Şimdi Ara

Maske takmamaktan ceza yedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
20.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önce adrese postalaniyor dediler 2 hafta gelmedi sonra eczaneler verecek dediler eczaneye gittik pilot eczaneler verecek deniyor onuda geçtik önce yaşlılar diyorlar o levelide geçiyorsun verdikleri maske baklava yufkası gibi tuvalet kağıdı daha iyi , ama bakıyorsun yurtdışına yardım ve satış yaparken N95 sertifakali maskeler uçuşuyor

RTE reis ben cebime bakarım diyor vatandaş ölsün yurtdışına satayımda memleketteki dandik bez maske altına 3 kat peçete tuvalet kağıdı koyup gezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 21 Nisan 2020; 8:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Para ile satışı yasak

Önce adrese postalaniyor dediler 2 hafta gelmedi sonra eczaneler verecek dediler eczaneye gittik pilot eczaneler verecek deniyor onuda geçtik önce yaşlılar diyorlar o levelide geçiyorsun verdikleri maske baklava yufkası gibi tuvalet kağıdı daha iyi , ama bakıyorsun yurtdışına yardım ve satış yaparken N95 sertifakali maskeler uçuşuyor

RTE reis ben cebime bakarım diyor vatandaş ölsün yurtdışına satayımda memleketteki dandik bez maske altına 3 kat peçete tuvalet kağıdı koyup gezsin
    Aynen öyle,zaten o maskeler den vardı 2 hafta öncesine kadar 3 adet. Kullandım attim. Şimdi maske yok ortalıkta fakat maskesiz dolaşmak yasak nasıl işdir bu böyle.

• Bizim devletin olayı bu işte.
    Millet canını derdinde bunlar para derdinde yine.
    Radarlar başlamış yine pusuya. 1 haftadır yoktu. Kota doldurmaca yapacaklar.
    Hedef 2023. Bu parti bir harika.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Bu mesaji polise gostermend ragmen cezami kestiler yani..akil alir gibi degil..
    Baska ulkelere maske gonder ama burda Parali satilmaz e devletten maske mesaji gelmez gelsede eczane kalmadi derler ama cezayi kesiyorlar..
    YEMIN EDERIM BU ULKE BITMIS OKEYE DÖNÜYOR.
    Fais Vergilerle ve abuk sabuk cezalar ile ayakta kalan bi ulke olduk..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana yazdığı ceza ile 2 kutu maske alıp millete dağıtır. Türkiye dostum buradı.

• Maliyeti 0,5 kuruş satışı 0,15 kuruş olan maskeleri gönderemediler maalesef. Anneme ve Babama toplam 10 maske gönderildi bana gönderlmedi.
    bana da yazıyorları dün yazdırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

bana da yazıyorları dün yazdırmadım
    Ben soyluceklerimi söyledim dinlemediler,yazdilar

ne desem bilemedim virüs mü kötü ? yoksa yazılan ceza mı ?
  • siz takmazsanız size takarlar maskee hala devvlett hökümet diyerek ağlıyorlar
  • Nasıl iseniz öyle idare edilirsiniz

• E-devletten başvurdum 2-3 günde mesaj geldi. Ondan önce de eczaneden maske aldım. Hiç mi tanıdık eczacınız yok :)) Siz gerçekten de satılmadığını mı düşünüyorsunuz.
  • Bu duruma üzülmem için hangi partiye oy verdin bunu öğrenmem lazım sonra belki üzülürüm.

• bunlarda aıl var diyenin ta a*ına koyayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

E-devletten başvurdum 2-3 günde mesaj geldi. Ondan önce de eczaneden maske aldım. Hiç mi tanıdık eczacınız yok :)) Siz gerçekten de satılmadığını mı düşünüyorsunuz.
    İlk sayfada ilçe eczanemizlerinden birtanesinde çalışan görevlinin maske gelmediğine dair attığı mesaj var bakarsanız bulursunuz.

• Kimine 392 tl kimine 3150 tl ceza kesiyorlar bu aradaki fark neden acaba
  • İlk gün başvurdum hala bana maske gelmedi. Maske alan var mı acaba ? Ciddi merak ediyorum ben bunu.
  • Maske takmamaktan ceza yedim

• Chebu kullanıcısına yanıt
    Neyin kafası bu? Adam günlerce işe gidip gelecek, markete girecek. Bunları yaparken maske mi dayanır? Bir maskenin ağızda durma süresi hakkında fikrin var mı? Yemek yerken çıkardığında direkt çöpe atmalı. Yerine ne taksın, çuval mı? Küfür yemek istiyorum yazın daha anlaşılır bir mesaj olurdu!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.