracı panamera ve cls ile neden kıyaslayıp otomobilden zerre çakmadığını bu kadar belli eder ki

+1 , hocam çok güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

bu arac zaten erisilebilir Maserati olarak lanse edildi yurtdisinda. CLSden de Panameradan da ucuza satiliyor.

kaynak ?

• güvenlik testindende başarı ile çıkmış, kabinde zerre ezilme yok

• Daha önce de dediğim gibi BMW 5 serisi ve Mercedes e serisinin üst motorlarını tercih edenlerden müşteri çalmak için üretildi.

quattroporte ile ilgisi yok bu aracın dolayısı ile panamera ile de ilgisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Su aletteki saatin parasıyla Toyotalardaki Casio saatten kac tane alınır acaba??

Aman hocam ne dedin sen, Üstün Capon Mühendisliğinin eseri olan o saat burulma kirişiyle birlikte enfes bir lezzet sunuyor.

Kullananlar öyle diyor.

Çok iyiydi.
  • Çok kaliteli, asil duruşlu bir araç. Böyle bir seçkin otomobil üreticisinin Mercedes, BMW, Porsche, AUDI gibi piyasa arabası çıkarması E sınıfı lüks araç bakan tüketici açısından büyük şans.

Geçenlerde trafikte gördüm ve modelini merak ederken Ghibli olduğunu öğrendim. Mükemmel görünüyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.